BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,50

Doğuş Holding AVM'sini de satıyor

Doğuş Holding'in gayrimenkul şirketi Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya'daki plazasının satışından sonra Gebze Center AVM için de masaya oturdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

o zaman merale ve muharreme oy ver,2001 deki gibi yazar kasa atmaya devam et,hadi hiç durma,

Misafir

Ekonominin çok iyi olduğunun(!) habercisi bu...Toz pembe bir tablo çizip de milleti avutanların,destek isteyenlerin kulakları çınlasın!

Misafir

Doğuş akşam güneşi gibi batıyor mu? Akşam güneşi ertesi sabah yeniden doğar hep...Bir tek kıyamet gününde batacak ve artık doğmayacak...Doğuşun kıyameti mi yoksa bu satışlar?

salhor

Tansaş ile sayısız insanı mahvettiler; Allah bildiği gibi etsin bu Doğuşçuları.

k.k.k

Dolar üzerinden borçlandığın zaman böyle oluyor işte. Koca Doğuş Holding 'in patronu herşeyini satmaya başladı.

Misafir

zenginler ne zaman nereye yatırım yapacağını bildiği için zengindirler ee adam en basiti düşünüyor ben paramı döviz yada altın saklasam zaten katlaya katlaya gidiyor ne diye taşa toprağa gömeyim çok mantıklı bende olsam aynısını yapardım türkiye deniz ...!

Misafir

Bak hemşerim bizde batarız demedi deme...

ti

niye ki... ekonomimiz kötüye mi gidiyor?

Misafir

Satıp devlete borç verecektir belkide.

Misafir

Kurlar yükselince borclarda artdı özel sektor durumu zor

Misafir

dikkat edin bunun bankasına el konulacak borçlarını ödeyemez durumda yeni kredide alamıyor devletten yardım istedi birde utanmaz sıkılmaz daha önceleri hapur hupur götürüyordun kuyruk kapıya sıkışınca aman yardım edin kurtarın diyor . işte biz böyleyiz para akmaya başladımı hemen jet sosyete son model pahalı araçlar ytlar uçaklar katlar geber ulan

Misafir

FAİZDEN BESLENEN BÜTÜN HOLDİNGLER KURUM VE KURULUŞLAR BİRGÜN HEPSİ BATACAK FAİZDEN KİM GÜLMÜŞKİ ZATEN AH VAR BEDDUA VAR YAVAŞ YAVAŞ HEPSİ BATACAK

  • 1