BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,46

Dolar ne kadar ne zaman düşer? (17 Ocak 2017 canlı dolar kuru)

Dolar ne kadar ne zaman düşer sorusunun yanıtı piyasaların ana gündem maddesi. 17 Ocak 2017 canlı dolar kuru verileri ve dolar yorumlarının detayları haberimizde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
erolk

Üretim olmadan, marka değeri olan ürünler ile uluslararası camia da ticaret yapmadıkça o dolar, daha doğrusu döviz düşmez. Doları Trump'a bağlayabilirsin, peki euro?. Türk lirası bütün yabancı paralar karşısında değer kaybediyorsa, sorunu başka yerlerde arayacaksın. Örneğin, tek başına, ekonominin geri dönüşümü olmayan inşaat sektörü ile yürümeyeceği gibi. Bir mercedes geri dönüşümü olan bir üründür. Parçasını satarsın, aksesuarını satarsın, aracı satarsın. İnşaatta, meskeni satarsın biter. Marka değeri olan ürünler üretmeliyiz. Ağır sanayi, bilim ve teknoloji ile bu işler sağlam zeminde olur. Yoksa dolar uzun vadede düşmez.

Misafir

DOLAR DOLSA NE OLUR DOLMASA NE OLUR DIYENIN BASBAKAN OLDUGU,NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE DIYENIN BASKAN OLMAK ISTEDIGI,CALSIN AMA IS YAPSIN DIYENIN GÖYA MÜSLÜMAN OLDUGU VE DOLARIM YOKKI BANA NE CIKSA DA CIKMASA DA DEDIGI MEMLEKETIN HALI NICEDIR

adaletliiiiiiii

Bazıları dolar deyip duruyorlar acaba avro dan vurgun yapanlar niye sesleriniz çıkmıyor dolar bir krş artarken avro 100 krş artıyor kimse görmüyor yazık ekonomi batmış tekneloji yok sonra dolar düşecek geç bunları kimi kandırıyorsunuz siz

Misafir

binali düşecek dediyse,düşecek..başka yolu yok..aksilik yapıp düşmezse doların ağzına biber süreriz.

Farklı Bakış

Bu geçici Başbakan ne zaman söyledi de tuttu. DOLAR DÜŞECEKMİŞ.. Bende Donald Trump'ın Başkan olmasından sonra DOLARIN ve PETROL FİYATLARININ ANORMAL DERECEDE ARTACAĞINI BÖYLECE MERKEZ BANKASININ FAİZ ARTTIRMAK ZORUNDA KALACAĞINI SÖYLERİM. Ve dünkü gibi bak altın alanlar kazandı gibi rüyaların sadece KANDIRMA AMAÇLI OLDUĞUNU ÇÜNKÜ ALTININ DOLARLA ALINDIĞINI SÖYLERİM.

TÜRK MİLLETİ

O DOLAR ELBET DÜŞECEK, O EKONOMİK OYUNCUKLARI DA BOZULACAK.. BAKALIM O ZAMAN DEVLETİ KARALAMAK İÇİN YAPMAKLARI ŞAKLABANLIK KALMAYAN DAHİLİ VE HARİCİ HAİNLER NE DİYECEK.. MİLLET DEVLET EL ELE , ALLAHIN İZNİYLE HEP ZAFERE..

akın

"Dolar düşecek" deyince düşmediğini anlamamız lazım artık galiba

  • 1