BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.475,55

Dolar kaç TL 11.01.2017 dolar kuru için yeni müdahale sinyali

Dolar kuru bugün yeni bir rekor kırdıktan sonra 3.8957'da dengelendi. Peki dolar ne olur analistlerin tahmini ne? Dolar kuru analizleri son rakamlar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Mustafa

İthal ürün almayın, eğer yerlisi varsa, Alman malı ve avrupa abd malı şeyleri(bildiğiniz) almayın. Asla döviz borcuna girmeyin. Mecburiyet farklı ama limitleri sonuna kadar zorlayın Hep beraber hepimiz bu savaşıda kazanacağız Allah'ın izniyle İnşAllah

Misafir

Ulan olacagi bu degilmiydi. Bu kodar sorumsuz bir sekilde, zorba bir yonetim anlayisi olursa ulkede hersey olur ve oluyor. Bakalim daha neler olur.

DELİMİNE

ALLAHIM BU NASIL İŞ, Hükümet adına milletvekili adayını belirleyen, kimin ne bakanı olaçağını belirleyen fetö..

Misafir

Markete gitmeye korkar olduk...

deli mi ne

derhal merkez bankasının başına yiğit bulutu getirin dolar 2 tl nin altına düşürsün..

fikret boduroğlu

dövizdeki artış ülkenin iyi yönetilmediğini gösteriyor.ülke iyi yönetilmiyorsa yönetenler ya çapsızdır ,ya başka öncelikleri vardır,yada ihanet içerisindedir.sonuç nemi olur,herkes hakettiğini alır.

duruma göre

İşler iyiyse biz yaptık,kötüyse manipulasyon!

HESAP ACIK

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ BİR GEÇSİN..VERILEN MAKARNA ve KÖMÜRÜ FAZLASIYLA ALACAK´ki simdiden basladi..TÜRKIYE KIMLERIN IHANET ETTIGINI ELBET BIR GÜN GÖRECEK...

deli mi ne

YİĞİT BULUT biliyor bu işi valla adam 2.00 tl yi geçmez diyordu yoksa 3.00 tl miydi yada 4.00 tl mi? valla kafam karıştı.. :))

deli mi ne

ülke içinde dolar avro gibi döviz alım satımını ve bankada döviz olarak yatırımları kaldırın, sadece yurt dışı alım ve satım yapan işletmeler kullansın onuda bankalar araçıyla..

harun

a haberde dolar 1 tl.

misafir

ne önemi var dolar 7 lirada olsun, önemli olan padişahlık gelsin, 3-5 adam keyif sürsün 80 milyon perişan, benzin 6 lira olacakmış, şimdi geçin bakalım köprülerden tünellerden

trttrtr

şu kurları da sadece TCMB açıklasa da rahat etsek, şöyle kur her gün görmek istediğimiz gibi çıksa, mutlu olsak biraz...

ottoman

döviz ile ticaret yapmak zorunda kalıyoruz,çok büyük zararımız var, peki ekonomi bakanına sesleniyorum senin vicdanın varsa müdahale edersin, yoksa batan gemi gibi bakacaksın ensafların haline, herşeye zam a hazır olun, millet korkmaya başladı ticarette tık yok durumlarımız iyi değil.

vayvay

doların firenini patlattılar vatandaş yanıyor bakan yok

hakikaten rabia oldu

dolar rabia oldu, büyük lider boşuna dört dört işareti yapmıyormuş. büyük ekonomist bu adam.. doların bu seviyesinin faiz karşılığı ister sövün ister savın % 16-18 bandıdır. faiz haram derseniz kar payı karşılığı 16-18 bandıdır.

umut zamanı

önemli değil, hükümet yol,köprü,havaalanı yapıyor, dünya bizi kıskanıyor:)). 4 Tl olmuş 5 TL olmuş ne önemi var ki, zaten usd leri TL ye çevirdik :)))))

vatandaş

dolar aldı başını gidiyor ne olacak şimdi

Misafir

dolar dolsa ne olur, dolmasa ne olur, dedik o kadar, ötesi yok.

  • 1