BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79

Devlet Bahçeli'nin önceliği memleket oldu!

17-25'ten sonra, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin odasındaki saat 17-25'te durduruldu. Recep Tayyip Erdoğan üzerinden, Türkiye'ye oynanan oyunu fark eden Bahçeli, durdurulan saati 15 Temmuz gecesinde yeniden çalıştırdı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
musa bağcı

selam dede.yan çizme.öylede olsa böylede olsa millete gidilecek denildi.memleketin hali vaziyeti kimin umurunda.

yaz bir tarafa

deli saçması bir yorum.. RTE nın Bahçeli hakkında kaç tane hakaret davası vardı.. Birbirlerine söyledikleri sözler yenilir yutulur cinsinden değildi.. Yarın bir gün hangisi önce beni kandırdı diyeçek bekliyoruz..

Misafir

Partiye vekil seçiminde daha bir titiz olmalı.MERAL AKŞENER-KORAY AVCI-SİNAN OĞAN GİBİLERİN TAMAMEN PARTİ İLE İLİŞİĞİ KESİLMELİ. Eyyy! Türk,titre ve kendine Dön!

Misafir

Yalakalık bu kadar ucuz olmamalı.Daha düne kadar devlet bahçeliye demediğiniz yoktu.bu gün makbul adam.önce adam sonra gazeteci ve aydın olmak gerekli Özışık kardeşler.

ASLI

BAHÇELİNİN ÖNCELİĞİ HERZAMAN KOLTUĞUDUR. PALAVRA SIKMA. ÜÇ GÜN ÖNCE KÜFÜR EDİYORDU KOLYUĞU SALLANINCA AKP NİN GÖLGEİNE SIĞINDI

savaşeri

Devlet Bahçeli her zaman memleketinin yanında durmuştur.sen yeni mi anladın.iyi bir gelişme....

Misafir

Yazınızın "Devlet Bahçeli'nin önceliği memleket oldu!" başlığını okuyan da Bahçeli'nin önceliğinin sanki başka birşeymiş de sonradan memleket olmuş gibi bir mana çıkıyor. Oysa ki siz ve tüm akp şürekasının niyetini MEMLEKET'e çeviren adamdır Bahçeli. İlk gördüğünüz yerde elini öpün daha hayırlı olur sizler için.

Yusuf Alptekin

Ergenekon davaları sırasında fetönün avukatlığını yapıp Türk ordusuna hakaretler eden sen değil misin be adam!

mevhibe inal

Yeni Anayasanın Memleket için hayırlı olacağına emin misiniz? Başkanlık Sistemi ile yönetilen Amerika'da Parlamenter Sisteme geçelim mi diye Referandum yapılsa sonuç ne olur? Amerika'da Milli Referandum yapılabilir mi?Hiç Başkanlık Sisteminden Parlamenter sisteme geçen olur mu?

a.a.

sayin yazarbu yaziyla bütün gercekleri ortaya koymussunuz ama suda bir gercekki yinede bazilari bunu görmek istedigibi okuyacak tipki burdan yapilan yorumlardaki gibi

Misafir

hayır biz senin gibi düşünmüyoruz, bahçalı verilen görevi yaptı, iyi izlerseniz bunun siyasi hayatını ve öncesini daha iyi anlarsınız.

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Çok değil 2 yıl öncesine kadar bu Devret Bahçeli'ye küfretmeyen Ak Partili kaç kişi vardı!? Şimdi mi büyük devlet adamı oldu!?

Emre AYDIN

Çok doğru yazıyorsunuz Hadi bey, keşke sol görüşlü kişiler de şu yazılarınızı okuyup anlasa da biraz bilgi sahibi olsa. Bu ülkeye kimin faydalı kimin faydasız olduğunu.

  • 1