BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10

Diriliş Ertuğrul 91. sezon finali bölümü son sahneler

Diriliş Ertuğrul 91. sezon finali son sahneleri... Diriliş Ertuğrul'un bu hafta 14 Haziran 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan 91. sezon finali bölümünde neler yaşandı?

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

diriliş dizisinde,hayatı hakkında hiçbir bilgi olmayan biri için, diziler dolusu uydurma ve sanal hayat hikâyesi kurgulanmış.tv kanallarındaki,dizi diye ortaya konulanların tümü,tarihi çarpıtmış ve mevcut iktidarın diktesi ile kurgulanmış,sanal masallardan ibaret.maksat, akp iktidarına beyinleri yıkanmış mankurt toplum oluşturmak.dizi bölümlerinde, nelerin üzerinde durulacağı iktidar sufleleri ile dikte ediliyor.memleketin güncel mevzularına, iktidara destek amaçlı senaryolar devreye konuluyor.mankurtluğa meyilli olanlar, ta başından beri ,bu duruma çoktan gönüllü.memleketteteki tarihi diziler,silme akp iktidarına yeni yeni mankurtlar temin eden ,siyasi rant için siyasi propaganda araçlarıdır.herbiri, uyuşuk beyinler imal eden ,uyuşyuruculardır.

maraşlı

ertuğrul 95 yaşına kadar yaşadı daha osman olmadı demekki tarihi dizide ertuğrul ölmeyecek

berker

dizinin DİRİLİŞ ERTUĞRUL ölür mü hiç?

misafir

bu senaryoyu çok iyi hazırlamışlar merak ederler şimdi ölecekmi diye merak etmeyin yeni bir seneryo ile işi hallederler onların işi bu bu işte ustalar zaten

Misafir

tam bir feto işi final

  • 1