BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60

Devlet Bahçeli gizli toplantıda söyledi! Bir sırrı var

MHP Lideri Devlet Bahçeli geçen hafta "Cumhur modeli" dediği ittifak formülünü açıklamıştı. Partisinin il başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi Bahçeli ittifak formülüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Gknol

Anlayana sivrisinek az anlmayana neler neler söylerler

Gknol

Anlayana sivrisinek az anlmayana neler neler söylerler

Misafyr

Anlayana sivrisinek az anlmayana neler neler söylerler

Misafir

Anlayana sivrisinek az anlmayana neler neler söylerler

Misafir

Yakında yine bol rakamlı bilmeceler uçuşur havada.

Numan Benek

Sır belli:Başkan yardımcılığı,

Misafir

Sayın Bahçeli... Bir söz vardır...Görünen köy kılavuz istemez" diye... Çırpınma artık,batıyorsun!

kimsesiz

sayın bahçeli fomüllerle artık beyhude çabalar içinde olduğun aşikardır.yapacağın tek şey MHP nin kapısına kilit vurup siyaseti bırakıp osmaniyeye yerleşmendir.akp nin gölgesinde siyaset yapılmaz.

volkan

ÜLKÜCÜLER İKDİDAR İSTİYOR, baraj değil, sen hala barajla uğraşıyorsun. İYİ şeyler oluyor, sen uyyorsun. koltuk ne kadar tatlı.

mmmmmmm

bahçeli mhp yi bitirdi halen utanmadan konuşuyor koltuğunu kaybetmemek uğruna gittikçe itibar kaybediyor itibarı kaldıysa.

Misafir

erdoğanla karşılıklı sövüşürken de haklı mıydı...ulan ne biçim maya var sizde

KIZILEMA

MHP'nin söyledikleri hep doğru çıktı. Söylediklerimizin de doğruluğu ortaya çıkacak." diye konuştu.DÜNE KADAR TAYYİBE YAPMADIĞIN HAKARET KALMAMIŞTI.VER BİLALİ AL BAŞKANLIĞI DİYEN BENMİYDİM.KİMDE ÇIKARI VARSA ORAYA YILIŞIR HALE GELDİLER.BARAJ SIKINTISI VAR MHP NİN.

Misafir

Milliyetcilerin gur sesi....bilge lider..once vatanım sonra partim diyebilen..guclu Türkiye.. ..onder ülke Türkiye sevdalısı.. .vatansever sn.bahceli her zaman büyük bir saygıyla anilacaktır.. ..

hakan

mhpli veya ülkücü kökenli değilim ama yiğidi öldür hakkını ver: bahçeli en başından sonuna kadar haklıydı, her zaman doğrunun yanındaydı ve türk devletinin bekasını savunmaktaydı. yeni anlıyorum

İYİki varız

onun sırrıı ülkücü haREKETİ baraj altı bırakmak saraya nekadar yalakalık yaparsa yapsın MHP baraj altı..

HAKKI

HER ZAMAN HAKLI ÇIKAN BİLGE LİDER. SONUNA KADAR ARKANDAYIZ.

Deniz

Tamam şuanki MHP milletvekilleri bağımsız olarak seçime girsinler.Sonra tekrar MHP' ye dönerler.Madem HDP böyle yapmış.

Trabzonlu Halil

devlet babanın kasetle işi olmaz siz kaset işini chp lilere ve çakma gandi ke-male sorun o daha iyi bilir "Ne sırrı" diyen vatandaş

ceco

Ülkücü hareketi ülkücülüğü satan MHP yi bitiren AKP yi doğura adam olarak tarihe geçtin.

Misafir

2)akp kanadının chp nin bile ittifaka ihtiyacı var demelerinin altındaki sır bu.böylelikle hem sarayın şer ittifakı ile,oyunalrını gizleyecekler,hem de gerçek muhalifleri de ittifak etmeye zorlayacakalr.yani,aklıselim gerçek muhalifler; zorunlu olarak, ittifaka gitmeleri gerekecek.akp ve mhp;acaba, geçmişteki seçim bölgelerinden,hülle ile bu oyunlarını gerçekleştirebilecekler mi?işte bunu, seçmenin yönelmesi belirleyecek.seçmen, kime oy verecek?sarayın ,şer ittifakına mı?gerçek muhaliflerin,milli uyanış ittifakına mı?

Misafir

1)bahçeli nin saray ittifakı,seçim barajını arkadan dolanarak aşma formülüdür.böylelikle hem hüllelerini kılıfa uydurup gizleyecekler,hem de yeniledikleri seçim yasasına göre;geçmişte fazla oy çıkardıkları yerden fazla sayıda vekil çıkarma hamlesi yapacaklar.yeni seçim yasasına göre bir seçim bölgesinki seçmen sayısının yarısından bir fazlasını kazanırlarsa,o seçim bölgesinin vekil sayılarının tamamını kapıyorlar.diğer partiler, ittifakla bile o vekil sayılarını elde edemiyor.

Ne sırrı

Kaset sırrı mı bu, Devlet boba?

fikret boduroğlu

ittifak düzenlemesine karşıyım.ittifakı partiler değil millet yapar.cumhurbaşknlığında en yüksek oyu alan iki day kalınca millewt oyunu kendi tercihine göre verir,birisi seçilir bu milletin ittifAKIDIR.MECLİS SEÇİMLERİNDE BARAJ OLMAMALI,MİLLİ İRADE SANDIğa yansımalı.baraj milletin vermediğini düzenleme ile almaktırki,bu vekil hırsızlığı demektir.baraj ile oluşan parlamento ülkeye istikrar getirmez,bugüne kadar da getirmemiştir.aslında seçmenin baraja tepki olarak ,oy kullanmaya gitmemesi bile düşünülebilir.ayrıca seçmene tercihli oy hakkı verilmeli.partilerde lider sultasını ve genel merkez ağırlığını kırmanın,milletin vekilini seçmenin bir yoluda budur.

mete71

inancımız güvencimiz sensin Devlet baba

Misafir

cumhurbaşkanından talimatı aldı;