BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44

Dolar fırladı euro-dolar fiyatları 29 Kasım 2017

Dolar kuru ABD'de devam eden Reza Zarrab davasının görülmesinin ardından yükselmeye başladı. Dün 3,92 seviyelerinde işlem gören dolar davadaki gelişmelerle birlikte 3,97'yi gördü. Dün 4,67 seviyelerinde olan euro ise 3,72'yi aştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Vatan

İthalat ve İhracatta Altın ve Sanal altınla ticaret yapalım neden kendimize ait olmayan paralara mahkum olalım. Altın Dünya nın her yerinde geçerli ve karşılığı olan bir değerdir .Bence bu tüm Dünya da en adil alışveriş yöntemi olur. Karşılıksız basılan paralarla ülkelerin ve insanların emekleri çalınıyor. Paradan para kazananlara verilecek en güzel ders olur.

Kaptan

ABD NİN NEMRUTUN kulağından içeri sinek girmiştir. Sonu yakındır. Eceli gelmiş köpek ne yaparsa ABD şu an islama saldırarak Bizi hedef alıyor. Zulmünün hesap günü gelmiştir. Dik olalım bir olalım diri olalım Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun İmandan ayırmasın İnşallah.

Misafir

yıl 2009; dolar 1.60,avro 2 lira.zamanın akpli ekonomistleri bu bir suni dalgalanma ve işikinlik,bu spekülasyondur,kısa sürede geçecek açklamalrı yapıldı.yıl 2017;dolar 3.92,avro 4.67.yine aynı teraneler:bu bir suni şişkinlik,spekülasyon artıştır,geçicidir,açıklamalrına devam ediliyor.piyasadaki enflasyon %30,iktidarın açıkladığı oran %7.vatandaş akp iktidarına döviz artışları suni midir diye sormuyor.ceplerimiz boşaldı,mutfaktaki yangın evlerimizi yakıyor,pahalılıkta eziliyoruz diyor.akp iktidarı kulaklarını tıkamış gözlerini yummuş,vatandaşlara çıkışıyor:döviz- pertol üç kuruş artı,enflasyon yarım puan yükseldi diye mızmızlanmayın.vataşaların akp iktidar mensupları gibi servetleri yok.asgari ücretle, dar gelir ile siz geçini de görelim.hem de mızmızlanmadan...

ddd

Dolar oldu 4 TL Benzin oldu 6 TL RTE çıkar ne olmuş 2 kuruş artmış diye adam sarayda ne olmuş tabi siz ödersiniz

aslan kapanı

Olur mu canım çakılmıştır fırlar mı?Bir gecede erir noolcek.

  • 1