BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.431,93

Dolar bugün yine kritik eşiği aştı! Sıcak saatler yaşanıyor

Geçen hafta 4 lirayı test eden dolar, günlerdir süren testlerin ardından bugün günü 4 liranın üzerinde kapattı. Eorudaki yükseliş de sürerken, borsa günü kayıpla kapattı. Peki dolardaki yükseliş devam eder mi? Uzmanlar dolar kuru için ne diyor?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Turgay

5 yıl önce 2018 için öngörüleri 1 dolar= 1.87 idi öngörüye bak öngörenlere bak,şaşırdık mı tabi ki hayır.

Turgay

Uçtuk uçuyoruz derken meğersem Dolar uçuyormuş. Ekonomiye bak ABD hapşırıyor biz burada verem,zatürre vb oluyoruz.Beyefendinin biri de 1 dolar =1 tl olacak diyordu bir zamanlar.

kundemacı

Siz kaç lira yazarsanız yazın; bunların hepsi faiz lobisini marifetidir. Dünya Lideri çıkar ekranların karşısına; Dolar: 2TL, Euro: 2,5TL dediği zaman akan sular durur, hemen kur bu şekilde düzenlenir, olur, biter. Sıkıntı ettiğiniz iş bu mu?

vur kazmalı

dolar 4TL yi geçti oha diyorum. hükümet TL yi korumak için para basmayı hemen durdurmalı ve paranın değerini yükseltmek için merkez bankası kasasına her yıl en az 6-7 ton altın kazandırmalı

mmm

101 kuruluş, 10 liman, 90 elektrik santrali, 40 işletme, 11 sosyal tesis, 37 maden sahası, 3 bin 703 taşınmaz, 6 bin 808 kalem makine-teçhizat ve 155 adet isim hakkı… Ne buldularsa satmışlar. Bu satılanların içlerinde Tüpraş, Petkim, Telekom gibi Türkiye’nin en kârlı en, en stratejik kuruluşları var. 100 yılda yaptıklarımız 15 yılda gitti. Ne kadara? 60 milyar dolara… Peki, aynı 15 yılda faiz lobisine ödenen para ne kadar? 216 milyar dolar! 3.5 katı. Özelleştirme bu memlekete bir fayda vermiyor. Delik o kadar büyük ki açıkları bile kapatamıyor

Misafir

Güçlü Dolar, Güçlü Türkiye! Yav Dolardan bize ne!Bunlar hep oyun, oyun...

Misafir

Saray'da gizlilik!_________________________Hakan Atilla adı hiç konuşulmuyor; devletin arkasında duracağına inandı ama görünen o ki yanıldı!"

Reis 01

Dolar yukselmiyi biz büyüyoruz cahil vatan hainleri

EYYYAKP ...........EY.??

Ekönöminin! patlaması yakındır.Bahçeli???

YAMAN ÇELİŞKİ.............???

Dolar patladı,olanlar bozdururlar!!TBMM ye Atatürk tişörtüyle girmek yasak ama cübbeyle girmek değil,!!sanırsın ki adam casus.diğeri AKP kulislerinde geziniyor.CHP nin seçim pankartı olsun.

hakan

maşallah ...4,5 olur inşallah .....

kundemacı

Ekonomi büyüdükçe, dolar da büyüyor. Yesinler sizin büyümenizi. Ekonomi böyle mi yönetilir. Ülke battı.

Misafir

nece köpek gördüm ama bu kadar nankörünü görmedim de demiş baban la fontaine

Misafir

ekonomi şu kadar büyüdü milli gelir bu kadar oldu da. bu geçim sıkıntısı niye. bu fiyatlar ne böyle. markette her hafta zam var. akaryakıt keza öyle. birbirini tutmuyor bu iş. sağlaması olmuyor yani.

Misafir

Üstüne iyilik şağlik a dostlar,

Ceyhun Sahin

hey masallah cag atlayan Türkiye, dolar 4 tl euro 5 tl benzin 6 tl enflasyon 2003 ten bu yana cıft hanelerde ıssızlık rekor duzeyde dıs ticaret acıgı almıs basını gıtmıs ama kısı basına dusen mıllı gelır 10.000 USD ekonomımız tavan yapıyor her sey gulluk gulıstanlık La fontaıne bıle bunca yıllık masal yazarıyım ben boyle masallarla mılletını avutan bir hukumet görmedım demıs..

Misafir

Öncesinden şu vardı, şatmak çok donmaya devam,

Misafir

Sallamak 💫ok durmaya devam

akan

fazla abarmayın gelişen Türkiyeyi kıskanıyorlar üst aklın işleri bunlar bizi etkilemez hem dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur, dolarla ne işiniz var gavurmusunuz siz, a haber izleyin mutlu olun

Mut

Emeklilere için intibak zamı , ihtiyaç var,

Misafir

kriz falan yok muhalifler boşuna ümitlenmesin. o devirler eskide kaldı. dünyanın en güçlü ekonomilerinden birine sahibiz. herkesin altında son model araba, herkesde bir sürü gayrimenkul arsa herkesde son model telefon. işsizlik yok gibi çalışmayan da kendi isteğiyle çalışmıyor. dolar rakamları dış güçlerin oyunu. 4 olmuş 5 olmuş fark etmez.

Bir bilen

ÇOK DEĞİL BENCE DOLAR BUGÜN EN AZ 4,560 TL OLMALI

Misafir

SİYASET DE METAL YORGUNU,EKONOMİDE İSE PAS TUTUNUZ.

Misafir

Kriz, bağıra bağıra geliyor. Üretmeyen , sürekli tüketen ekonomi bir gün batar. Halbuki yanıbaşımızda Yunanistan örneği vardı.Yurt dışından aldığımız borç paraları da har vurup harman savurduk. Araba fabrikası yapacağımıza saraylar yaptırdık, işte sonuç....

Ali Yıldız

AKP'yi destekleyenler; üç günde benzine gelen iki zam, daha aklınızı başınıza getirmedi mi? Devlet çöküyor, siz hala bir adamı başkan yapmanın peşindesiniz.Artık aklınızı başınıza toplayın.Anladık Kemal'i beğenmiyorsunuz, öyleyse Meral abla'yı destekleyin,durdurun bu çöküşü...