BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16

Dolar kuru ve altın fiyatları coştu 03.01.2017 çeyrek fiyatı

Dolar kuru ve altın fiyatları bugün coştu. 3 Ocak 2017 canlı dolar kuru ve altın fiyatları internethaber.com'da. Dolar 3.60 TL'yi aştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Bodozlama bakış

Ne hikaye imiş beeee.. Durduk yere artınca piyasa geleceği satın almış oluyor...Ülkesinin verisini bile tahmin etmekten uzak olduklarını her fırsatta yorumlarıyla(?!) (aslında kulaklarına fısıldananı söyledikleri aşikardır hep) belli edenlerin ŞAŞAKALMALARI İLE yine dolar fırlıyor nedense!.. Ah ah bir de o 650 baz puan faiz artıran süper deha eski MB başkanı olsaydı ne coşardı bunlar beeee!..

Farklı Bakış

TÜRKİYE'de DOLAR KALMADI. HALKIN DOLARLARINI BOZDURURKEN İŞ ADAMLARINA TOPLATARAK BORÇ KAPATMA YOLUNA GİTTİLER. CARİ AÇIK 22,5 MİLYAR DOLARKEN NASIL OLURDA DOLARI ENGELLERSİN. Tek yapılan VATANDAŞI KÜNDEYE GETİRMEK.

ALASÖZ

Ne işe yaradı "Dolarınızı bozdurun" hikayesi? TL, bütün dövizler karşısında değer yitirirken neden ille de Doların bozdurulması ısrarı. Oysa, Dolarınızı bozdurun denldiği andan itibaren banka hesaplarındaki döviz hesapları daha da artmış durumda. Nasıl bir ekonomi yönetimi bu. Ardından, gelsin zamlar, nasılsa vatandaş ödüyor...

COŞMAYAN NE VAR Kİ???

NERDE DOLAR BOZDURANLAR!!.PES Mİ YANİ,BİZDE YOK RAHATIZ.

  • 1