BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32

Dolar eriyor! 1 Aralık 2017 euro-dolar fiyatları

Dolar kuru hafta başında 3,97'yi görmüştü. Hafta içinden itibaren düşüş eğiliminde olan dolar akşam saatlerinde 3,91 seviyesinde hareket etti. Açılışı dolar 3,92 seviyesiden yapan dolar gün içinde 3,94'ü gördü. Kapanışı 3,9250 ile yaptı. Peki dolar daha düşer mi yükselir mi?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
belki üste çıkarız............

İyi,biz erimenin ne oduğunu bilmiyormuşuz demekki!!

lazim degil

yoo oldugu yerde duruyo ne erimesi. sendemi yandassin?

Misafir

Helal olsun...Gerçekleri söylemişsiniz.Haşmet Bey.

yükselir

erirse milyon dolar gönderenler yandı yapmazlar kendileri yanarlar

Haşmet Gülkokan

Keşke erise ama Siz yalakaların söylediği gibi olmuyor maalesef. Mehter gibi Dolar 2 ileri bir geri yapıyor. Sizlerde her geri hamlesinde böyle haberler yapıyorsunuz. Hükumetin 2013 ocak ayında dolar 1,75 lerdeyken 2018 dolar hedefi 1,79 lar mış. Maalesef dolar erimemiş Biz erimişiz. At gözlüğünü çıkarın artık. Kör gözlerinizden....

Gönüllü/Gönülsüz abd uşakları..

Bir el atın da 5 TL olsun bea..(Dipnot: 1 TL olacakken ihracat ve ithalat odaklı olarak ne dediğinizi hatırlatmayacağız sizlere..Ne de olsa dün dündür bugün bugün..Yaşasın Abd kuklalığı..Yeşil kartın bir karşlılığı vardır ve ödeyin gayriiiii... )

ali

haberi okudum, bir baktım dolar 3 tl.Hayatımdaki en mutlu an!

Vatandaş

Eriyor? başlığı ne kadar da itici. Doğruları söylememek için olsa gerek...

Mikail

2 kruş düştümü eridi olur tabi ya 😀 insanın dolar kazadı geliyor türk parası bu kadar değesizlenirmi bir kerede türk parası değerlendi başlığını görsek keşke

Misafir

Eriye eriye 3,94 e düştü. Acilen tedbir alıp kurtaralım dolari. Erimeyle oluşacak sel alıp götürmeden hepimizi.

ali kara

yandaslik yalakalik böyle olur, binde bilmem kac gerilemiste resmen erimis, erime dedigin kurus kurus degil lira lira düser.

Misafir

1 aralık 2015 de dolar,2.91 lira imiş.iki yıl sonra bugün ,dolar serbest piyasada 3.80 lira.birkaç gün önce 3.98 lira idi.2015 den ber iki yıllık dolar artış oranı,%90 ı geçiyor.avronun geri kalan hali yok.döviz yılda %45 ten fazla yükseliyorsa bu nasıl erimedir?eriyen türk ekonomisi,eriyen yoksul vatandaşın hayatı.yandaşlar yine zengin,fukara vatandaş yine fukara.

ATMACA

DOLAR ERİYOR DİYE ZORUNUZAMI GİDİYOR ERİSİN YOK OLSUN KENDİLERİDE PARALARIDA

1283

Yaptığınız habere bir bakarmısınız.Dört liraya merdiven dayamış erimekten bahsediyorsunuz.Milletle dalgamı geçiyorsunuz?

ali

Bir Amerikan Doları 3.00 TL mi oldu de eridi.?

nasıl ola

Dolar çakıldı dolar eriyor.Merkez bankası silahını çekti dolar kaçacak delik arıyor.Dolar ABD den sığınma talep etti.Dolar intiharın eşiğine geldi.Dolar salavat getirmeye başladı.Dolar şöyle dolar böyle falan filan kaval şaval.Ama bildiğim bir şey var yılbaşından sonra dolar 5 tl haberiniz ola.

hasbıhal arzuhal

Eevvveeet eridi bitti kül oldu.Külleri karbon oldu karbon ne oldu?

tabi tabi

he he eriyor.her gün aynı yalan.

karekök

Yandaşlığın son versiyonu ulan iki ay önce neydi şimdi ne uyanık spor allah sizi bildiği gibi yapsın.

pala

bir müddet sonra 3,55 -3,60 lar gelecek...bu keMAL ın paçavra belgeleri olmasaydı düşüş zaten başlamıştı.3,89 lar dan sonra tekrar çıktı alttaki saçma yorumada cevap olsun

mem

3.93 ten 3.91 düşüyor dolar erimiş oluyor ilginç

  • 1