BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71

Devlet vatandaşla el sıkışacak…

Müjde sadece vergi ve sigorta borcu olanlara değil mükellefiyet geçmişi çok da temiz olmayıp vergi incelemesinden kurtulmak isteyenlere, kasasında hayali para görünenlere de var.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

seçim olunca rabbim bol bol veriyor. seçim bitince de ne gelen var nede gelen..

Misafir

YILLARCA DEVLETE EL UZATTIK VERGİ VERDİK NERDE O VERGİLER ? MAN ADASINDA GEMİCİKLEARDE .BİRAZI NEERDE AKPNİN HAYALİ TİCARET ERBABI ZARRABIN KASASINDA. BİRAZI NERDE BİLAL OĞLEANIN GEMİLERİNE GİTTİ .BİRAZI NERDE AYAYKKABI KUTULARINDA YABANCI ÜLKELERE KAÇIRILDI?? YANİ ELİNİ VERİRSEN Y İNE AK KAPAR ELİNDE KOLUNDA KOPAR

Misafir

sigorta borcunu zamanında ödeyene borcu olmayana zaten indirim yapıyorlar...

Misafir

işiniz gücünüz yalan dolan palavra, her evin öneünde 3 araba varmış; onlar akepecilerden ballı ihale alanların evleri arabaları, 3 arabayı bırakın da millet ne yiyor ne içiyor haberiniz var mı?

ertuğrulll

Geçen sene neden yapmadılar da seçim üstü yapıyorlar onu da yazsana?

Misafir

Yazar efendi de zaten bunu eleştiriyor. sanırım okumadın:)

Misafir

Erdoğan 'şahlanış dönemi' dedi ama... Petrolun Varili 71 Dolara dayandı... Turkish Lira 20 Amerikan Kuruşu değerine düştü.....

FİKRET BODUROĞLU

ödeyenler salak oluyor.devlet ödemeyenleri ödüllendiriyor.devlet siyasi iktidardır.devleti kutsamayın sorgulayın.devleti sorgulamak siyasi iktidarı ı tercih ve nedenlerini anlamaktır.ödemeyeni ödüllendiren devlete ve siyasetçiye sAYGIM OLMAZ.

Misafir

akp hayatının hatasını yapıyor düzgün namuslu insanların kıçına tekmeyi basıp kendine yakışanı yapıyor yani hırsız pisliklerle el sıkışıyor kesinlikle oy vermem allahtan korkarım.

Davut

Peki yazar efendi, sen ve bu devlet, benim gibi vergisini zamanında ödemiş olan, imar hırsızlığı vb yapmamış olanlarla nasıl HELALLEŞECEK? Haksızlık, yanlışlık, hukuksuzluk, vergi kaçakçılığı vb yapanları affetmek suçluya sahip çıkmak ve dürüst vatandaşı da gelecek dönemler için suça, haksızlığa ve yolsuzluğa itmek değildir.

Misafir

3 senede 3 af. Ekonomi baya iyi durumda.

  • 1