BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53

Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'li sözcüye Afrin cevabı!

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Galloway, "Türkiye ile Afrin hakkında görüşüyoruz" açıklaması yapmıştı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy ise, ABD ile Afrin konusunda diplomatik bir görüşme olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

ne görüşecekmişiz lan. görüşecek bir şey yok. silahlar konuşuyor.

hepsi aynı

mert27 Şubat 2018 12:40 __Haklısın ama kalbur üstü fetöcüleri de Ak Parti kolluyor,birer ikişer salıyor.FEtöyle alakası olmayanlar hapiste.Bankasya ya 200 tl yatıranlar hapiste ama 5 trilyon kredi alanlar boğazda yalılarda oturuyor.Arınç ,Sadullah Ergin,Beşir Atalay,Topbaş rahat rahat dolaşıyorlar kimse tek soru sormuyor.

misafir

abd sahtekar iki yüzlü yalancı hokkabaz işgalci katliamcı terörist bir devlettir insanları demokrasi insan hakları gibi dalaverelerle kandırıp göz boyuyor

kundemacı

ABD ile Afrin konusunda ne görüşeceğiz. ABD terörist sevici.

mert

çok doğru katılıyorum fetö şeytanına toz kondurmuyor ve kral gibi koruyor oradan belli ABD nin zihniyeti

CEM

Yalan rüzgarı ABD tarafından esmeye devam ediyor

göz var

MERGEN abd nin ittifakı kurulduğu günden beri şeytanla olmuştur benden söylemesi.temelinde kan gözyaşı köle canı teri olan şer ülkesidir.her yere demokrasi ve özgürlük yalanıyla girer sonuçları en yakınımızdan bellidir daha ne diyelim

mergen

artık bu devlet sıkmaya başladı bunlar bizi bayagı akılsız sanıyorlar,itibarları sıfırlandı toparlamaya çalışıyorlar yakında çoluk çocugun eglencesi olacaklar bana ittifakını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim,çapulcu abd.

  • 1