BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,09

Dolar kritik seviyenin altını gördü! 26 Aralık dolar fiyatı

Dolar kurundaki gerileme devam ediyor. Son günlerde sakin bir seyirde işlem gören dolar haftanın ikinci gününde 3,80'in altına geriledi. Euro ise 4, 51-52 seviyesinden işlem gördü. Peki dolardaki düşüş devam eder mi? Kaç TL'den dolar almalı? İşte uzman yorumu...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
recai satı

FET0=PARA___E bütün bunları yaparken de Ak Partiden 12-13 sene boyunca maksimum yardımı görmüş.Yani biri tutmuş, öteki pişirmiş,Fetö de afiyetle yemiş.Biz vatandaşlar da hani bana hani bana demişiz.Gerçi hala götüren götürene .Zafer Çağlayandan,Muammer Gülerden esame okunmuyor.Önce kahraman sonra vatan haini ilan edilen 29 yaşında İranlı multi milyarder Zarrab efendi konuştukça siniyorlar.

osman acar

Hayret bir gecede eridi ya da resmen çakıldı diyememişsiniz.Kendiniz bile kendinize inanamıyorsunu artık değil mi?

FETO=PARA

Feto dini kullanarak ülkemizi soyup soğana çevirmiş. Ben şuna inanıyorum FETO nun tek amacı para kazanmak. Para kazanırken de elemanlarını istediği gibi kullanmış. Himmet, rüşvet,zimmet,şantaj, zekat, fitre, kurban, yardım ası altında topladığı paraları ABD ye kaçırmış. Buda yetmezmiş gibi kurduğu dershane, şirket, banka yoluyla kazandığı hileli paralarıda ABD ye transfer etmiş. Anlayacağınız ülkeyi soyup soğana çevirmiş.

bozdur kardeşim

Bence dolar hiç alınmamalı, bozdurulsun ama alınmasın.

Misafir

Resmen eridi diye başlık atmamışsınız bugün... Sanki dolar 4000 e yakın seyrinden 2000-1000 lere düşmüş gibi! Gerçekleri yazın,dolar düşmüyor işte!

Vatan

Altın bizimdir ve her yerde her zaman değerlidir.

ATMACA

TERÖRDEN KANDAN BESLENEN BİR ÜLKENİN PARASI DA ÜLKESİDE KÖTÜ DÜŞÜNEN İNSANLARI DA BATSIN ALLAHIĞIM NASIL BİLİRSE ONLARI ÖYLE YAPSIN

  • 1