BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33

Devlet Bahçeli'den referandum mesajı! Başka çare yok

Bahçeli, Irak'ta yapılacak referandumla ilgili önemli mesajlar verdi. Bahçeli, milli güvenliğimize yönelen tehdit ve karşı saldırılara milli kenetlenme, kardeşlik ve gazilik hukukuyla karşı koymaktan başka çarenin olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
MALKOÇOĞLU

BAKMAYIN BÖYLE BARZANİ REFERANDUMUNA KARŞIYMIŞ GİBİ ARTİSTLİK YAPTIKLARINA.. ŞUNU UNUTMAYIN ve BİR KENARA NOT EDİN: BARZANİ HAİNİ BAĞIMSIZLIĞINI İLAN ETTİĞİ ZAMAN ONLARI BAĞIMSIZ ÜLKE OLARAK İLK TANIYAN ÜLKELERİN İSRAİL ve TÜRKİYE pardon..! DEVLET BAHÇELİ destekli AKP OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ...

MALKOÇOĞLU

BAKMAYIN BÖYLE BARZANİ REFERANDUMUNA KARŞIYMIŞ GİBİ ARTİSTLİK YAPTIKLARINA.. ŞUNU UNUTMAYIN ve BİR KENARA NOT EDİN: BARZANİ HAİNİ BAĞIMSIZLIĞINI İLAN ETTİĞİ ZAMAN ONLARI BAĞIMSIZ ÜLKE OLARAK İLK TANIYAN ÜLKELERİN İSRAİL ve TÜRKİYE pardon DEVLET BAHÇELİ destekli AKP OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ...

Kara Murat

Başta DEVLET BAHÇELİ olmak üzere AKP ve Tayyip Erdoğan Destekçilerine AÇIK ve NET ÜÇ SORU: SİZE GÖRE, 1- Uluslar arası Antlaşmalarla VATAN TOPRAĞI olan SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİ bırakıp KAÇAN, NOT: ‘’Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa AKP İktidarı döneminde VATAN TOPRAĞI kaybettik.’’ 2-"NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİM" diyerek FETÖ Terör Örgütüne Her Türlü Yardım ve Yataklığı yaptıklarını İTİRAF eden,... 3-Türkiyenin 22 İlini Kürdistan toprakları içinde gösteren PKK besicisi Barzani'nin PKK Paçavrasını Ankara ve İstanbul'da Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımızın yanına Göndere çekerek PKK'ya Bağımsız bir Devlet muamelesi gösteren AKP'yi ve Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye Cumhuriyeti’nin BEKASI için PKK'dan ve FETÖ'den dahamı az tehlikeli görüyorsunuz..???

salih

Referandum Sürpriz Değil, Fiili Durumun İlanıdır... Bir yandan ABD, İsrail desteği diğer yandan; Yılllardır sarfedilen "Kerkük kırmızı çizgimizdir" sözlerine rağmen, Kerkük tapu ve nüfus kayıtları peşmerge tarafından yakıldığında sessiz kalınması, Yıllardır "Irak'ın kuzeyi" yerine "Kuzey Irak" tabirinin kullanılması suretiyle fiili durumun (zımnen) tanınması, Kuzey Irak Bölgesel Yönetiminin en üst düzeyde resmi kabul görmesi, (sözde) bayrağının göndere çekilmesi, Bazı yetkililerin "Devlet kurmak Barzani'nin hakkı, bu bizim aleyhimize değil, lehimize bir durum" sözleri, Barzani'nin "25 Eylül'de referandum yapacağız" açıklaması (8 Haziran 20017), müteaddit kararlı açıklamaları ve üzerinden 3,5 ay geçen süreç .... Allah Devletimiz ve Milletimizi Korusun (amin)

Tyr

HERSEYIN MÜSEBBIBI IKTIDAR VE ORTAGI BAHCELIDIR.

Misafir

devlet bahçeli sen milliyetçi hareketi sattın şimdi kalkmış konuşuyosun hayatın blöf çekmekle geçiyor

Kasım Kaya

Yüzde 70 Kürt olan bir kenti artık kimse Kürdistan'dan koparamaz. Bahçeli palavra sıkıyor. Tayyibe yaranmak için her taklayı atacak karekterde. Zaten Bahçeli Türk bile değil, zazadır...

Sde

Asıl sorumlu soruna göz yumanlar kerkük işgal edilirken sunanlar barzaniyi Diyarbakirda agirlayanlardir.Bahceli sende onların ortağısın.Konuşmaya yüzün olmamalı.

Misafir

eğer mertsen bu sözlerinin arkasında dur ve başkente asılan kürdistan bayrağının hesabını sor bakalım bahçeli.

MİSAFİR

SAYIN BAHÇELİ GERÇEKTEN BU DÜŞÜNCEDE İSENİZ ŞU HER AN YANINDA OLDUĞUNUZ VE HER KONUDA DESTEK OLDUĞUNUZ SAYIN RTE ...YE BİR GÜZEL ANLATINIZ..AMA BANA GÖRE - ÜLKEMİZDE KIRMIZI HALI İLE KARŞILANIP --TÜRK BAYRAĞI YANINDA O BARZANİ DENEN ZATLA BAYRAK DEDİKLERİ O PAÇAVRA ALTINDA KÜRT ŞARKISI DİNLEYEN SAYIN RTE YE ..BİR BİR ANLATMALISINIZ SIKINTINIZI VE TABİKİ DOĞRU İSE SIKINTINIZ..

Misafir

GAZETECİ KERKÜK DE NÜFUS SAYIMI MI YAPTIN KERKÜK TÜRK DÜR TÜRK OLÜRÜK KALACAKTIR.

adil emanet

Toplumun yarısını yok sayan,adalet isteyenlerle alay edenlere stepne ol ,her sıkıştıklarında yanlarında ol şimdi de milli dayanışmadan bahset.Oldu kardeş başka emrin(!)

Gazeteci

Kerkük'te Türkmen falan kalmadı uydurmayın.. Körfez Savaşı, Irak'ın İşgali Sadam'ın İdamından sonra hepsi Türkiye'ye geldi!... Yeter !.. Daha Fazla Kürt düşmanlığı yapmayın

Misafir

Hangi Kalkan yaaaa bu hamsi hamsi! ...Fırat Kalkanıymış!,, Ha Haaah Ha!..

  • 1