BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40

Dolar kaç TL? (4 Ocak 2016) Erdoğan'dan dolar açıklaması

Dolar kaç TL sorusunun yanıtı bugün 3.58 TL. 4 Ocak 2016 canlı dolar kuru verilerine göre Dolar/TL'nin ateşi düşmüyor. Peki dolar yorumları ne diyor? İşte detaylar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Taşıma su ile değirmen dönmez!Doların frenlenememesinin sebebi ekonomik durumla ilgilidir.

Misafir

ADALET SANCADAROGLUNA;OLDU ADAALET BIRGÜN YETMEZ BIR AY OTURALIM ALISTIK YAN GELIP YATMAYA ZATEN CALISMA EVDE OTUR BIR DEPO BENZIN ALMAYAINCA EKONOMI DÜZELECEK ÖYLEMI EYYYY AZIZ MEMLEKETIMIN AZIZ AMA CARESIZ INSANLARI

mesaj anlaşıldı

fed in ilk faiz artışı ile 3.60 taban olacak bu konuşmadan onu anladım, 3,50-3,55 den dolar alıp , türkiye için dolarını sat kampanyasına(ne zaman belli değil) katılacağım.

Asalet Sancadaroglu

Dolarin hizini bir günde düsürme formülü. Hükümet en cok dövizi Petrol icin harcadigindan, bir yasa cikarip, atiyorum 15 (Pazar) Ocakta veya 22 (Pazar) Ocakta hic bir özel aracin trafige cikmamasini istese, o gün icin yeterli toplu tasima araci tahsis etse, Dolarin hizi Türkiyede bir günde yariya iner. Demedi demeyin. Sadece bir gün. Sadece bir gün evimizde oturalim. Bir sey kaybetmeyiz.

BİZDE YOKTUR!!

HADİ DOLARCILAR SATIN BAKİİM. ATEŞ ARTIYOR HALAA.

öyle işte

her şeyi,herkesi konuşarak kandırabilirsiniz ama ekonomiyi değil.ekonominin kendi doğruları vardır tıpkı matematik gibi 2+2 ye sen 5 diyebilirsin bazılarıda buna inanır ama hakikat 4 dür.belki yavaştan hissetmişinizdir ama gelcek günlerde hissin ötesinde artık anlamaya başlayacaksınız.

DOLARCILAR VER AR YU

BOZDURANLAR NEREDELER,HADİ AMA SİZE İHTİYAÇ VAR.

serdar

Hükümet kafasına göre para dağıtacak dolarda yerinde sayacak öyle mi ? Yok öyle dünya. Avrupada ABD de tanıdıklarınıza sorun son 10 yılda 100 de 5 artmış mı maaşlar.

Sivasli

Ben 40 yildir Almanya Basininda dolardan bahsedilen haber görmedim her gün Dolarin yüselecegini yazan Türk Basini Maksatli sekilde Türkiyeme Ekonomik Darbe ve Hainlik yamaktadir bunun önüne gecilmeli.

Misafir

DOLARIN ATESI DÜSMÜYORMUS HADI ÜFLESENIZE YAHU ÜFLEYE ÜFLEYE SÖNER BELKI DOLAR CIKMISMIS CIKSIN ULAN CIKSIN CIKACAGI VARSA GÖRECEGI DE VAR...ERKEKSEN CIK ULAN

  • 1