BIST 9.798
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,21

Dolar dün gece fırladı bugün ne kadar 2 Ağustos dolar fiyatı

Dolar ABD'nin Türk Bakanlara karşı yaptırım kararı almasının ardından fırladı. Dün akşam saatlerinde açıklanan yaptırım kararıyla 5 liranın üstüne çıkan dolar bu sabah güne sakin başlasa da tansiyon yeniden yükseldi. Dün 5,83'ü geçen euro önce 5,79 seviyelerine geriledi daha sonra yükselişe geçti. Borsa ise adeta çakıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
kundemacı

Bütün dünya bizi kıskanıyor. Her devlet keşke bizimde bunun gibi bir maliye bakanımız olsa da; bizde de dolar 5TL' nin üzerinde olsa diyor. Bunlar ülkeyi batırmaya kesin kararlı ve başaracaklar da.

Engin

Avrupa bizi kiskaniyor

Misafir

İntikam soğuk yenen bir yemektir ve abd bunu en iyi beceren ülkedir. Örnek alacaksanız biraz düşmanınızı örnek alın.

Misafir

Yukaridaki mantik klasik dogu musluman ulkelerindeki problemin kaynagi. Problemleri ve sucu hep baskasina atmak, dis mihrak bulmak. Ekonomideki tutarsiz buyumenin getirdigi problemleri yillardir soyluyor Ekonomiciler ama onlarin dinleyen kim. Onlarin diplomasi var. Medyada zaten her seyi iyi gosterme gayreti icerisinde, bir yerlere yaranabilmek icin.

Misafir

Hani inmisdi Internethaber

Misafir

bu kur malipülasyonu amerikan işi Türkiye kurdan zararını hesaplasın + faiziyle beraber neyse 40-50milyar doları fatura etsin haydut amerikaya tabiiki o yürek varsa

Misafir

ülkemde başkanlık sistemi var bürokrası sıfır fakat aciz içinde ekonomi düzeltilemiyor.muhalefet koltuk sevdasınsda.vay halimize vayy

Misafir

başkanlık sistemi ve şaha kalkan türkiye..

ali

rusyadada aynısı oldu ama doğalgaz ve petrol olduğu için çok etkilenmediler.

Misafir

Iyi yonetilmemek diye bir sey yok. DIS MIHRAKLAR. Koprulerimizi yollarimizi cekemiyor. Bizim halkimiz baska bir sey anlamaz. Okumus ekonomistlerin uyarilari halki ilgilendirmez

fikret boduroğlu

döviz artarsa,dövizi olan ve geliri döviz olan kazanır,TL si olan ve geliri TL olan kaybeder.kısaca ,Türkiye ve Türkiye toplumu kaybeder.böyle bir durum ,ülkenin iyi yönetilmediğini de gösterir.kötü yönetimi değiştirmek vatandaşın görevidir.ülke seçimden yeni çıktı.vatandaş tercini yaptı.gelecek seçime kadar dişini sıkacak,şikayet etmeyecek.insanlar layık oldukları gibi yönetilir.

Misafir

Bizim ekonomi çok güçlu ama şü dış mihraklar yokmu! Bunlar daha iyi günler.2013 sonrası ekonomi resmen çöktü.sahi

Misafir

durmak yok millet devam aynen

Misafir

Paranızı dolar yapın kaybetmeyin

Misafir

Kardes sana afiyet olsun, ama biz tezek mezek yemeyiz...

Misafir

Sen kim rusya kim...

Misafir

Evet işe yarıyor, çöken ekonomi sanki birileri ile mücadele sonucu çökmüş gibi millete yutturuluyor, millet de bi güzel yiyor.

Misafir

yediğin ayakkabıların kutularını atma. dolar koymak için lazım oluyor.

Misafir

pırıl pırıl bir kafan var kardeş. güle güle kullan.

Misafir

1 dolar rusyada 85 rublesine denk bak rusya diz çöktü mü çökmedi çökmez kardeşim güçlü durmazsak bunun sonucunu daha acı ödetir bu leş kargaları kuru ekmek yeriz gene boyun eğmeyiz...

Misafir

dünya lideri dünya 5 den büyük demişti. şimdi dolar 5 den büyük oldu. Allah borcu olanların yardımcısı olsun. kimsenin dolar alanlara karşı söz söyleme hakkı yok , onlar sadece paralarının değerini koruma amaçlı alıyor.

pala

15 temmuz darbesinde bile dolar 2,90 dı.....ekonomi ile diz çöktürmeye çalışıyorlar .ulan biz ayakkabı yeriz gene boyun eğmeyiz.

Misafir

NEREDE MELİH GÖKÇEK NEREDE 30 MİLYAR DOLAR? 24 HAZİRAN DEĞİL 2 TEMMUZ OLDU MELİİİİHHHHHH SATILIK MELİHHHH

Ödenek yok

Türkiyedeki tüm büyük mütahitlerin isleri durduruldu.... ödenek yok....,,,inanmazsaniz sorun

Misafir

dövizin artması iyidir.ihracatı artırır,bir de bizi kendimize getirir.