BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53

Doğu'da fiilen özerklik ilan edildi! ŞOK SÖZLER

BBP lideri Mustafa Destici, doğu bölgesinin fiili olarak özerkleştiğini söyledi. Destici, Türk milletinin müzekere anlaşmalarını yırtıp atacağını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
bir yorumcu

Bu topraklar üzerinde yaşayan herkes eşittir kürt sorunu çözülmeli ancak özerklik kabul edilemez. Tek vatan tek bayrak olmalı. Anadilde eğitim serbest olmalı.

bir yorumcu

Desticinin yorumları doğru. Süreç neler getirecek bilinmez ama Apo'ya özgürlük Kürtlere özerklik verilecek gibi duruyor. Galiba milletimiz de vatan elden gidince ağlayacak. Uyan türk milleti uyan otuz kupona alınmadı bı vatan

Burhan

Eeeee Kuzey Irak'a ışid yerleşeceğine bırakın Bence pkk yerleşsin daha iyi...Ve Bu ışıt mıdır ne karın ağrısıys PKK'ya verilen tepkinin onda bile verilmez niyekine...

assivas

SİVASLI RUMUZLU ALÇAK SEN SİVASLI DEĞİLSİN VE OLAMAZSINDA SİVASDAN HAİN ÇIKMAZ GERÇEK YUZUNU YÖRENİ BELİRT UTANMAZ TERBIYESİZ SENİ.

çözüm zırvası

ne yazık ki sayın başbakan çok büyük yanılgıya düştü...bunlarla çözüm olmaz demiştik!amaçları belliydi ve bunu hiç bir zaman yalanlayıcı hareketleri olmadı...şimdi öncesinden çok daha fazla kan akacak...

Ali Mertoğlumert

aynen doğru vergi adı altında haraç toplayıp vermeyenin kendisini yahut oğlunu yahut kardeşini dağa kaldırıyorlar. parayı verince serbest bırakıyorlar. milletin çoğu bundan dolayı memleketini bırakıp gidiyor başka şehirlere. özellikle Türk olanlardan daha fazla alıyorlar kaçırma adına.

sille

Paralel provokasyona geçit yok.

asuman

bu chp gezici anarsistleri mhp yi ele gecirdi şimdi bbp nin içine dolmaya başladı ohh ne güzel hepsi bir olsun.. bize tayyip yeter bee

GERÇEK ÜLKÜCÜ

BÜYÜK BİRLİK OLARAK AKP YE YILLARCA DESTEK OLDUNUZ AKP SAYESİNDE PKK VE GÜNEYDOĞU BU DURUMA GELDİ..

SEMİN

ARKADAŞLAR ORTA DOGUDA NELER OLUYOR ORTADOGU BÜYÜK EŞ BAŞKANI KİM BİLEN VARMI GAZZE DİYENLER ORTADOGUNUN NERESİNDE

Halit

Olayı yaşayan anlatıyor, pkk durdurup kimlik kontrolü yapıyor. 45 dk yol alıyorlar bu sefer polis durduruyor. Bizimki diyorki bizi 45 dk önce pkk kontrol etti diye tepki veriyor. Polisin cevabı; o bizi ilgilendirmiyor bize burada görev verdiler. Burda polise kızanlar hata ediyor. Tc ile hesaplaştık diyen bir bb yardımcısı var..

Sebep

Destici+paralel+mhp+chp= kaos cephesi ırkçılar.

Zaten

Tam fırsatçı, tıpkı MHP gibi... Şimdi bunları hükümete getirin Türkiyeyi kan gölüne çevirirler. Bunlar kafatası milliyetçisi, ancak bağırır çağırırlar, çözüm deyince küfür, dayak akıllarına gelir. Ancak kürt sorunu çözülseydi 80 yıldır çözülürdü. Ülkenin doğusunun bölünmesi böyle bir kaç kıytırıktan olay olsaydı bundan 20 yıl önce zaten bölünmüştü. Burada yorum yazan tıfıllar ya da balık hafızalılar ya da 90 lı yılları bilmiyorlar herhalde. Gece olunca bütün yollara örgüt hakimdi. Askerler artık karayolu ile birliklerine katılamaz olmuşlardı. Ancak uçaklarla sevkediliyorlardı. Ya da toplama merkezlerinde toplanıyor, konvoy eşliğinde götürülüyorlardı. Burada eline klavye geçiren kendini alim filan zannediyor. Kürt meselesi deyince bir sayfa yazı okumamış kafatası milliyetçisi, cahil kafa ancak, ölme ve öldürmeden anlar. Olaylardan yalnızca PKK terör örgütünü sorumlu tutmak tam anlamıyla cahilliktir. Biraz okuyun yorumcu klavyeşörler...

Yasin

Yaw, he he, sen gene konuşmaya mı başladı sevgili paralelci... Senin ağzından artık ne çıkarsa çıksın hep .............kervan yürüyor hesabı dinleyeceğiz. BBP yi batıran adam.

58 SİVAS

SİVASLI SEN SİVASLI OLAMAZSIN,SİVASIN ADINI KULLANMA,BİRAZ İNSANCA YAZI YAZ,HİÇ AİLE TERBİYESİ GÖRMEDİNMİ,YAZIK YAZIK,İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞSIN,BENDE SİVASLIYIM TELEFONUNU VERDE GÖRÜŞELİM SENİNLE,EDEPSİZ,SAYGISIZ ŞARLATAN.

ALPEREN

Rahmetli Şehit Siyasi Liderimiz Muhsin Başkan bu günü 14 yıl önce gördü,RTE BOP eşbaşkanı olduğunu söylediğinde kimse inanmadı,BOP büyük ortadoğu projesi ABD dünya devletlerini kendine sömürge edip kendi devletinin çıkarları için diğer devletlerin liderlerini dünyalık menfaatleri için örgütlüyorlar,ortadoğu ülkelerinde ise İSRAİL devletinin çıkarı için çalışmakta,akan kardeş kanını siyonistler için değeri yok,burada kendi ürettiği uşaklarını kullanarak TAVŞANA KAÇ,TAZIYA TUT DİYORLAR.Kendi için çalışan örgütlere kendilerinin ürettikleri silahları vererek MÜSLÜMANLARIN kanı üzerinde çıkar elde ediyorlar.

Can

Uyanın artık tehlike kapıda... Her şeyi toz pembe görmeyin...

assivas

helal olsun sayın destici sonuna kadar seninleyiz? hain alçaklar ın her dediğini yapan açız bir hükümet var allah sonumuzu hayır getirsin de bu millet uyansın.

Alperen Ocağı

BBP özüne dönmeye başladı.Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu olsaydı alırdı o çözümü akplilerin ve pkklıların başına geçirirdi.Dikkat edilirse çözüm süreci denilen vatana ihanet süreci Muhsin Başkan şehit edildikten sonra ortaya çıktı.Türk Milleti meraklanmasın, Rahmetlinin mirasına sahip çıkacak Alperenler var.Kimse hayal görmesin.Allah'ın izni ile yahudi barzaninin başını çektiği, isarilin ilk ben tanırım dediği, ışıd vasıtasıyla tamamlanmak istenilen abd-ab-israil projesi olan ve akp tarafından da eş başkanlığı yapılan sözde kürdistanın oluşmasına asla müsaade etmeyeceğiz.Analarımız bu uğurda ağlamaya,çocuklarımız da en büyük mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşmaya hazırlar.

Doğrular acı değilmi

Ne yani doğu güllük gülüstanlık,ayrılık gayrılık yok mu deseydi..

aktrol

yahu biz bu adamı 10 ağustosda çatının altına gömmemişmiydik.enkazı kaldırdılar galiba yavaş yavaş piyasaya sürülmeye başlandı bunlar .)).neyse biz kervanın ilerlemesine bakalım..

Sivasli

Ocaklar sen CHP nin Usagi Destici seni lanetlerken ürümeni kim emretti.

korcan

Abdullah Öcalan parlenento dışında Beşir Atalay parlemento içinde aradaki fark bu seç beğen al.

MEHMET K.

AYNEN KATILIYORUM

Burdayiz.

:) CMHP nin diğer versiyonu bu, buda gerilim politikası ile yaşam savaşı vercek belli ki, adamlara yol yorgan gösteren bir siyasetci, milleti gaza getiren bir siyasetci, bazılarına yani pkk yı mutlu edecek konuışması, milleti alıştırma politikası.