BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.435,55

Devlet Bahçeli'den hayırcıları kızdıracak twitler

CHP'nin AYM'ye gitme kararından sonra Twitter'dan açıklama yapan Devlet Bahçeli, "Türk milleti 16 Nisan'da mührünü tam on ikiden vurmuş, 16 Nisan bitmiş, sayfa kapanmıştır." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Kasım

Sayın başkanım ölümüne seninleyiz.

Misafir

AK GENÇ DENEN YORUMCU MHP BİRLİK PARTİSİ OLMASA İDİ SEN EVETİ RÜYANDA GÖRÜRDÜN AMA GEÇTİ SENİN BÖYLE KONUŞACAĞINI BİLSE İDİM BEN MHP Lİ OLARAK EVET OYU VERMEZDİM.

MİSAFİR

BAHÇELİYE DÜŞMANLIK EDENLER ASLA MHP Lİ BİLE OLAMAZLAR .BAHÇELİ KÖTÜ TÜRKEŞ KÖTÜ SİZ İYİSİNİZ ÖYLEMİ HAYIR OYU KULLANANLAR SİZE DİYORUM NEREYE HİZMET EDİYORSUNUZ

MİSAFİR

KENDİ LİDERİNE İHANET EDEN GÜRUHA GÜVENİLMEZ .KINIYORUM SİZİ .BAHÇELİ BÜYÜK DEVLET ADAMI .EMPERYAL GÜÇLER SİYONİSTLER TERÖRİSTLER ÜLKEYİ YIKMAYA ÇALIŞIRKEN SİZİN GİBİ ONLARA ÇALIŞMAMIŞ DEVLETİN MİLLETİN YANINDA YERİNİ ALARAK ÇOK ONURLU BİR DURUŞ SERGİLERMİŞTİR VE MAALESEF SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU GÜN ÜLKEMİZ BU KARGAŞANIN İÇİNE DÜŞMÜŞ TERÖRİSTLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMÜŞSÜNÜZDÜR

Ali Naci ÖZBULUT

Şu ana kadar tahmin ülkücülerin tahmin ettiği görevleri yerine getirdin.Bundan sonraki görevin ne olacak onu merak ediyoruz.Her halde Hükümette yer almak ama AKP'de çok ciddi uyanık siyasetçiler var seni almaları hiç mümkün değil çünkü siyaset sahnesinde başarısız olmaya hiçmi hiç niyetleri yok.Bundan sonraki hareketlerin merakla bekleniyor.Acaba Nazlı ılıcak gibi olabilirmisin.

Misafir

ihtiyar senin sayfan çoktaaaan kapandı ama sen hala farkedemiyorsun, seni ordan indirecek Ülkücüler gör bak.

MHP Lİ

BENDE BU ZATI BİR İNSAN BİLİYORDUM YANILMIŞIM VERDİĞİM OY SANA HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN YAZIKLAR OLSUN SANA

ülkücü kale

barzani ile hareket eden birinin bu partinin başında işi ne ? zavallı adam..yaşlanmış ve bunamış..acıyoruz sana ülkücüler olarak

Remzi Çeliker

Valla bu sefer 15 Temmuz'dan da beter olur. Tanklara direnen uçaklara kafa atan halk sizden mi korkacak meydanlara bekliyoruz yüreğiniz varsa hayırsız hayırcılar tencere tavacılar!

DÜNYA LİDERİ....

ERGENEKON-BALYOZ SÜRECİNDE'DURUN BAKALIM,MAHKEMELERİN SONUCUNU BEKLEYELİM'DİYEN BAHÇELİ'NİN TAHMİNLERİ ÜZEİNE YOK.İLERİ GÖRÜŞLÜ,DÜNYA LİDERİ,ÜLKÜCÜLERİ DIŞLAYANLARA KARŞI DUYARLILIĞI!ONU BAŞBUĞ YAPMAYA YETECEK HERHALDE?

mete yazar

senin sayfan kapandı. görücez kongirede artık ülkücüler partisine sahip çıkıcak .

gencoglu

ysk ya karşı protestolar devam ediyor diyen terörist bu işte ysk nın bir ihmali hatası yokken neden hedefiniz de ysk var? bütün suç sandık kurulu başkan ve üyelerinin iken neden sandık kurulu başkanlarına değil de ysk ya hevlıyorsunuz? ha anladım amacınız zaten üzüm yemek dğeil amacınız sahiplerinizin emri doğrultusunda teröristlik yapmak değilmi

Misafir

biten mhp kapanan senin sayfandır bahçeli

haydeee

Sıkılmış portakalın davası olmaz.

Misafir

Ak Genç nikli kişi... Bahçeli'yi ne de çabuk sattın... İşin çıktı değil mi? Gayet doğal...O sensin işte...

Misafir

BAHÇELİ! Senin de siyasi hayat sayfan kapanmıştır...Türk Milliyetçileri seni MHP ve Ülkü Ocakları tarihinden silmiştir.

MİSAFİR

ASIL SİZ SAYIN BAHÇELİ BOŞUNA HEVESLENMEYİNİZ ..SİZE BAŞKAN YARDIMCILIĞI FALAN YOK ..OLMAYACAKTA ..ZİRA YANLIŞ HESAP -BAĞDATTAN DÖNER DEMİŞ ATALARIMIZ..HELE BİR AHİM --GİDİLSİNDE GÖRECEKSİNİZ HESAP KAPANMIŞMI -KAPANMAMIŞMI??

Misafir

Helal olsun Devlet Bahçeli devlet adamı olduğunu yine kanıtladın, hainlerin ve vesayetçilerin yanında degil milletinin yanında yer aldın Allah razi olsun senden.

Misafir

meclisten çekilmesinler diye; bahçeli,chp ye gözdağı veriyor.

seyfo

teşekkürler türkiye, teşekkürler devlet bahçeli şimdiye kadar nerelerdeydiniz efendim....

Ak Genç

Sayın Bahçelide referandumdan kendine pay çıkarmaya çalışıyor.MHP olmasada Zaten Evet çıkacaktı.Bize sadece yüzde 2-3 katkısı oldu.Yinede Sayın Bahçeliye teşekkür ederiz.

mehmet

yüzde 51 bile tokat gibi geldi

vatandaş

ülkücü dik durur egilmez vede safını degiştirmez bahçeli hariç

Misafir

SARAYA KAPIKULU OLDUN!.............. SİYASİ HAYATIN BİTTİ!

Misafir

referandum oylarını çalan,üsküdar ı çoktan geçti.değil mi bahçeli?