BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65

Dolar aldı başını gidiyor 20.07.2016 dolar kuru ne kadar?

Dolar kuru darbe girişimi sonrası yükselişini bugün de sürdürüyor. 20 Temmuz 2016 çarşamba canlı dolar kuru verilerine göre dolar bugün 3.04 lirayı aştı. Dolar yorumları ne diyor, dolar ne olur düşer mi çıkar mı sorusunun yanıtı haberimizde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Recep Sati

Yiğit Bulut, bir dolar bir TL olacak diyen, vatandaşı yanlış yönde yönlendiren birisidir. Daha sonrasında değişik zamanlarda hep yanlış şekilde yönlendirdi. Bu dönemde vatandaşın yapması gereken şey, ne dolar alsın ne dolar satsın. İhtiyacı olan doları satabilir, aksi halde doları satmakta iyi değildir. Kriz var diye, dolara saldırmayın, kriz filan yok. Ama elinizdeki dolarları satarsanız, spekülatörler, zaten Türk halkının elindeki doları alıp, çok daha zor günlere bizleri götürmek isteyebilirler. Yapılması gereken ne dolar alın ne dolar sayın. Tl nizle bol bol alışveriş yapın.

Recep Sati

Paralel yapı nasıl görevden alındıysa, bu yiğit bulutta görevden alınmalıdır. Bu adam piyasayı hep ters yönlendirir. Dikkatli olunması gerekir. TL'nin değersizleşmesine direnmek, darbeye direnen bu millet için yapılması gereken önemli bir husustur. Yiğit Buluta dikkat edin. Hep ters piyasa yapıcı olarak görev alır. Bu milletin parasına sahip çıkamıyorsanız yazıklar olsun. Bu millet canıyla darbenin önünde durdu.

osman

bu jöleli ne zaman ağzını açıp dövizle ilgili konuşsa veya ekonomiden haberler vermeye başlasa birşeyler ters gidiyor, bunun nasıl hükümetimiz farkına varmıyor anlaşılır gibi değil, adam tam bir ekonomi kabusu...

KONUŞTU DAHİ ÇOCUK

2.80 BİRAZ ÜFÜRÜK OLMUŞ,FETO YURD MI DÖNÜYOR YOKSA.TİĞİİT.İNANDIRICI OL.

Faruk Emre

Vatan müdafaası her ferdin görevidir, elinde doları olanlar ve emtiasını dolarla satanlar Türk lirasına çevirsin. Şeytan Üçgeni Ayaklanmasın da sırtı yere gelmeyen necip milletimiz, ekonomide alt edilmesin.

Misafir

darbenin Türkiye ye zararı 5 milyardolar

Misafir

Sen kimsin ki insanlara ders vereceksin?

Misafir

Borsadan emeksiz kazandığın paranın hak olduğunun dayanağı nedir koçum?

Hakan Sönmez

HErkes satsın şu uğursuz parayı ve borsaya takılsın. Hisse senedinin temettüsü her zaman haktır, ortaklığı özendirir, dolardan kazanılan para helal olabilir mi?

Misafir

attığınız başlık doğru değil dikkatli olun....

ulus

şimdi ne olcak her şeye zam yaparlar artık

ulus

şimdi ne olcak her şeye zam yaparlar artık

  • 1