BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92

Dolar kuru ne kadar oldu? Merkez Bankası faiz artırınca...

Merkez Bankası faizleri artırınca dolar kuru düşüş yaşadı. Dolar kuru saat 17.00'da günü 4.49 satış fiyatıyla kapattı. Euro fiyatı 5.31 olurken sterlin 6.07'te..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Vatandaş

Faiz kur sarmalına girdik hadi hayırlısı bakalım

Misafir

bu kadar işleme 4 ün altına düşmesi gerekirdi. direnç fazla. ha bire faiz mi yükselteceğiz. şu an dünyanın en yüksek faizi bizde.

kundemacı

Ne ŞOKLAMASI. Doların değeri 2-2,5 lira olması gerekir. Ama bizde bu işi yöneten dünyanın en büyük ekonomistleri olunca 4,49 olmasına şapka çıkarıyoruz. Ülkenin anası ağlatılmış.

Şoklamaya az kaldı..

24 Haziran'dan sonra da birileri elbet şoklanacak....VEEEE KIYAMETE KADAR DERİN DONDURUCUDA BIRAKILACAKTIR!.. Önceki başkan 550 baz puan ile şoklamış ve piyasaları altüst etmişti..Şimdi de bu zat gereğinden fazla artırıp şokladığını sanıyor!..1 ay sonra bu zat da kaçar gider buralardan!..

vnmjhgkmhjkm

çok 'tepetaklak' olmuş! Eskiden tepetaklak oldu derken farklı şeyler anlardık. Şimdi ise 'birazcık' anlamı çıkıyor. Erdoğan uğruna kelimeler bile değişiyor!

Turgay

Yani RTE ne derse tersini yapacaksın bu kadar basit. Bu durumda RET gidince ekonomi otomatik olarak düzelmeye başlayacak demektir.

ali

450 milyar dolar borcu nasıl vereceksin? Cari açığı nasıl kapatacaksın bunlarsuni tedbirler Memleketi 16 sene sonra aldığı yerden daha kötü yere getirdi.

adam

gercekten dolar cakilmis,yandas nasil bir gözlük kullaniyor aceba...

misafir

vay vay vay dolar tepetaklakmış haber bakın habere internethaberin güzellemesi... git dolar al ozaman.0,20 kuruş inen dolar tepetaklak ise .3,9 dan 4,9 a çıkarken ne oluyor ozamnan

yasin

2 gün sonra dolar çıkabilir güven olmadan olmaz

Misafir

Şoklamalarla falan şu seçime kadar yürütelim.Ondan sonrasına Allah kerim.

ülkücü kale

londra faiz lobisi ne dersen o ....

Misafir

O kadar geri zekialısınki.Faiz artırdığında senin cebinden alın terinden çıkıyor bu para.Faizin artmasına sevinen vatan hainidir.

misafir

reis emperyalist lere teröristlere ülke düşmanlarına devlet düşmanlarına dolar yükselince sevinecek kadar öküzleşmiş bireylere piyasayı bırakırmı looo hepsi top oldular başta amerika ve itleri ve ülkemizdeki geriden çağdaş sahte aydınlar

Misafir

Bu olanlar hep Kılıçdaroğlu yüzünden AKP zemzem kadar masumdur!!! Kek keh

Misafir

Dış güçlerin başka işi yok....

uyan

yapmaya nasıl tepe taklak aklımıza dalga gecmeyın

Misafir

Tepe taklakmı Allah size akıl fikir versin yandaşlar düşe düşe 10 kuruş düştü peki yükselen faiz ekonomik durgunluğa yol açmazmı seçimde oy uğruna neler yapılıyor 10 gün sonra fed faiz artırınca dolar yine aynı olacak peki ya faizler nolacak yandaşlar.

Misafir

hep dış güçler yapıyor bunları

Misafir

Gemicik reisinden Taka reisine, neydim deme ne oldum de

Misafir

ŞOK MOK ODA GEÇİCİ YARIN DOLAR YİNE FIRLAR OZAMAN NE ŞOKLAYACAKLAR BAKALIM..

Misafir

Sanki dolar cok inmis gibi tepetaklak diyorlar yarabbim.. Daha dune kadar 3.5 du simdi habere bak...

dövizci

Dolar tepe taklak? nerde?

Misafir

Insallah en kısa zamanda tepetaklak olursunuz bumudur sizin ekonomi anlayisiniz

Misafir

Reis, reis. Noluyor böyle? Devlet Bankası size rağmen faizmi artırıyor ne?