BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Devletten müjde: Kişi başına 170 lira verilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile turizmi canlandırmak ve seyahat acentelerine destek sağlanmasına ilişkin esaslar belirlendi. Buna göre, kruvaziyer gemi ile turist getiren A Grubu seyahat acentelerine yolcu başına 25 ila 45 dolar destek verilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
misafir

boşuna uğraşmayın demokrasi ve hukuk yoksa ekonomi de yok turist de yok

Hasan Çetinkaya

Bu acenteler normalde fak fuk fon üyesiydi. Onlara yardim olur.Vergi meselesinide lahmacundan ve taksiden çıkartırlar.

Misafir

yabancı turist Türkiye ye niye geliyor ve neleri seviyor,önce ona bakmak lazım.turist içmeyi,eğlenmeyi,açıksaçık gezmeyi,dilediğini yapabilmeyi seviyor,sen içki içilen yerleri kısıtlar,turistin bir cafede sigarasını içmesine,sokakta istediği kıyafeti giymesine izin vermessen,bide ülkesine verip yakıştırırsan gelip ne yapsın.

Misafir

Ne oluyoruz ya saçmalığa bak. Kaçtane şirket var bu adamlar A sınıfı tatil yapacaklar diye devletin cebinden kişi başı 170 lira para çıkacakmış. Bu ülkede tatil yüzü görmeyen milyonlarca insan var. Oldu bitti oh ne güzel soruldumu halka. Halkın parası dağıtılsın özel şirketlere.

Denizli li

Haberi doğru mu okudum ?Aaaaaa Suriyelilere değilde TC vatandaşlarına mı verecekmiş Devlet parayı Suriyelilere ayda kişi başı 800 lira bize gelince 170 lira seçimde görüşürüz inşallah

kundemacı

"A Grubu seyahat acentelerine destek." Gerçekten müjde bunlara destek, fakir fukaraya vergi.

Misafir

Destek güzeldir. Ülke ekonomisine can verenlere birde 100-150 TL zam vermiş olduğunuz kişilerden 30-40 tlsini vergiye kesmeseniz.kaşık ucuyla verdiğiniz zammı almasanız

  • 1