BIST 9.095
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,90

Dilipak'tan olay yaratacak 'Paralel Yapı' ve AK Parti iddiası

'Beştepe'de ve bakanlıklarda kripto isimler var' diyen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak AK Parti içinde tasfiye başlayacağını ve 'Paralel yapı' ile ilgili, yeni ve kapsamlı bir dalga geldiğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

BUNLAR KAFAYI KUYUDAKİ YUSFLA BOZMUŞLAR SİZ ALLAH IN ADALETİNDEN KORKMAZMISINIZ Kİ BUNCA İNSANI KANDIRIR DURURSUNUZ

müsbet

DİLİPAK denilen şahıs görüşü muhalefette de iktidarda da olsa hep mutsuz hep asabi hep hırçın kısacası hep menfi. Be adam bir yüzün gülsün, bir müspet olmayı dene.

kemal

sen bir de demokrat geçinirsin. Akp nin içinde şu var bu var demişsin. Siz islamcılar hiçbir zaman demokrat olamadınız olamazsınız. Ne yapacak herkes Akp ye biat mı edecek hiç hata kusur söylenmeyecek mi ? Kol kırılır yen içinde kalır değil mi?

xyz

ESAD sen ve senin gibilerin bayağı bünyesini bozmuş anlaşılan.ESAD'a ESAD demeği ÖĞ-RE-NE-CEK-SİN.aynı şekilde PYD yide.

ÖTÜKENLİKURT

MOLLA EFENDİ... Bu dediklerinin olması için, ilim gerek, bilgi gerek, teknoloji gerek, yüksek bir ekonomik seviye gerek.. Sizin bu konularda Sudan seviyesinde olduğunuz ortada... Nasıl yapacaksınız o dediklerinizi... Siz sadece internet sitelerinde editör ayarlayıp, aleyhinize yazılanları engellersiniz... Elinizden o gelir ancak...

Misafir

bundan güzeli! ne olabilir ki Allah korusun

yeter KUSTUĞUNUZ

DİLİPAK ne yaman çelişki,sizi ne mutlu edbilir ki halaa kusup duruyorsunuz,alın işte tek başına istediğinizi yapın.

ertürk göktürk

peh peh arabın dönesmide sofradan ona birseyler kalmısmı diye havayı yokluyor

Don Guijote

Oldu, bütün muhalefeti aynı sepete koydunuz! Başkanlık Sistemine gelince, O'nu da şiddetle savunan Kriptolar var!

Misafir

Kökleri mi kuruyacak, kanları mı değişecek, maalesef hayır. Ama yinede operasyonlar yapılmalı, hiç olmazsa cürmlerinin farkına varırlar, hızları köreltilmiş olur.

Ramazan

inşallah daha güzel günler göreceğiz

  • 1