BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75

Doğuş grubu krizde mi Ferit Şahenkt'ten borç açıklaması

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, borçları için bankalarla masaya oturdu. Yaptıklarının yeniden yapılandırma değil yeniden vadelendirme olarak tanımlayan Şahenk, “2 yıl faiz, 4 yıl anapara ve faiz ödemeli bir plan yaptık. 2.3 milyar Euro borca 3.6 milyar Euro teminat verdik. Yakın zamanda imzalanmasını bekliyoruz” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
sami

aydın doğan bir şeylerinin kokusunu önceden almış anlaşılan ne var ne yok satıp dolar aldı adam

Misafir

Ekmekten ilaca... Her şey döviz ile bağlantılı!

Vatandaş

Bakmayın bunlara ve çanakçılarına bu adamlar çok çok çok kazandı.

ar

ön alma olarak görüyorum.. bunlar krizdeyse biz gömüldük demektir...

Metin Tamer

Bu sene sonuna Türkiye zor çıkar gibi görünmekte.Dış kredi borç faizini ödeyecek 52 MY nerede, bedelli askerlik,imar affı falan bunları kapatmaya yetmiyeceği açık.

salhor

TANSAŞ ile ne kadar çok insanı perişan etti bu Şahenkler. Mazlumun ahını alanın sonu vahimdir.

Komünist İşçi

Ocak ayında 3.7 dolar kuru şimdi 5.27!........... Üretim yapısı önemli ölçüde ithal girdiye bağımlı olan bir ekonomide etkilenmemek mümkün değil!...Ekmekten ilaca... İğden ipliğe Her şey döviz ile bağlantılı!

Misafir

Türkiye'nin yıl sonuna gereken dış borcu 180 milyar dolar...İşsizlik artacak!

Misafir

SORU BU SAHNEK BEY TÜRKIYEDE YAŞAYAN YAHUDI VATANDAŞIMIZMI BILEN VARSA AÇIKLARSA SEVINIRIM

realist

mızrak kardeş adamın fenere yaptığı yatırım niğdeye taptığı yatırımdan daha cok adam para derdinde fenerde etiket var marka var adamın niüdelilerle ne işi olur adamın işi devlet den nasıl vole vururum

ülkücü

benim 50 bin tl yi, yani 10 bin doları yapılandırmıyorlar

misafir

dunya liderimizden cok memnunuz, hapisten cikan ergenokon cetesi ne diyorsa yapiyo.yakinda bankada doviz hesaplarina el koyacak

Misafir

Akp bu adamların hizmetkaridir.garibanlarada ver mehteri...

misafir

AFERIN SAHENK E ...TUM AKP LI IS ADAMLARI INGILTEREDE MULK ALIYOR UFAK UFAK KACIYOR.TURKIYEDEN YAKLASIK 1 YILDIR.GORDUGUNUZ O KOCA KOCA FIRMALAR BANKA BORCU ICINDE .HAKLILAR ERDOGAN HERAN EL KOYABILIR.EL KOYARSA ZATEN HEPSI KREDI.BY BY LOVE .bye bye happy nice

Misafir

bankaların başka şansı da yok zaten

d21

ondan sonra da hükümet dakikada bir fakire altınlarınızı bilmem neyinizi getirin der. niye? böyle adamlara vermek için. niye babalarının malı gibi futbolun vergilerini silmek için!

Misafir

alacaklı bankalar için iyi bir vadelendirme olur.borç silme yok,faiz piyasa faizi,teminat döviz cinsinden ve %50 fazla,ayrıca patronların şahsi kefaleti var.ben alacaklı banka olsam,gurubun geleceğe yönelik hedef ve beklentileri ile varsayımlarını değerlendiririm ,kendi öngörülerimle kıyaslarım ,gerçekleştirilebilir ve olumsuz yönde önemli bir sapma olmayacağını görürsem önemli görürsem bu şartlarda vade uzatan sözleşmeyi hemen imzalarım.

tuncay

işine gelince yurt dışına yatırım. Yutarsan... yurt dışına para götürmekten başka bir şey değil. Şu ülkeye bir tane yeni teknoloji getiremediniz. bir tek sen değilsin tabi. Yazıklar olsun. Milletin üzerinden bedava servet edinin sonra paraları yurt dışına. Bence artık hesap sorma zamanı geldi. Devletimiz bir an önce harekete geçmeli.

mızrak

herif Niğdeli o 35.000 kişinin içinde belkide bir tane Niğdeli çalışanı yok bizim Niğde'nin zenginleri böyle işte ölünce tabutları gelir.

  • 1