BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.410,81

Doların ateşi sönüyor mu 6 temmuz dolar euro fiyatı

Dün küresel piyasalardaki olumlu hava ve gelişmekte olan ülke piyasalarında gözlenen girişlere paralel olarak 4.60 seviyelerine kadar çekilen dolar/TL haftanın son gününe yatay bir seyirle başladı. Dolar gün içinde ise ABD tarım dışı istihdam verisinin beklenenin üzerinde gelmesi sonrası düşüşe geçerek 4.5850 seviyesine indi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
ahmet kemal

birileri alım için düşürüyor..

Misafir

kurbağa --sıcak su --hikayesi.....................

TÜRKİYELİ

MV.VE BAŞKAN YEMİN ETSİNLER ,BAKANLAR AÇIKLANSIN İŞLER YOLUNA GİRECEK..DOLAR 4.2 OLUR.PATATES,SOĞAN FİATLARI DÜŞTÜ.HAZİRAN AYI KİRAZ MEVSİMİ KİRAZ 3 TL HER ŞEY NORMALLEŞECEK.YETERKİ ÇORBA PARTİLER ORTALIĞI KARIŞTIRMASIN.

Misafir

inen ateş 4,5 ya tekrar çıkarsa 5,5 mu olacak......

Miroğlu

aman ne çok düşmüüüş.

cemal

ya dolar 2 kuruş düşmüş bana ne sen pazara bak ..,,ne düşmüş

Misafir

sayın yılırım.enflasyonu indirmeden faizi indiremezsiniz.

İstikrarlı

OHAL kalkmasın. Devam etsin. Dolar ve Euro yu sistemden çıkarın. Ruble Yuan ve Yen gelsin. $ ve € kuru nasıl düşüyor.Ders lazım ders.

Misafir

Len ne adamsınız be . Adamlar elini cebinize attı. Parayı çaldı gitti. Siz hale düşecek diye bekleyip ümit bağlayın. Giden para gelir mi hiç. Doları biz mi belirliyoruz ki düşsün. Bunu yapabilselerdi zaten çoktan yaparlardı. Dalgalı kur bu düşe kalka yükseliyor.

her şey dolar için

ekonomist olarak söylüyorum.günlük dalgalanmalardan dolayı dolar kurunda ufak düşüşler artışlar olabilir.asıl orta ve uzun vadede dolar kuru yükseliyormu yükselmiyormu ona göre değerlendirme yapın.bu düşüşler saatlik olup aldatıcı niteliktedir.

MİSAFİR

TÜRKİYEDEKİ AYDIN KAVRAMI, ÖNCE DEVLETİNE MİLLETİNE DÜŞMAN OLACAKSIN SONRA TERÖRE UŞAKLIK YAPACAKSIN BATININ ÇANAĞINI YALAYACAKSIN KENDİ İNSANINA DİNİNE SALDIRACAKSIN AHANDA OLDUN BİDON KAFALI HAİN BİR SAHTE ÇAĞDAŞ,ALLAH CANİYİZİ ALMASIN SİZİN, ORTA ÇAĞDA BİLE SİZİN GİBİ AYDIN TİPİ BULAMAZDINIZ ULA SİZ NEMENEM BİŞEYSİNİZ,ÜLKE ZARAR GÖRÜNCE SEVİNEN ÜLKE KALKININCA ÜZÜLEN BAŞKA ÜLKEDE SİZİN GİBİ EBABİLLER KALMIŞMIDIR ACEBA

Misafir

2002 de akp nin iktidar olduğunda dolar 1.50 tl idi.şimdi 4.60 tl. iki yıl sonra dolar,10 tl olur.ekonomi uzmanı erdoğan,döviz yükselince enflasyon,petrol ürünleri,vergi ve zamların da yükseleceğini biliyordur herhalde.ekonomiyi inşaat sektörüne bağlayan erdoğan,halkı ne zamana kadar kandırabileceğini sanıyor?sorumluları dış güçlere bağlamayı bırak erdoğan,çulsuz gelip haksız yollarda köşe olan yandaşların iç güçlere bak.

Misafir

hikaye yazcaksınız ya

MİSAFİR

İÇİMİZDEKİ SAHTE AYDINLAR GERİDEN ÇAĞDAŞLAR DİPLOMALI CAHİLLER DOLARIN DÜŞTÜĞÜNE ÇOK ÜZÜLECEK ALLAHIM BU KADAR CAHİL ÖRÜMCEK KAFALILAR DÜNYANIN BAŞKA KÖŞESİNDE VARMIDIR DİYE ÇOK MERAK EDİYORUM

Misafir

Ne biliyordukta, bildiğimizi unutalım?. Dolar bu, bir gün düşer, 6 gün çıkar. Tersine dönen nedir?. 1 TL 5 dolar mı oldu?. Benim bildiğimin tersine tek durum bu olur.

Misafir

Giden paralar geri gelmeyeceğine göre dolarda düşmeyecek. Dalgalı kur biraz iner sonra yine alır. Sistem böyle çalışıyor.

  • 1