BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.427,87

Diyanet'ten İlahiyat Fakülteleri'ne çağrı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, katıldığı televizyon programında, 'İlahiyat Fakülteleri ile sinerji oluşturulmalı' diyerek, camilerin minberlerinin ilahiyat fakültelerindeki öğretim görevlilerine açık olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
ses

Kuran bir müslümanın ceza göreceğini belirten ayetler rağmen kelimeyi şahadet getiren cennetlik diye bir hutbe veren. Peygamber Kuran dışı haram kor diyen bir hutbeyi duydukran sonra ben kendim araştırıp Kuranı öğrenecem.Çünkü Kuranı araştırdım. Kuran dışında kimse haram edinemez. Sizin bu fetvalarınızı duyduktan sonra önce kendinizi Kuranla bir düzeltin sonra size kulak vermeyi düşünelim

Misafir

muammer üret doğru itikad ve iman bilgileri için öğrenmek hakikat kitabevi yayınları okumalı ve okutmalı Diyanet ve devlet bu kitabları her tarafa her yere dağıtmalı göndermeli

Misafir

misafir efendi, SAHABE bedel Karşılığı Şifa aytei okumuş ve peygamberde onaylamıştır. diyerek yalan söyleyip küfre giriyorsun... Allahın ayetleri para ile satılmaz diye ayet var..!! OKU

Misafir

fetoya mı soracaksın? adnan hocaya mı? yıldızlı nurettine mi? cüppeliye mi? hangisine???

mehmet

çıkta 3-5 cümle konuş... en büyük bütçeye sahip başkanlıksınız...ama 5-10 tane kaos bekçisini durduramıyorsunuz..bu durumda konuşmayacaksın da ne zaman konuşacaksın..zaten konuşmak için para alıyorsun..yapamıyorsanız istifa edin... zor mu?

Misafir

İslamı güncelleyelim dedi vallah kulağım duydu sen o sırada masanın altına eğilmiştin her halde :))))

ASSİVAS

YAPILACAK BELLİ, O MALUM DİN İSTİSMARCISI PARAGÖZ NE OLDUĞU BELLİSİZ KANALLAR KAPATILMALI, CEMAAT VE TARİKATLER YASAKLANMALI MALLARINA EL KONULMALI DİYANETDEN BAŞKA FETVA MAKAMI OLMAMALI,

ergenekon bozkrut

önce diyanetin içindeki o kılasik kur'an ın mesajını bilmeyen uydurulmuş dinin temsilciliğini yapan uydurma hadislerle millete yön vermeye çalışan dinazorlardan kurtulması lazım.

avatar

önce faizin zinhar haram olduğunu hutbelerde söyleyin.

Cevat

DİYANET millete çağrıda ziyade, MİLLETİN AYAĞINA GİDECEKSİN, Sapkın TARİKATLARIN FAALİYETLERİNİ DENETLEYECEK SİN, DİN adına uydurulan şeyleri basına çıkmadan önce siz arayıp bulacaksınız. Önce DİYANET KENDİ İÇİNDEKİ TARİKATLERİN ADAMLARI VARSA, ONLARI TEMİZLİYECEK. Bir sürü FETÖ cu çıktığını biliyoruz..

Misafir

bir tane diyanet işleri başkanı OKU ey vatandaş demedi... hep bizi dinle diyorlar... neden OKU öğren demiyorsunuz? neden okuyanları hedef gösteriyorsunuz?

Misafir

Her eve Türkçe Kuran bu işi çözer, vatandaş açar okur kendi cevabını bulur.... yoksa tarikatçi durzulerin elinde oyuncak olur...

Misafir

Bunların müslümanlıkla hiç alakaları yoktur bunların din diye yutturduklarına inanmayın açın kuran ve kurana ters düşmeyen hadis kitaplarını okuyun "Kim ALLAH'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kafirlerin ta kendisidir" Maide 44.

sdd

İhya-ı Ulumid Din kitabını,marifetnameyi,Kütübü Sitteyi,Envarul Aşıkıni okuyun bu kadar.Hacıya hocaya gerek yok.

alp

sen önce allahın adamı ol iktidarın adamı değil. sonra biz senin peşinden geliriz

ÖMER AL

SEN O GÜZELİM MEKANI SİYASETTEN AYIR ÖNCE KENDİN DOĞRU OL.HAK HUKUK İKTİDARCA ÖRSELENDİĞİNDE GERÇEK MÜSLÜMAN GİBİ HAYKIR SONRA İNANALIM

A. Kar

Bizim ilahiyatçılar hristiyan ve yahudi ilahiyatçılardan, bizim hocalar papaz ve hahamlardan daha yüksek bir eğitim seviyesine ve kültüre sahip olmak zorundadır. OKU emriyle başlayan İslamiyeti, sanki KONUŞ emriyle başlamış bir dine çevirenlere duyurulur.

Misafir

aha bir tane daha doğru dinci ne yazıkki SAHABE bedel Karşılığı Şifa aytei okumuş ve peygamberde onaylamıştır.

anGut

"...DOĞRU DİNİ BİLGİYE ..." bunu deaşta, fetullah ve adnan hocada kullanıyor. kavrama istinaden zaten sapıtılıyor

Misafir

:))) inandınmı yazdğına

Misafir

Reis dinde reform olmayacagını bilir müslüman bir insan reisin ne demek istedigini bilir

Murat

İlahiyat fakülteleri kaç yılında kurulmuş. Ondan önce 1400 sene doğru bilgi yokmuymuş... Ayrıca Fetva soracağım son yerdir diyanet işleri.

Misafir

Doğru dini bilgiye ulaşmak için dini kitapları okuyacaksın. Her aklına takılan soru için hocanın ağzına bakanı kandıran çok olur.

Misafir

Uydurulan dinden kasit. Uydurma hadis zayıf hadis gelenek ve rivayet tir. Sahih olan mutevatir olan kurana uyarsa alınır. Peyganberi uydurmalardan ogrenip aklini kiraya verenler asıl ajan onlardir. Kuran peyganberi örnek gosteriyor.peyganbersiz din olmaz. Tek ölçü allahın kitabıdır. Ve peygamber efendimizin kuran ahlakidir.

Misafir

Once reise soyleyecektin dinde reform olamaz diye.