BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38

Diyarbakır Diyarbekir’i arıyor

Sanmayınız ki iki isim arasında bir fark yok! Dağlar kadar fark var.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
hoca

arandığına göre demek ki d.bekir kaybolmuş.sen anadilde eğitim gören şeriatçı d.bekir i arıyorsun ama daha çok ararsın bulamazsın.

çok ararsın

emeklilik günlerini evde oturmaktan sıkılıp değerlendirmek para harcamadan vakit geçirmek için iyi bir iş bulmuşsunuz yaptığınız işin tek faydası evdeki karılarınıza sizin evden uzaklaşıp evi onlara bırakmanızı sağlıyor kafa dinliyorlar.

Misafir

19 Mayıs umut ve cesaret gününün ilk ışıklarıyla evinin kapısına dayanan polisler tarafından evi aranan Sözcü gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Akbay’dan açıklama______________ Dğru ve dürüst gazetecilik yaptığım için hedefteyim.

Misafir

Ruhani Kazanacak... Tayyip'i oyacak!

Tek Yol Gezi

Emperyalist işgal ordularına karşı mücadelenin sembolü 19 Mayıs’ı, verdiğimiz mücadelenin mevzilerinden selamlarken, Önümüzdeki görev, ülkemizi Dikta Rejiminden kurtuluş mücadelesi olacaktır

Erol Baron

19 mayıs spor bayramı, 23 nisan çocuk bayramı gibi başka ülkelerde olmayan bayramlarımız var, iyi ki de var. Ancak, başımızı iki elimizin arasına alıp biz gerçekten akıllı bir millet miyiz diye enine boyuna tartmak için bize bir gün düşünme bayramı da lazım ve bu tarih spor bayramıyla bir arada olabilir yani 19 mayıs olmalı. Çünkü bu ülke 4 -kötü niyetli- pos bıyıklıdan kurulan STK'nın kararlarına bırakılmayacak kadar kıymetlidir.

ayran

Dayı git kumda top oyna yada halkın arasına karış kendi memleketinden bi haber yaşamamak adına...Kirli zihniyetini değiştirmenin vakti geldi bence, terör diyorsan şehirdeki uyuşturucu teröründen önce bahsetmek lazım, hani karakollara 10 15 metre uzaklıkta satışı yapılan, fuhuşun devlet eliyle organize edilmesini terördür, en büyük terör ise değişmeyen zihniyetlerdir...Batıdakiler buralardan bi haber diyorduk ama adam kendi memleketinden bi haber ondan batıy kızmamak lazım...İslam din diyipte sadece sözleri askıya asmakla sorunlar çözülmüyor, mücadele etmek gerçeklere hakim olmak lazım, ama kendi ütopyasından başka bir dünya görüşü olmayan sadece orada yaşayan bir zavallının sözleri değersizdir...

  • 1