BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,98

Dikkat, tehlike geçmedi...

Yerel seçimler öncesi süt liman gibi görünen sessiz zeminin seçimlerden sonra bütün gümbürtüsüyle gelme ihtimalinin yüksek olduğunu unutmayalım!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Tehlike devam ediyor!____________________ Büyük Savaş diye tarihe geçen Birinci Dünya Savaşı'nın bitişinin 100. yılıydı 11 Kasım. 16 milyon asker ve sivil ölmüştü. Ama ders almadı insanlık. 1939-45 arasında 65 milyon öldü....Geçmişin hortlakları, yani insanlığın başına bela olmuş dincilik, ırkçılık, etnik nefret yeniden sahnedeki yerlerini mi alıyor?

Misafir

Yav bilader sana ne denir aslında sana cevap verek bile o kadar gereksiz ki hatta senin bu dünya da aldığın nefes bile gereksiz yazıyı okumamışsın belli ve kalmış yorum yapıyorsun bi bitmediz arkadaş, ne fikriniz ne de zikriniz var boş boş yaşayıp sağa sola çamur atmak tek işiniz

Erkin

Hersey sut liman mi???Ya sakalli yazar sen Turkiye de mi ikamet ediyorsun,yoksa halkin durumundan bihaber misin?Sizler icin hersey sut liman olabilir ac bak internet sitelerinde"satilik bobrek,satilik karaciger" yaziyor.Insanlar organlarini satiliga cikariyor,tutun sarip iciyor,bunlari sut liman diye degerlendiriyorsan,sana hic bir sey demiyorum!!!

duran saat bile 2 defa doğruyu söyler

mhp lilerin akp lilere kızıp hdp ile beraber oy kullanıp sonradan çark etmesini gördük bu milliyetçilik akp ye kızınca vaz geçilebilecek bir şey mi akp ye kızınca devletin beka sorunu görmezden mi geliniyor

  • 1