BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05

Dolar yeniden 4 lirayı aşar mı dolar ne zaman düşer

Para piyasalarında dün gece tam anlamıyla zirveler yaşandı. Dolar, euro, altın tarihi rekor seviyelerine yükseldi. Dövizle borçlanan ve parasını dövize yatıranlar dolardaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Dolar ne zaman düşer? Dolardaki yükselişi analiz eden uzmanlara göre kötü senaryo henüz geride kalmadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Akın

Yakın zaman 6 ay içinde 4,3-4,5 arası olur seçimlere doğru 4 altına iner , deniz bitti maalesef seçimlerden sonrası 5 üstü

x

mustafa selanik abimizinn yeni hesabı( @HHost34 ) duydukkk duymadıkkkk demeyinn herkese her yerden duyurunn mesala bizlerr facebook duyurdukkk .not. mustafa selanik abimizee selam ve sevgilerr bizler yeni buldukk hesabııı (kağan)

Misafir

DEĞİL AMA 3. DÜNYA ÜLKESİ OLDUĞUN, SAMANI DAHİ İTHAL ETTİĞİN İÇİN MUHTAÇSIN

Misafir

Sagi,burasi Dolarin,Euronun ülkesimi?

pala abi.

tl bir tokat atamadan dolar 4 tokat atmış...tl dolar farkı :))) bir malın reel satınalma gücü dolar karşısında 4 kez daha düşük hale gelmiş.adamın 1 liraya aldığını sen 4 liraya alıyorsun...çomarlar anlasın diye ilkokul seviyesinde yazdım.

zıpkın

spor hisselerinbe yatırım yapmayın yapanları görüyoruz gireni cıkartamıyorlar tam üç kağıt kuruş indi bindi ile kandırmaca

Misafir

Mevduat faizleri artmadan düşmez. 4,25 çok yakın

ddd

AKP ve MHP ye oy vermeyi düşünenler ne düşünüyor bu yükselme konusunda Afrin alındı ama ülke gidiyor farkındalar mı?

Emekli

Ohoooooooo bugidişle. 5 olur. Ülkede istikrar. Yok

  • 1