BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Doları enflasyon verileri gevşetti ne kadar oldu

Dolar/TL bu sabah uluslararası piyasada 5,1154 seviyesine kadar yükselerek yeni zirvesini gördü. Kur, Çavuşoğlu-Pompeo görüşmesinden 'sorunların çözümü' mesajı çıkması sonrası 5.08 seviyesine gevşedi. Ancak enflasyon rakamları öncesi gözünü yukarı diken dolar oranların beklentilerin altında gelmesiyle yeniden düşüşe geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

çok gevşemiş sıkı tutun

Misafir

Sen Ciller donemini falan hatirlamiyon herhalde. ne cabuk unuttunuz o katrilyon,potrilyon donemlerini?

Misafir

sizin civatalar gevşemiş bence...

Yaşasın

Maşallah çok düşmüş. 20 kuruş çıkması haber değil ama 3 kuruş düşmesi haber değil mi?

Misafir

Ver doları al döneri kampanyası vardı 1.5 yıl kadar önce hatırlar mısınız? Hem üstümüzde oynanan büyük oyunu bozmuş hem de yarım ekmek dönerle saç traşını bedavaya getirmiştik. O gün 3.50'den sattığımız dolar bugün 5 oldu ama olsundu biz o yunu bidaha bozarızdı : )

Misafir

Dolar yüzünden her şeye zam gelirken sen işini tl ile yapsan ne farkeder !!

MİSAFİR

BÜTÜN HAİNLER SATILMIŞLAR TÜRKİYE DÜŞMANI ALÇAKLAR BİLSİNKİ DOLAR 50 LİRADA OLSA ERDOĞANDAN VAZ GEÇMEYECEĞİZ BU OYUNU BAŞINIZA ÇEVİRECEĞİZ İNŞALLAH

fikret boduroğlu

ülkeyi yönetenler akıllanmış ve doğru hamleler yapacak gibi görünmüyor.dolar onlar akıllanıncaya vatandaş da kendine gelinceye kadar artar.öncelikle hedef 6 tl.

Fatih

Tarih tekerrurden ibaretmis. Onceden yasananlardan ders alip ayni hatalari yapmasak olmazmiydi. Bundan onceki butun diktatorluklerde oldugu gibi hep dusman bulup halki arkasinda surukleyen ve gucu elinde tutan bir yonetim. Halk herkese bileniyor. Medya tamamen tek noktadan kontrol edilip insanlarin beyni yikaniyor. Daha sonrasinda ise hep hezimet. Istedikleri adamalari tutuklamadiklari icin hapse atilan hakimlerden bahseden oldumu? AMA halka gore her problemimiz "dis mihraklarin" oyunu. Bizim sucumuz yok !!!!

Misafir

Mehmet soylu kullanıcısı Allah aşkına ne yiyip içiyorsun bizede şöyle.Sormasi ayıp olmasın sen magradami yaşıyorsun :)))

Misafir

Haklısın iste cahilin feraseti bu

Misafir

cumhurbaşkanına soru soruluyor iki gün sonra cevap cumhurbaşkanına soru sorulamaz c.başkanı arınçöla förüşüyor ertesi gün arınçın damadı serbest menfi karar vermeyen hajkimlerin yeri bir saatte değişiyor sonra deniyor ki türkiyede yargı bağımısz türkiye demnokratik bir ülke geçiniz beyler savcı trumpu karşısında soruglayacam diye emir veriyor sıkıysa bizde versin sonrada kem küm 29 ekim cumhuriyet bayramı kalksın 16 nisan monarşi ve padişahlık bayramı kutlansın.

Misafir

Yarın alacağın yakıt 10 TL olduğuna hükümete yüklenmeyeceksin o zaman.

Misafir

Veriler iyi gelince, dış güçler felan devreye giremiyor demek ki. Veriler iyi olsa döviz düşüyor işte. Dış güç hikayesini bırakalım da, adam gibi üretim yapalım.

Misafir

Para piyasasıda sana göre hareket ediyor zaten değil mi!?. Euroya hakkındaki görüşünü de dört gözle bekliyor bütün piyasa. Buna göre işlem yapacaklarmış!!.

mehmet soylu

10 lira değil 100 lira olsada dolar 5 kuruş değeri yok benim nezdimde

Misafir

Ya ne adamlarsınız ya. Yazıya bak çay demle.

sancar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un 31 Mayıs 2017'de canlı yayında yaptığı açıklamaları getirdi.Bulut, söz konusu yayında, doların yükseleceğini söyleyenlere hakaret ederek şu ifadeleri kullanmıştı:“3 liranın üzerinde, 3.50'nin üzerinde bu millete dolar aldıran nokta noktalar neredesiniz? Çıkın bu milletten özür dileyin. 3.50'de, 3.60'da 3.70'de, 3.80'de, 3.94'de burada ekranları kırdık hatırlarsanız, sakın bulaşmayın diye, sakın bulaşmayın geri dönecek diye. O günlerde tweet atanlar, yazı yazanlar adamsanız çıkın özür dileyin. Bunlara alım yap diyen bankaların araştırma departmanları, o ekonomi kanallarının çok bilenleri neredesiniz, çıkın bu milletten özür dileyin. 5 lira 6 lira olacaktı, hükümet düşecekti, Cumhurbaşkanı düşecekti... Felaket tellalları çıkın bu milletten özür dileyin."

Misafir

Folar 5.08 olmuş ver mehteri veeeer

Mustafa Sahin

acıklamaya bak 5.08 e gevsemıs ya arkadas daha bundan uc ay once 4.03 tu.uc ayda 1 tl 5 kurus artmıs gevşeme buysa gerisini siz dusunun artık.

tepe

dolarin yükselmesiyle, avrupa bizi kiskanmaya basladi yine

gfhjg

Çook gevşemi, bu gevşeme devam ederse millet tezek yakmak zorunda kalacak, en sevdiği iş olduğundan hiç şüphem yok!

Murat

Aralıkta dolar 6 TL belkide 8 9 da olabilir patladı patlıcak zor tutuyorlar Allah sonumuzu hayır etsin

Misafir

Beni Ak Partiye oy vermek için ikna etmeye çalışan kelli felli okumuş yazmış vatansever ağbilerim dolar borcum olduğunu biliyor aynen şunu söylüyordu: "Bak, 24 Haziran'da Reis seçilsin ertesi gün dolar yeniden 3,70 olacak." Dolar Bırak 3,70- dolar 5,08 olunca müjdeli diye manşet atıyorlar. Hani 3,70 olacaktı? Ne oldu? Hep bu CHP. Doları stokluyor dolar artsın Reis düşsün diye.

Misafir

Baya gevşemiş maşallah.. az daha gevsese 5.07 yi görür memleket olarak rahat bi nefes aliriz :))