BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.425,17

Dolar saat 10.00'dan sonra bir anda fırladı sebebi hem küresel hem de...

Bugüne 5.66 liradan başlayan dolar kuru arka arkaya gelen son dakikalarla bir anda fırladı ve saat 12.00'ı bulmadan 5.87'yi gördü. Doları patlatan ise Devlet Bahçeli'nin "cumhur ittifakı bitti" açıklaması oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
SAMET

MHP VE ONUN LİDERİ BAHÇELİYİ ALAYA ALMAK KİMSENİN BU C.BAŞKANIDA OLSA HADDİNE DEĞİL.MHP BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR.SİGORTA KOSKOCA TESİSE ENERJİ VEREN SİSTEMİN TA KENDİSİDİR.DEREYİ GEÇİNCEYE KADAR EFELENENLER ZANNEDİYORLARKİ TÜRKİYE BİZİZ.

SAMET

MHP VE ONUN LİDERİ BAHÇELİYİ ALAYA ALMAK KİMSENİN BU C.BAŞKANIDA OLSA HADDİNE DEĞİL.MHP BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR.SİGORTA KOSKOCA TESİSE ENERJİ VEREN SİSTEMİN TA KENDİSİDİR.DEREYİ GEÇİNCEYE KADAR EFELENENLER ZANNEDİYORLARKİ TÜRKİYE BİZİZ.

Misafir

doları n yine yükselişi dış güçlerin işidir.dış güçler bahçeli-erdoğan ittifakını bozdu,dolar yükseldi.yoksa ekenomi iyi gidiyor.kriz mıriz yok.değil mi erdoğan?

Misafir

internethaberin işgüzarlığı

Misafir

para piyasası bir siyasinin açıklamasıyla anormal değişiyorsa biz bitmişiz, ekonomiden bahsetmeyin.

Misafir

Mübarek Türkiye ekonomisi sanki batti,batacak gibi.Bir söylemle dibi buluyor..

misafir

yediğiniz haltı beğendiniz mi?

adalettttttttttt

Dolar zaten yılbaşına kadar YEDİ TL olacaktı şimdi suç bahçeliye kaldı

🌑 🌑 🌑

BATIK KREDİLER 80 MİLYAR TL’YE ULAŞTI....TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE İNDİ.......🌑 🌑 .BU BİR FELAKETTİR

Misafir

Evet şimdi seçim olsa iyi parti mhpyi geçer. Her evden Mhpye 1 oy giden Akparti oyları geri gider.

Eko

Dolar bir açıklamayla yükseliyorsa vah bu ekominin haline. 16 yıl geçti hala dışa bağımlılıktan kurtarılamamışız.

OFLU BABA

CIVA BILE DOLAR KADAR YERINDE DURMUYOR SALLANMIYOR DUNYANIN EN COK SALLANAN METERYALIDIR CIVA KIM YAPIYOR BUNU BULUN CIKARIN

Misafir

Ülkemizde ekonomi pamuk ipliğiyle bağlı, sağlıksız bir ekonomi. Böyle çatışmalar çok olacak ve dolar devamlı yükselecek. Görünen köy kılavuz istemez.

Misafir

YANLIŞIN NERESİNDEN DÖNÜLSE KARDIR. KİMSE KUSURA BAKMASIN BU ÜLKE ERDOĞAN GİBİ BİRİ OLDUĞU MÜDDETÇE ASLA DURULMAYACAKTIR. ÜLKE EKONOMİSİ UYDURUKTAN BİR BRUNSON VAKASI YÜZÜNDEN YANGIN YERİNE DÖNDÜ PİYASA ATEŞ GİBİ AMMA KAÇ GÜNDÜR EKRANLARDA ANDIMIZ KONUŞULUYOR. HEM TEK MİLLETTEN BAHSEDECEKSİN HEM DE ANDIMIZDAN RAHATSIZ OLACAKSIN. MHP Yİ DE AF DAYATMASI YÜZÜNDEN YADIRGIYORUM. YANİ ÜLKEMİZ CİDDİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA AMMA GÜNDEMİMİZE BAKIYTORSUN YOK BRUNSON YOK ANDIMIZ YOK AF KONUSU. HANİ BAŞKAN OLUNCA HERŞEY SÜT LİMAN OLACAKTI EYY ERDOĞAN. DEMEKKİ PROBLEM BAŞKA Bİ YERDE .BANA SORULURSA ŞAYET BEN DÖN VE KENDİNE BİR BAK DERİM

Misafir

Doların yükselişinin durması için hayır sever bir papaza ihtiyaç var.

GİTARİST

ÇOKTA TIN DURMAK YOK YOLA DEVAM YILDIRIM HIZIYLA HEMİDE

mniksek

CUMHUR İTTİFAKI BİTTİYSE MHP YEREL SEÇİMLERDE NAL MIH KIRIĞI TOPLAMAYA HAZIR OLSUN, İTTİFAK BİTTİYSE MHP BİTTİ DEMEKTİR...

Nurettin

ulan artık bıktık doların yok şunu söyledi yükseldi,öbürü bunu söyledi düştü madem bu kadar kolaysa hepiniz hayır söyleyinde düşsün...bırakın bunları bizi biz yönetmiyoruz..

Misafir

Emeklilikte yaşa takılanlar, Andımız, Sadatın TSK ya yönelik operasyonları, Af, Rahip Brunson olayı ve Siyasal İslamcıların MHP ye yönelik rahatsızlığı, MHP-AKP ittifakını sona erdiren sebepler oldu.

Misafir

Birileri çok zengin birileri ise batacaktir..ekonomi yerlerde enişte daha geçen hafta piyasa rahatlatmaya başladı dolar düşüşü devam edecek diyordu..eee elde başka papaz da kalmadı..devlet bey aniden ittifak bitmiştir diye gürledi.dolar da ufak bir kıvılcım bekliyordu olan oldu..Allah sonumuzu hayr etsin..

mustafa

Kendimiz ettik kendimiz bulduk yazık

fikret boduroğlu

dövizin artması normal.türkiye ekonomisi kötü durumda.piyasada nakit dönmüyormuş,bu yaygın iflaslar geliyor,saklanacak hal kalmadı demektir.iflas ,işçinin iş kaybetmesi,üretrmemek,hal,iyle ihracatın düşmesi demektir.türkiye geçen hafta 2 milyar dolarlık 5 yıl vadeli tahvil ihraç etti.talep bu rakkamın 3 katıymış(ülkeyi yönetenler söyledi),ekonomi iyiymiş.yıllık faiz peşin ödemeli %7,50.olması gerekenin %100 ünden fazla,fahiş,u faizi hepimiz ödeyeceğiz..DEMEKKİ İYİ EKONOMİ BÖYLE OLUYOR.ekonominin geldiği nokta bu,sorumlusu Erdoğan ve partisi.oy vermeye de,yalakalığa da devam edin.

Misafir

Içerde biracak başka bir papaz varmı?döviz kurumuz papaza endexli de..

Karamanlı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden diriliş şahlanış döneminin arefesindeyiz“

k.k.k

Ekonomimiz çok sağlam ya. Artık 5-10 kuruş yükselip inmesi çerez...