BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

Devlet Bahçeli'nin bu lafları çok ağır: Kılıçdaroğlu YPG kıyafeti giyip...

ANKARA'da kıyafet tartışması alevlendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TSK üniforması giymesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için çok ağır laflar etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

Kahrolsun fasizin. Yasasin insan hak ve hürriyetleri. Yasasin islam kardeşliği

Misafir

Abartma kabartma Aaaaaaaaaaaaaaaaa,

Misafir

Yok öyle bir şeeyyyy,

Misafir

Artık çağdaş olduk,şeker şirketlerine ihtiyacımız yok ,Hem şeker hastalıgından kurtul mamız lazım,

Misafir

Çokça kimseler duymak istemektedirler,evlad,

Hakkı B.

Ak Partililer MHP ile ittifak yaparak ittifakın önünü açtıklarına da bin pişmanlar.

kart Kurt

Bilge Lider :) dediğiniz gibi olsaydı Sn Kılıçdaroğlu na pkk tarafından artvinde saldırı düzenlenmezdi

Misafir

akp sözcusu sarayın bahçesınden sorumlu devlet bahçeli

Misafir

Vallahi Meral seni bitirecek.Bir zamanlar ağza alınmayacak küfürler ettiğin abinin de sana faydası olmayacak

Misafir

AMAN ALLAH KORUSUN KİMSE DE İSTEMEZ BUNU.!!!!!

Misafir

BUNLARI DERLEYİP KİTAP HALİNE GETİRMEK GEREKİR.

Misafir

seviye iyice düştü,siyaset ne hale geldi ya.

bari susun...........

Sizin bir zamanlar sn.Erdoğana da ne hakaretler ettiğiniz biliniyor,toplasan kitap olur,o saçma ve komik uslubunuzla,ammada ağır laflar ederdiniz,başkanlığına en karşı kişi olarak konuşan sizi mi ciddiye alalım,parti de bitti gitti,halaa lak,lak,lak.

Misafir

Türk siyasi tarihi iyi analiz edildiğinde Chp'nin zihniyet olarak hiç bir zaman vatan ve milletin yanında yer almadığı hatta vatan hainliğine eşdeğer pozisyonlar aldığı açıktır.Ama bu konu nedense vurgulanmaz.Chp bu ülkenin utanç partisidir.Şu anda fetöden daha tehlikeli durumdadır.Fetönün yüzü açıldı pislikleri ortaya döküldü.Chp pislikleri ortada olduğu halde sanki normalmiş muamelesi görüyor.Akp nın 16 yılda en başarısız olduğu konu Chp nin gerçek yüzünü tam anlamıyla ortaya dökememesidir.Bu ülkenin ve milletin en büyük düşmanı olan Chpnin kirli tarihindeki hain satırbaşları o kadar fazla ve millet karşıtıdırki bukalemun gibi farklı renklere girerek örtbas etdiklerini zannetmektedirler ama gerçekler gün gibi ortadadır.

Misafir

Daha dün AKP aleyhine söyledikleri kulaklarda. Dönüp bir bakmak lazım,

hey gidi hey

Sana da bir zamanlar Sivas'tan öte gidemezsin ''Ey Bahçeli'' diyorlardı da ağzını açamıyordun. Şimdi sen de sağlam yere kapağı attın ya onun için mi ŞAHİN kesiliyorsun?

11111111111

hadi be zavallı bahçeli sen ihanetin le tarihe geçeceksin.

ddd

Sen ve RTE de sakal bırakın DEAŞ kıyafetlerini giyin tam olur..

Misafir

Sayın Erdoğan Manisa mitingin de ne demişti Bahçeliye bu kandan beslenenlere, bu kafatasçı milliyetçilere, bu güne kadar bir şey üretemeyenlere ve bu ulusalcılara Manisa nın bu pazar günü gerekenin cevabını vereceğine ben inanıyorum. Kemal Kılıçtaroğluna laf yetiştireceğine git önce geçmişte müstakbel ortağının seni mahkum ettiği yerden kurtar kendini Bahçeli.

maho

ülkücü olduğunu söyeleyen ve şu anda tek ülküsü geçmişte vatan haınlığı ıle suçladığı şahsı başkan yapmak olan bir kişinin söz söyleme hakkı kalmamıştır...

kundemacı

Bu adam gerçekten salaklaşmış; bir muhalefet partisi lideri iktidarda olan siyasi partinin yapmış olduğu yanlışları eleştireceğine; kalmış pasif durumdaki muhalefet partisini eleştiriyor. Sen kürsüye çıkıp Cumhuriyetin son kalan değerleri olan şeker fabrikalarının peşkeş çekilmesini eleştirme yerine; yönetimde hiç bir yetkisi olmayan muhalefet partisi liderini eleştiriyorsun. Tam bir bunak.

kkkkkkkkkk

bahçeli o kadar seviyesiz konuşuyor ki insanları nefret ettirdi. eminim ki bu zatın sesini kimse duymak istemez.

OĞUZ SÜRER

O adamı işten atamazlar . Kanunlar izib vermez. (OHAL hariç) Atsalar bir şekilde mahkeme geri getirir. O yüzden devley iflah olmaz. O yüzden varsın şeker fabrikaları da satılsın. THY de TRT de.

Misafir

bahçelinin danışmanları tatildeydi, onlar dönünce tatilden, bahçeli ancak açıklama yapabildi, olayın üzerinden 1 hafta geçti, adam yaşlı, idare edin. Bir de koltuktan düştüğünü görmüş rüyasında canhıraş bir şekilde uyanmış o gün bugündür destek veriyor hükümete.

Misafir

heyy bahçeli meydanlarda bağırıyordun ip atıyordun akp ye apoyu as diye eeee şimdi akp ortağısın yakındada başkan yardıcılığını hayal ediyorsan nedennn neden apoyu asamıyorsun yoksa yine yemedimi ......... yemezz işbaşa düştümü yemezz ama lafa geldimi değil gemiyi güneşi bile yürütür.