BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64

Dolar çilesi çeken iş insanları çığlık atıyor!

ABD'nin Türkiye'yi gömmek için açtığı mezarın içine girmek için adeta bir yarış halindeyiz. Dolardan uzaklaşmak yerine neredeyse bütün harcamalarımızı dolarla yapıyoruz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Recep

Dolar artıyor, ABD yaptırım yapıyor diye sevinenler, ihtiyacı olmadığı halde parasını dolara yatıranlar bu ülkenin vatandaşı bu milletin bir ferdi olamazlar. Türkiye aleyhine propaganda yapıp dolar kampanyası düzenleyen ABD piyonu Fetöcüler ve diğer vatansızlar tespit edilip TC vatandaşlığından çıkarılmalılar.

bu hain Turump

ya bu hain kalleş ! moruk Turump'u YAKALAYIN JOP sokun.bak NASIL sevinecek' Cahil.

emekli

elimde ne dolar ne altın var emekli bir adamım boykota uyarım alanları ikazda ederim yalnız gerçekleride gözardı edemem bütün yap işlet dolarla-halkın kullanımı dolara endeksli atak helikopter motoru abd niye rusyadan almıyoruz THY ye ambargo diyor şeytan öyleyse THY nin 11 milyar dolarlık boing siparişi ertelensin tjk her gece abd ingiliz vs bahisleri oynatıyor milletin parası onlara gidiyor bu millet elinden geleni yapar

Misafir

ilk Önce devlet olarak dolarla alış verişi kesmemiz lazım örnek verecek olursa 3.köprü geçiş fiyatları neden dolar üzerinden hesaplanıyor

Erol Baron

Bu ekonomik savaşta ABD'nin mallarına boykottan başka aynı ABD'nin canını yakacak bir darbe daha var, o da bu günlerde PKK'nın canını daha fazla yakmak.

Misafir

Tüm AKP'liler Trump seçilsin diye gece gündüz DUA ettiler.Şimdi de 'Trump çok kötü' diyorlar.Allahım,sen aklımı koru!!!

Misafir

Mültecilere bakamıyoruz diyip sınırları açalım gitsin birazda onları görelim bakalım,gelen gitsin..

mahmut

İyide abicim borç yapan şirketler devletin borcu çevrilebilir düzeyde niye ben emekli maaşımı veriyorum borç aldıkları dolarları ne yapmışlar

Erol Baron

Aramızdaki $ kavgamızı biz en iyisi sonraya bırakalım çünkü şu an rahmetli B. Ecevit'in dediği gibi bir ayı (ABD) ile yatıyoruz ve ilk önce bu ayıyı defetmek lazım.

Misafir

hadi hadi ordan algı yapma, seni tanıdım hain FETÖCÜ seni, size bu ülkede bir damla bile su haram... çıkın gidin abd deki papazınızın yanına

gencoglu

SAYIN HADİ BEY ÇOK DOĞRU YAZMIŞ ELİNE SAĞLIK BURDAKİ AMAÇ VATAN KURTARMAK AMA İÇİMİZDEKİ HAİNLER MAALESEF DOLARLA İŞ YAPIYORLAR.

Misafir

gerçekler zoruna mı gitti teres

Haydi HADİ

Bak güzel olmayan kardeşim,gerçek anlamda bir kriz yaşanıyor ancak senin konu ile alakalı eğitimsizliğin ve bilgisizliğin;temelsiz,saçma yazıların ile birleşince ortaya abuk şeyler çıkıyor.yazma allah aşkına !

Behzat İLHAN

ADAMSIN... Tam destek.

Misafir

Erdoğan Dünya basınında! ..................Para Krizi değil hükümet Krizi var!.........devlet krizi var

seyfo

emekliler o küçük maaşlarıyla geçiniyorlar verselerde almayın...sizler patronlara sesleninde çuvallarındaki dolarları bağışlasınlar. süleyman kardeşinizin, dolar hakkında türkiyeyi yerlere serdiği kötü yazısıyla nefret uyandıran yazarı abdullah yılmazı işten çıkarsın yada şikayet etsin bence anlatabildimmi efendim.

Kerim

Turkiye adina acilacak hesap cok iyi olur. Lakin ekonominin basindan Berat Albayrak i almak gerek. Enerji bakanliginda iken guzel isler yapmisti kendisi, Ama ekonominin agir yukunu kaldiramadi. Ekonominin basina Ali Babacan, yada Mehmet Simsek tekrar gelsin. Ikisi de cok iyi yonetiyorlardi. Ali Babacan in soylemleri cok dogru cikti. Uretim ekonomisine sahip olmaliyiz diyordu surekli, taa ekonomi bakani iken.

başıboş esnaf

sıradan insanların doları varmı vardır peki bu sıfırlanamayan dolarlar nerde ne zaman bozulacak

Erol Baron

YİD metoduyla inşa edilen Osmangazi köprüsünün geçiş garantisine de $ ibaresi ekli maalesef.

Misafir

devlet yid de dolarla sözleşme yapmasın

Misafir

fedakar ugur cukka geliyor tabi bagışlar emekli maasını

Misafir

biraz araştır öyle yaz

Mehmet

Sayın ÖZIŞIK; Önemli olan bir şeyden şikayet değil, şikayet edilen şeye çözüm getirmektir. Evini, İşyerini veya yaptığı işi dolar ile yapanlara EK vergi konur mesela Dolar ile yapılan kira sözleşmelerine ekstreden %25 ek dolar farkı konursa adam mecburen TL.İle sözleşme yapmak zorunda kalır. Tabi başka önlemlerde alınabilir. Ayrıca bu ülkede DÖVİZ Bürolarına ve bilhassa şu malum Tahtakale'ye önlem alınmasılazım. Buraların kesinlikle kontrol altında tutulması gerekir.

ATASOY

kaleminize sağlık,bekliyoruz böyle bir adım atılmasını

Misafir

Kayseride tl ile dükkan kiraya vereni dövüyorlar.