BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42

Dolar işinin perde arkası pis! Rahip bahane Evangelistler Türkiye'ye...

AMERİKA'nın Türkiye'ye yönelik başlattığı finansal savaşın görünen kısmında serbest bırakılmasını istedikleri Rahip Brunson var görünüyor. Profesör Emre Alkin ise işin perde arkasına dikkat çekiyor. Krizin detaylarında evangelistler var ve çok da tehlikeliler.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Farabi

Saskin ordek gotune gotune yuzermis.Trump da boyle yapiyor,elbette bir gun batacak.Amma,ne zaman,nasil,Allah bilir.Biz direnelim yeter

nnnnnnnn

abd kendini yahudilere verdiği destekle yok etme yoluna girmiştir.

Misafir

Bizim paramızla ürün satılmıyor olabilir. Tek tuş'a bakar. TL'yi bastıktan sonra anında Euro'ya veya Dolar'a çeviririz. Şaka gibi ama gerçek; şu anda Ülkemize yapılan bu değil mi? NE FARKI VAR?

Yahudi diyeceksiniz.

Evangelist mevangelist diyip kafa karıştırmayın. Yahudi diyeceksibiz ki herkes anlasın.

k.k.k

Bu iblise tapan Evangelistlere bir sözüm var... Eğer cehennemi yaşamak istiyorsanız, o savaş çıkınca sizi cehennemin derinliklerine göndereceğimize emin olabilirsiniz ! Biraz açıklamak gerekirse, o ülkenizde nefes alamayacağınız bir yer kalmayacak anlamına geliyor bu !!! Yani Hitler'in yarım bıraktığı işi, biz kökünden temizleriz !!! Aklını al öyle gel Amerika !

Misafir

sorun şu ki bizim paramız ile kimse ürün satmıyor. biz bile kamu ihalelerini dolar ile yapıyoruz.

Misafir

Yazsaniza ülkenin içindende dagitanlari insanları nasıl yok yere fislediklerinj bunun için kadınları kullanıp onların sözleri ile insanları nasıl yaktıklarıni .. garibanlarin koynuna kızları sokup bunlardan alinan laflarla neler yaptıklarını yemez dimi bunlari yazmaya son 15 senede Claudio, feto, kedicik,iliminati şimdide evengerlistler nasılsa yüzyıllardır pompalanmis bilgiler var birine ararsınız bu yapılan bokluguda kimse düşünmedi ama dimi o koynuna sokulan garibani o gariban sayesinde uyuştucunun satıldığı yerlere evlerinizi diktiniz sonuçta değilmi kim ne yapsın o garibani artık değilmi aaaaa unuttum onunda uzaylı cemaati yapmıştır...

MiSaFiR

ABD sürekli para basıyor. 60 CENT MALİYETLE bastıkları banknotlarla, gidip Dünya'daki el emeği göz nuru ürünleri bedavaya satın alıyorlar. Biz de sürekli TL basalım o zaman, hesap soran yok nasıl olsa...!!!

Misafir

kimin kıyameti.......................

MiSaFiR

Bu ekonomik saldırının ABD yönetiminin talimatlarıyla olduğunu söylüyoruz... Ama ABD yönetiminden bir yalanlama gelmiyor!!! Bunu Not Etmeliyiz. Hukuki platformlarda gerekli olabilir.

Misafir

Bunu ben BOB esbaskaniyim diyenlete itaf etseydiniz haklisiniz derdim

Misafir

Emre beyin türk ve islam tarihi birikimi çok zayıf veya yok denecek kadar az hangi ilim bilim erbabı olursanız olun bu ülkede islami ve türk tarih kültürünü bilmezseniz havanda su döversiniz

Necati

Turp bir daha seçilirse şalgam olacak. Armedďegon safsatasıyla Dünyayı kana bulayan bu zavallılar zannediyorlar ki cennete gidecekler. Hayır Allaha şirk koşan kim olursa olsun sonları hüsran olacaktır

SAMET

GELİN GELİN .GELECEĞİNİZ VARDA GÖRECEĞİNİZDE VAR.DÜNYAYAI BAŞINIZA YIKACAĞIZ.TÜRKLE VE TÜRKİYE İLE UĞRAŞMANIN NE OLDUĞUNU SİZE GÖSTERECEĞİZ.

hakan

rahip yerine beni verin, ben giderim beni idam etsinler.

BİZİM CANIMIZA MİNNET

BİZ ALLAH'A(CC) VE AHİRET GÜNÜNE İMAN ETMİŞ MÜSLÜMANLARI KIYAMET GÜNÜ İLE KORKUTMAYA ÇALIŞMAK TEK KELİMEYLE AHMAKLIK.BİZ AHİRETİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ CANIMIZA MİNNET.ASIL SİZ DÜŞÜNÜN MÜŞRİK SİYONİST,HRİSTİYAN AVENGELİSTLER.

Misafir

Herhalde dipte olan senin üstüne düşüyor. Kendi beceriksizliğimiz kabul edelim. Papaz bahane. Propaganda ile işler hallolmuyor. çalışarak, üreterek oluyor.

al içme

bizi etkiliyecek olmazssa olmaz amerikan malı varmı bence yokdöviz büfeleriini kaldır

MiSaFir

Dünya'da EKONOMİK TERÖRİZM uygulanıyor. 60 Cent maliyetle bastıkları 100'lük banknotlarla, kendi silah üreticilerinden aldıkları silahları, dünyanın her yerindeki teröristlere veriyorlar. Bir taşla 2 kuş: Hem kendi silah sanayisini finanse ediyor, hem de istediği her yerde karışıklık çıkarıyor.

Zeynep ( g )

Emre Bey dogru tesbit , dogru teşhis ama yanlış çözüm sunmuş ; '' diplomatik kriz '', '' ses tonu alçak olmalı '' diyerek , bu savaşta tarafsız kalıp ses çıkartmamamızı demek istiyorsa cografyada yanılıyor demektir , çünkü planladıkları Armageddon Savaşı tam da bizim sınırlarımız içinde tüm Dogu'yu , Güneydogu'yu Karadeniz 'e kadar kaplıyor !! Yani , Sayın Profesör kaçarı göçeri yok , tam ortasındayız ve ilk hedef de biziz ( İran 'dan bile önce ...)!

Misafir

ÖNCE YURTİÇİ MAGDURU--SONRA YURT DIŞI MAĞDURU--İLERDEDE UZAYDAN GELEN UZAYLILAR MAĞDUR EDER ÖTE DÜNYADADA MELEKLER MAĞDUR EDER...FELSEFESİ MAĞDURİYET ÜZERİNE KURULU..

Misafir

sayın yazar çok güzel yazmışsın ama sonuç ne ? bu yazdıklarınızı cümle alem biliyor, adamların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, 3 yaşındakş çocukda bunu biliyor. abd nin bu şekilde yapmasını bilen diğer ülkelerde ellerini ovuşturarak sıranın kendisine gelmesii beklemediğinimi zannediyorsunuz. Bunlar şerefsizler ve saldırılarına devam edecekler

MiSaFiR

USI (Unated States Of Irael)

MiSaFiR

Hristiyanlık, sadece Evangelistlerden mi ibaret? Diğerleri, Evangelistlerin yüzünden ABD'nin çöküşüne seyici mi kalacak?

Misafir

Şeytan ABD artık zirveden yuvarlanıyor.