BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54

Devlet Bahçeli'den flaş İdlib çıkışı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Tahran zirvesiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Bahçeli Suriye'nin geleceğinde Esed'e yer olmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ismail berse

devlet bahceliye it diyen şeref haysiyet edep yoksunu sen kime bitlik yapiyorsun

Misafir

Bu Köpegi gene kim havlatiyor???? ulan it tohumu sanane Süriye....ulan sen ömrün boyunca asalak bir Böcek gibi bu ülkede Milletin vergisi ile ayni Köpekler gibi yasadin,ulan sen insanmisin???? hasa Köpeklerden sen Köpeklerdende betersin.

efe

reis severlerin moduna girmis.reisin kotu dedigine kotu iyi dedigine iyi diyen binlere sayin bahceli de eklenmis.sayin bahceli artik tescilli ak partili.mhp li olmasi akil disi.

reis

ne yapacaksa, tek milliyetçi ve ülkücü partiyi akpnin mazisine ortak etti.bundan kelli akp nin her sevbına günahına ortaksın senin fikrin ve ülkün yere battı, boşa nefes tüketme anı yaşa boşver..

Cekikler ortaasyaya

Esed seve seve kalacak ama sen anatolyada kalirmisin bilmem

Misafir

SENİN GİBİLERİ ORTA ASYA KABUL EDERMİ ZANNEDİYORSUN...

MİSAFİR

HİÇ BİR ÜLKE BİR BAŞKA ÜLKENİN İÇ İŞLERİNE KARIŞMAYA HAKKI YOK BENCE..BU GÜNE KADAR HER ÜLKE NASIL KENDİ SORUNUNU ÇÖZDÜ İSE BUNDAN SONRADA ÖYLE OLMALIDIR KANIMCA..AYRICA ANALARIN GENCECİK EVLATLARI ORAYA GİDİP CAN VERMEMELİ ..

bbbb

bahçeli tayıp ne derse mecbur onu diyecek başka yolu var mı

Misafir

Kara murat filmlerini biraz az seyret.

Misafir

E Sayın Ahmet Davutoğlu bunu yıllar önce demedi mi dr Bahçeli geriden geliyorsunuz ama olsun gelişme var..

Mardinli

Türkiye'nin Geleceğinde de bazıları olmamalı. Ancak Bahçeli boş Konuşuyor. Esed buna ancak güler...

Bende ozledim

Dizileri fazla kacirmis, birde su klasik usa arabalar da ferdi tayfur ne gider ama buick impala getirin lan jiletimi...

Misafir

BU ADAMI CİDDİYE ALAN VARMI

NURİYE GÜN

O DAĞLARI IŞİD'LİLERE MEZAR YAPIN

NURİYE GÜN

IŞİD'Lİ TERÖRİSTLERİ ÖLDÜRÜN YAŞATMAYIN

Misafir

Tamam zor durumda olan kadınlar geldi çocuklarda geldi gelsinler başımız üstüne bizim müslümanlığımız orda başlıyor zaten fakat ev kirası ödemiyorlar parklarda geziyolar çalışsınlar o zaman

Misafir

Türk milleti olarak bizler vatanımız için bayrağımız için yedi düvelle savaştık vatanımızı kurtardık bugün vatanı icin savaşmayıp kaçanlar ülkemizin her turlü imkanlarından yararlanıyorlar misafirlikte bir yere kadar ulkemizde bulunan suriyelilerinde kendi ulkelerini kurtarmak için mücadele verme zamanı geldide gecti bir an önce ülkelerine dönmeliler

T.C

ne demek başka vatanımız yok!ya ortasya nedir?

Misafir

Putinin dedikleri niye TURKCEYE cevrilmedi neden dedikleri kapak alti yapilfi adam resmen sus dedi ve kapatti. Ben vuruyorum istersen karsima cik dedi, oaradan goc dalgasi gelecekmis, kapatin sinir kapolarini ulkemizde olanlari atin disariya niye elinde degilmi ne olduda ensarcilik muhacirlik oyunu oynuyordunuz ne oldu ne degisti. Artik herkes aklini basina alsin ben aTURK OGLU TURKUM bazilari gini sonradan olma degilim, TURKLUGU KABUL ETMEYEN ICINE SINDIREMEYENLER DEFOLUN GIDIN

  • 1