BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35

Diyanet İşleri Başkanından FETÖ itirafı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sahih din anlayışını aşan, farklı birtakım görüşleri olan ve milletin içerisine fitne sokmaya çalışan şahıslar ve gruplarla ilgili bir çalışmaların yapıldığını söyledi ve FETÖ'yle ilgili bir itirafta bulundu. Erbaş, ''FETÖ konusunda biraz geç kaldık'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Camilere 1 lira bile yardım etmek istemiyorum demiş bir vatandaş...Sonuna kadar katılıyorum! Ben önceki zamanlarımda camilere 1 lira değil, milyarlarla ifade edilecek yardımlar yapmış bir vatandaşım.Geçmiş yıllarda ancak avuç içi kadar küçük bir camiye devasa iki minare yapılmasını engellemek isteyip de ilin müftülüğüne (Elazığ)yaptığım müracaattan sonuç alamamış bir kişi olduğum günden bu yana yapmıyorum.Şu anda da aynı ilin bir semtinde birbirine en çok 500-750 metre mesafede iki cami varken onlara en çok 250 metre mesafeye iki cami daha yapılması İslama değil,riyakarlığa hizmet değil midir!

Misafir

Sayın Başkan! FETÖ konusunda "biraz" mı geç kaldınız? Bu birazcık 15 yıllık bir gecikme mi oluyor? Siz din adamısınız...İyi bilirsiniz kefaretleri... Bu gecikmenin müsebbipleri olarak işlediğiniz bu çok büyük günahın altından kalkabilecek misiniz acaba ahirette?

Misafir

siz pişmanım deyince af olunuyor ama bir öğretmen polis cezaevine mahkum oluyor, geç kaldık ne demek kutlu doğum haftasını bile fetö denen iblisin doğum günü olarak kutladınız

hakan

biraz geç kaldınız.erken ayıkanları adam yerıne koymadınız koymuyorsunuz.bıraz geç kaldınız.peki anladıktan sonra ne yaptınız.sia nursının kıtaplarını resmi olarak basarak koruma altına aldınız.dınler arası dıyalog calışmaları devam ediyor.en acı olanıda şu sayın başkan.fetoyle ilgili halkı bılınçlendirmek için basmış oldupunuz kıtap varya kı bana göre ıcerığıde doyurucu değil.bu kitabı bile parayla satıyorsunuz.yazıklar olsun.artık camılere 1 lira bile yardım etmeye gönlum elvermıyor bılıyormusunuz.

Misafir

Al sana kedicikler sultanı adnan şarlatanı. Ne yapacaksın bakalım. Samimiyetini görelim.

  • 1