BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26

Diktatör demeyin, çarpılırsınız!

Ahmet Hakan, Gezi olaylarının birinci yıldönümü nedeniyle alınan önlemleri eleştirdiği yazısında Başbakan'a yüklendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 157 Adet Yorum
ülkeli

ey ahmet hakan diyarbakırda çocuklarını isteyen anneler diyarbakır belediyesi ekiplerince dövülüyorlar ağzınımı bantlamışlar yüreğin varsa onlar hakkında tek laf söyle sende biliyorsun söylesen pkk bir daha seni bölgeye sokmaz senin kendi hayatın bir ironidir başkasını yazmana gerek yok kendisi omurgalı olmayan birini zaten hayatı ironidir her gece bir manken yada bir tane sosyetikle gezme işlerinde ne haber yılmaz özdil hakkında tek laf edemeyen bir kişiden hiç bir şey çıkmaz. sende ne darbeci olur nede demokrat

ülkeli

cemaat,chp,gezizekalılar,tabipler,birliği,tmmob,dhkpcliler,disk,kesk,mhp,bdp'nin umutları dönmeler olmuş yani annesi başörtülü olan annesine başörtülüdür diyemeyen cüneyt özdemir,ve sırf kadınlara ve paraya tapmak için o mahalleye yaranmaya çalışan ahmet hakana kalmışlar döneklerden kendilerine hayırları yok beyaz türk olmak için çırpınıp duruyorlar ey ahmet hakan ve hanımının eğitimi için londraya gidipte hükümet baskısından dolayı londraya gittim diyen yalancı cüneyt özdemir sizler ne yaparsanız yapın asla sizleri beyaz türklüğe almazlar çünkü sizler omurgasızsınız ahmet hakan ve cüneyt özdemir bakın sizler başbakana rahatlıkla diktatör diyebiliyor. demekki gerçekten türkiye demokratik bir ülkedir diktatörlükle yönetilen ülkeleri geçtim sıkıysa gidin amekikada obamaya, hamburkta ki olaylarda bütün medyaya sansür uygulayan merkele bir laf edin sizi sokak kışkırtıcı. yapan omurgasızlar sıkıysa çocukları dağa çıkaran pkk'ya bir laf edin anneler eylem yapıyorlar bdp onları vuruyorlar

Nasrettin H.

Ahmet Hakan boş konuşuyorsun. Ak Partiye oy verenler kendilerini nasıl sattığını asla unutmaz. Yardakçılığını yaptığın kesimin kılıcını sallamaya devam et!

le tahzen

Omurgasız adam taksime ne için çıkıyor? yakıp yıkmaya, kimler? dhkpc liler bunalra destek veren uzantılar. senin gibi mesela. utanmadan şu yazıyı yazıyorsun...

kıral

israili kutladınız diyen biraz hafızasını zorlasın güneydoğuda ki mayınlı haraziyi 50 yıllığına israile siz vermek istemedinizmi ne çabuk unuttunuz.siz bizi aptalmı sanıyorsunuz

Alt post

Çok bilmiş Hakan elinde molotof, parça tesiri ve yüzülü maskeli, halkın iradesine saygısı olmayanlar için de bir ironi yapabilir mısınız?

Adnan

Umarım seni ve gibileri de unutmaz giderken

GERÇEKLER ACIDIR

EY AKP.LILER GERÇEKLER ACIDIR. AMA ANLAYANA. EKSİK BILE YAZMIS.

Demekki

1935 te Dersimde 10450 kişiyi ortadan kaldıranlara laf söyletmediniz. Demekki size öyle bir Başkan lazım ki o da Ulu Önder olabilsin.

Hatırla Koç Giriyi

1923 te Sivasta Koçgiri İsyanlarında 40 000 protestocu ve İsyancıyı yok edenleri Ulu Önder İlan ettiniz

Asım

Nicki enterasan zaat; 13 yıl yapılan tüm iyilikler için minnettarız ya fenalıklar için alınan kayrılan çalınanlar ne olacak görmezden gelmek göz yummak makul karşılamak hangi edep hay ve hangi dinde caizdir. Sen dersenki ben tüm sevdiklerim ve Kuran üstüne emin derim ki bunlar yalandır ozaman bizde müslümanınz yani müslüman müslümana itimat eder izde akpye oy veririz evet sayın savcımmm yeminini bekliyoruz.

Şapka için Öldürdünüz

Şapka Giymem Diyenleri asanları Ulu Önder İlan ettiniz.

İsraili kutladınız

Yıllarca İsraili Filistinde katliam yaptı çıt çıkarmadınız.

Sisi Kahramanınız Değil mi?

Mısırda halkını Tarama Tüfekle tarayan ve 3600 kişiyi yok eden Sisiye Kahraman dediniz.

Esata Kahraman Dediniz

Suriyede 200 000 İnsanı Yok eden Esata Diktatör Değil Kahraman dediniz.

Kenan Evren Melekti

Kenan Evren Kaç Kişiyi İdam etti de Diktatör demediniz

rafet akman

Ahmet hakan hertarafa yuvarlandgi icin ne yazsa yeridir

dfhfhrrghr

cehenneme git Ahmet Hakan

SAVCI BEY

SİZİN CANINIZ ÇIKSIN VE CANSIZ KALIN 13 YIL ÖNCE BATMIŞ BİR ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN İNSANA BUNLARI REVA GÖRENİN CANI OLSA NE OLUR OLMAZSA NE OLUR GİDİN AĞLAMA DUVARINDA AĞLAYIN ERTIK.

SAVCI BEY

BUKALEMUN GİBİ RENKTEN RENGE GİREN AHMET HAKAN SİZ SAÇMALIYORSUNUZ TÜRKİYE CANIMLA CİCİMLE KURULMADI BU DEĞİŞİMDE VE YENİ VE BÜYÜK TÜRKİYE,DE KURULURKEN BAZI ÇATLAK SESLER ÇIKACAK İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ARTIK İLERİYE DOĞRU GERİYE DEĞİL TÜRKİYE,NİN YOL HARİTASI İLERİ DEMOKRASİ VE BARIŞ OLACAK VE DÜNYADA SÖZ SAHİBİ BİR ÜLKE..

mehmet güzel

elinize sağlık en güzel yorumu siz yapmışsınız.

hasan varis

Vur polisim vur kürdistan hayalleri komünizm hayalleri kuranlari KIR..

hasan varis

Kardeşim bos bos konusoyor Ahmet Hakan da aldiği paranin diğerini ödüyor patronlarina adam gelecek taksimdd dukkanimizi tasliyacak camlarimi kiracak polis müdahale ederken suçlu olacak sizin gibiler bu ülkeyi terk etse ne güzel olur. Silahsorlugunu yaptiginiz kalemlerinizide alin gidin. Hepiniz ....

MELEK

AHMET HAKAN GIBILERI HALEN CHP HASTLIGINDAN VE GERICI SOLCULUKTAN KURTULAMAMIS . UNUTMAYINKI DEMOKRASI KULTURUND VE DEMOKRTIK UKELRDE VE AVRUPAD DEVLETIN MUSADETTIGI YERLERDE GOSTERI VE YURUYUSLR YAPILIR AMA TURKIYEDE BIR AVUC GERICI CAHIL KOMUNISTLER HALEN DEMOKRASIYI VE MILLI IRADEYE SGIYI OGENEMEMISLER.ZATEN BU KUCUK GURUB DIS ULER YONLENDIRIOR O YUZDEN ARTIK BU GURUBU COK IYI BILIYOR.

MELEK

AHMET HAKAN TAM OKUMUS CAHIL VE GRI KALMIS BIR YAZAR O YUZDEN KIMSE AHMET HAKANIN SYLEDIKLRINI CIDDIE ALMIYOR. ARTIK HALKIMIZ GERCEKLERI COK IYI BILIYOR O YUZDEN AHMET HAKAN ONCE DEMOKRASI KULTUUNU OGRENMELI VE MILLI IRADEYE SAYGIYI OGRENMELI AYRICA AHMETHAKAN IKI YUZLU OLMAYI BIRAKMALI YANI SAHTE ATATURKCULUKTEN VAZGECMELI.