BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24

Dolar güne gergin başladı 30 Temmuz dolar fiyatı

ABD ile Türkiye arasındaki rahip Brunson krizi, dolar kurunun yükselmesine neden olmuştu. Peki, dolar yeni haftaya nasıl başladı, dolar kuru bugün ne kadar? Haftasonuna sakin giren dolar ABD'den gelen yeni yaptırım açıklaması sonrası dolar bu sabah güne gergin başladı. Dolar günü 4,88 seviyesinden kapattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Zalım

Bu papazı asmak. farz oldu.

Maho

Bu dolar bir yerde duracak.

Misafir

D21 damada her şey diyebilirsin ama allah var yakışıklı adam

Misafir

dolar papaz ın ikrami gibi. bayramlık, yakında papaz tövbe eder müslüman bile olur, başka türlü bu işten yırtamaz gibi geliyor,

kundemacı

Ülkeyi batırmışlar, döviz aldı başını gidiyor. Bunlar hala papaz havası vuruyor.

Vahdet

Üretmezsen, dışardan alıp sürekli tüketici olursan ne dolardan neden euro dan kurtulabilirsin. Buğday, saman, yem, pirinç, fasulye, nohut, mercimek ve daha birçok ürün dışardan alınıyor. Düşünün ki tarım arazimerinin % 10 u imara açılmış. Dolardan ve euro dan kurtulamazsınız. Tek çare üretmek, içe dönmek. Kendi kendimize geçmişteki gibi yetebilmeliyiz.

LEVENT

göbekten bağlandığınız dolardan vazgeçilmedikçe doları durduramazsınız...abd ve avrupa dünyayı esir almış kurtulmak çok mümkün değil.düzeni tamemen değiştirmediğiniz sürece.asya ülkelerinin rusya ve türkiye dahil acil eylem planları olmalıdır.

d21

merak etmeyin süper berat var. doları beş kuruşa indirecek. az kaldı...

  • 1