BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71

Diyarbakır'da iki uzman çavuş kaçırıldı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde iki uzman çavuş, silahlı bir grup tarafından kaçırıldı. Güvenlik güçleri, kaçırılan uzman çavuşların bulunması için bölgede çalışma başlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Teksas

Biz istesek sizin o guvenlik guclerinizi bir gecede temizlerizde Neden korkuyoruz biliyormusun?? Icinizde gercek kurtler var Kurtulus savasinda Lazin yaninda cerkezin yaninda Tatarin yaninda omuz omuza savasan asimile olmamis gercek kurtler...Sizlermi kimsiniz??? Yahudi ermeni arap karisimi Kurt kardesimin arasina saklanmis onlarin adina avrupada sovyetlerde Turkiyede leke suren kan emicilersiniz !!

Aydınlık Ses

Tayyip Bir Siyasetci, AKP de Bir Parti değildir!.. Erdoğan-Gül ikilisi ve AKP siyaseti küresel şebekenin Türkiye’ye monte ettiği gayri milli bir yapıdır...

Aydınlık Ses

Tayyip Ermenilerin torunlarına taziye mesajı yolladı!...Ermeni çetelerince katledilen 518 bin Türk ve Müslüman’ı ise hiç ağzına almadı... Hedef PKK açılımından Büyük Ermenistan çıkarmak… Çünkü Erdoğan’ın kendisi ve partisi bir montajdır.

VERDADE

Bak bu bağımsız ve Türkiye den tamamen ayrı Kürdistan çözümüne aynen katılıyorum. Ancak bir sorun var! Şu sizin güvenlik gücü dediğiniz şeyler işe Korucu ve ailelerini temizlemekle mi başlayacaklar, yoksa başta AKP li Kürtler olmak üzere, kendilerine ve Ulu Şerok a tapmamış ve tapma niyetinde olmayan sizin tabirinizle hain Kürtleri cezalandırmakla mı başlayacaklar! Ne de olsa bağımsız ve insan haklarına saygılı Kürdistan dimii canım!

BOP cu Tayyip

“Büyük Yahudi Kürdistanı” Projesi BOP’un en önemli ayaklarından biridir. Büyük Kürdistan projesi adı altında; vaat edilen topraklar, Nil’den Fırat’a Büyük İsrail Devleti hedefleniyor.....

SİZİN ANANIZ VAR MI?

KARAKOL İSTEMEYEN GÜVENLİ YAŞAM İSTEMEYEN, GEÇİM İLLEGAL OLSUN DİYENLERDİR.. BİZ BURDA İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE AT KOŞTURALIM, YALNIZ DEVLET EKONOMİK VE MADDİ YÖNDEN BİZE BAKSIN.. VERGİ FALAN ALMASIN.. ELEKTRİK, SU PARASI ALMASIN..

osman elaldı

t.c askerini kürdistandan çeksin.kürtler kendi güvenlik güçlerini oluşturmuş durumda.

VERDADE

Senin halk dediğin yolkesen,askere bomba atan ve askeri zorla alıkoyup dağdaki kıdemli silahlı çapulculara teslim eden düz ovada eşkiyalık yapan YDG-H li sokak serserileri ise, o halde gerçekten barışı isteyip süreci sakince ve sabırla takip eden sakin Kürtler ne oluyor acaba? İşte PKK nın kendi yayın organından alıntı yaptığım haber: " Amed-Bingöl karayolunu kapatan YDG-H'li gençler araçları durdurdu. Durdurulan araçlarda yapılan kimlik kontrolünde Uzman Çavuş oldukları öğrenilen iki kişi silahlarıyla birlikte alıkonularak bilinmeyen bir yere götürüldü." İŞTE SENİN HALK DEDİĞİN BARIŞSEVERLER!

Teksas

Bi insan karakol yapimini neden protesto eder??? Pkk li terorist ne zaman Halk oldu birader ???? Halk askeri alikoyabilir mi bu kadar satilmis bu kadar cucuk beyinli olmayin bre !! Biraz adam olun adam !

umut

allah aşkına yazıyı nernizle okudunuz askerleri halk alıkoymuş pkk değil karakol yapımını pretesto eden halk

boş boğaz

Mete sen nerden biliyorsun? Eve dönmek için bekliyorlarmış? Adamlar her gün dağa adam götürüyor. Ben diyarbakırdayım.Sen nerdesin konuşuyorsun.Sana adamlar her gün dağa adam götürüyor diyorum. aylardır yazıyoruz burda internet haber kimden yanasın? yayınlasana yorumlarımızı.Ne çözüm süreci PKK burda güç kazandı burda. Artık insanlar nasılsa burda özerklik olacak diye istemese de PKK nın yanına geçiyor. Ne çözüm sürecinden bahsediyorsun sen? Kızıltepe'de başkan vuran adam PKK çocuğumu dağa götürdü diyor. Liselerde adam topluyorlar sence ne için? gül dağıtmak için mi?

yayınla yoksa

Mete sen nerden biliyorsun? Eve dönmek için bekliyorlarmış? Adamlar her gün dağa adam götürüyor. Ben diyarbakırdayım.Sen nerdesin konuşuyorsun.Sana adamlar her gün dağa adam götürüyor diyorum. aylardır yazıyoruz burda internet haber kimden yanasın? yayınlasana yorumlarımızı.Ne çözüm süreci PKK burda güç kazandı burda. Artık insanlar nasılsa burda özerklik olacak diye istemese de PKK nın yanına geçiyor. Ne çözüm sürecinden bahsediyorsun sen? Kızıltepe'de başkan vuran adam PKK çocuğumu dağa götürdü diyor. Liselerde adam topluyorlar sence ne için? gül dağıtmak için mi?

ARKADAŞ ALLAH TAN KORK

arkadaş başbakakan camiye gitmeyin paralel dese korkarım gitmezsiniz

meteeeeeeeeee

ha ha ha ha ha ha ha ha ha . sen de yoksa parelelin oğlumusun .

muta

böyle giderse Tayyib ben de paralelim diyecek.hatta apo da paralelmiş.

nadir aslan

teyo kankası apodan bu konuyu tatlıya bağlanmasını ister opoda bir jest yapar iki asker serbest kalır amaç bu bak ne güzel anlaşıyoruz biz mantığını bu milete empoze etmek yani bizim aramız iyi eskiden olsaydı böyle olurmuydu demek anlamı taşıyan bir eylem türü

hanifi akar

insallah cozum sureci icin hayirli olur....

Teksas

Bu derin devlet paraleliniz bitmedi bi arkadas ne derini Hukumet derin devlet olmus ??Bu kadarmi cahilsiniz ??? Dis mihraklar derin devlet ergenekon otuken paralel..Herseye bi bahaneniz var yaa..Kac kere gittin oraya klavye basinda yaziyorsun..??? Kim eve doncek bana onu soyle ?? Pkk eve donerse buyuksehirlere uyusturucuyu kim tasiyacak?? Mazotu kim tasiyacak??Kacak telefonu sigarayi cayi sekeri kim sokacak nasil yollarini bulacaklar ??Sana iyi uykular aga...ama ne olacak biliyormusun bigun biri cikip evine kadar girecek kafana silah dayayacak o zaman diyeceksin devlet baba bana yardim et asker yokmu ulkede polis nerde diye..Ama birileri coktan elleriyle Vatani birilerine peskes cekmis olacak...

Teksas

Bende inanmiyorum kardesim Bence kedilerin isidir...

paralel değil dik

PKK'ya bir de nobel barış ödülü verelim....

çölemerik 43

sana aynen katılıyorum

YILMAZ CAN

SİLAHLI GRUP FALAN DEĞİL ONLAR DİLİNİ DİNİNİ KÜLTÜRÜNÜ TARİHİİNİ ALMAK İÇİN İSTEMEYEREKTE OLSA SİLAH ALMIŞ OLAN İNSANLARDIR

birol

silahlı güç ne ya lanet olası teröristler

Mete

Bu Askerlerin PKK tarafindan kacirildigina inanmiyorum,Derin devlet doguda rahat durmuyor,Paralel is basinda amaclari beli. Oyuna gelmememiz lazim PKK silahlari gömecek cözüm bekliyorlar bu dagdakilerin cogu evine dönecek,bölgede kimse artik savas istemiyor,savas istemiyenlerin basinda PKK geliyor, bu oyunlari birlikde bozalim ülkede bir huzur ortami olusmus bunu ebedi kilalim.

Vatandaş

Bu silahlı grup iki senedir açılım yaparak içimize aldığımız grup olmalı (?)