BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70

Dolara ne oldu 6 TL'ye kadar indi saat 17.30'da yeniden fırladı

Bugün dolar kuru aşağı yukarı hareketli dakikalar geçirdi. Sabah güne 6.13'ten başlayan dolar kuru gün içinde 6.10'un altına indi. Piyasaların kapanışına doğru ise yeniden yükseldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

paramizin degerini bir cia ajani belirliyor

Emre

Türkiye'deki hiçbir şeyden memnun olmayan malum kesime göre; 16 senedir her yıl kriz var, 16 senedir her yıl batıyoruz. Yandık, öldük, bittik. Bakıyorsun bunların çoğunun altlarında son model araba, en az bir-iki dairesi var, ellerinde en az 5 bin liralık telefon. Yahu asgari ücret alan vatandaş bunların onda biri şikayet etmiyor. 2001 krizini yaşamış biri olarak söylüyorum, Türkiyede ekonomik kriz yok. Kriz olan ülkede devlet 150 milyon kitabı okullarda öğrencilere bedava dağıtamaz. Ama ülkede özellikle gıdada ciddi enflasyon var. Bunu ülkeyi yönetenler de inkar etmiyorlar, düşüreceğiz diyorlar. Göreceğiz.

ER

TUTMUYOR, TUTTURAMIYOR İŞTE...

Misafir

Tayyip Erdoğan çöküşte diyenlere duyurulur daha 5 yıl ülkeyi yönetecek,belki bir 5 yıl daha.Bir daha aday olsun yine oyum onun.

Recep

Türkiyeye finans saldırısının arkasında ABD var. Yani dolar düşsün de ABD ne isterse yapalım, ne isterse verelim diyenler... ABD Türkiyeyi bölmek istiyor. Güneyimizde PKK'ya 19 bin tır silah ve mühimmat gönderdi. Suriye, Libya, Irakın durumu ortada. Ama halen bu ülkede meselenin "Saray, Tayyip, AKP" meselesi olduğunu sanan zavallılar var.

Recep

Doların bu anormal artışlarının sebebi spekülatörler. Bakın 10 Ağustosta Türkiyede piyasalar kapalı iken dolar 4.9 lira idi. ABD'nin iki büyük bankası Londra üzerinden yüklü miktarda dolar aldı. Dolar saatler içerisinde 7.2 lira oldu.

Recep

Dışta bu kadar düşman, içte bu kadar hain varken doların 6 lira olması normal... 2013'te dolar 1.7 lira ve faizler yüzde 4.5 idi. Ne oldu? Gezi olayları, 17-25 aralık, 15 temmuz Fetö darbesi... Yani bunu yapıp ülkeyi karıştıranlar, pkk, fetö, dhkpc yandaşları sanki doların buraya gelmesinde hiç payları yokmuş gibi pişkin pişkin konuşuyorlar.

Misafir

Zaten oda aynı şeyi söylüyor Bizim sarayda herhaangi bir kriz yok diyor

Misafir

Hasan Cemal, 'Erdoğan artık çöküşe geçti!...........''hiçbir şey sonsuza kadar sürmez'..

vatandaş

Bu halk, bu millet krizin olup olmadığını borsadaki değerlere bakarak mı iktisadi kaynakları değerlendirerek mi söylüyor? İnsaf, 5 ay önce aldığımız şeyi artık alamıyoruz, 2 kilo aldığımız şeyi artık 1 kilo alıyoruz. Kriz budur kardeşim bizim için. Ayıp. Şu durumda kriz yok demek benim sorunum değil fakirin sorunu demekle aynı şeydir.

Misafir

Normal olan 1 $ =1 TL dir fakat maalesef öyle bir algı olursturdularki 1 doların 6 TL olmasını normal karşılaşıyor yandaşlar

Misafir

güleyim mi bu habere! dolara birşey mi oldu o daha yolun yarısında! bugün iş aradım 2 üniversite diplomam ingilizcem var ama iş yok. deneyim var ama çalışırsan 2500 tl. asgari ücretten yüksek ama ev kirası sanki 500- 600 tl istanbulda 1000 tl den bodrum katlar başlıyor. bodrum olmayanlarda her tarafı eski rutubet. nasıl geçineceğiz bu parayla

Misafir

Beş kuruş Luk düşüş için yaygara koparanlara selam olsun.Sanayi üretim tarım eğitim sağlık ve konularında kalıcı tedbirler alınmadığı müddetçe hiç bir şey hallolmaaaaaaaz

Misafir

Bu ilk defa oluyor...Trump, BM Genel Kurulu'ndaki ikinci sıradaki konuşmasına geç kaldı. Trump geç kaldığı için konuşması sırası Ekvator'a geçti.

Misafir

milletle kafa buluyorlar en baba 5 tl. olması gereken dolar nerelerde

En ekonomist

Cuma ve pazartesi 2 gün düştü. Tatilleri sayarak günler sonra diyorsunuz. Görende birkaç haftadır düşüyor yeni yükselmeye başladı sanar...

Misafir

Cepteki yangın büyüdü halkın fikri değişti: Komplo değil, Hükümet yüzünden!...Tüketicinin yüzde 82'si ‘kriz var' diyor.

sütçü Ramiz

Ver papazı al papazıydı. Ne oldu? Bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz? Samimiyet sorgulanmaya başlarsa güvenle beraber iktidar da kaybolur. Dik durdun biz seni böyle sevdik.

Misafir

❤ AKP İthalata dayalı ekonomiyi nasıl batırdı? suçlusu 20 yıldır Türkiye'de yaşayan Pastör Brunson ........

Misafir

Türkiye papazı bulduktan sonra papazı gönderecekler.

adem yagmur

bronson ajan degilse neden dolar 7ye tirmandirildi salsalardiya zamaninda.ajansa neden salinsin degilmi?salinmaz bence

Misafir

eğer rahip serbest kalırsa bütün tükrükler yalanmış olur memlekette adalet hukuk var diyenler mahkemelerimiz bağımsız diyenler memleketi terketsin.

MISAFIR

BU MILLET DIRILIS ERTURUL IZLIYO VE MEHTER DINLIYO...UYUSMUS VAZIYETTE...BASIN YOK...HABER ALMA OZGURLUGU YOK...EKONOMI YIKILIYOR.HALA UYANIS YOK.

ekonomimiz çok sağlam !

en sıradan konulardaki en sıradan haberler dahi döviz kurlarını,konkordato girişimlerini vs asla etkilemiyor !..

Misafir

Piyasa olarak olumlu karşılanıyor.

  • 1