BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Destici'den Erdoğan'a yalanlama!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Erdoğan'ın Van mitinginde platforma çıkarılan kişinin BBP il başkanı olmadığını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 69 Adet Yorum
mhp ve bbp birlikte

muhsini akp ve beşir atalay öldürdü

ali

burada Muhsin başkanın kemiklerinin sızladığını yazanlar siz gerçekten BBP li iseniz Reis bundan 8-10 yıl önce RTE nın CB olamaması gerektiğini kendi ağzı ile söylemiş. siz nasıl mirasa sahip çıkıyorsunuz böyle.

mi safir

sayın destici rahmetli muhsin beyin kemiklerini sızlatıyorsun bu yahudi uşaklığın iye senindemi kasetin var

şeref

yalanlama değil adam görevden alınmış ama bbp li imiş eski il başkanı yani...

akuslu

siz vefasızlık yapsanızda biz Muhsin başkana dua etmeye devam edeceğiiz.

Gerçekçi

Daha Muhsin Yazıcıoğlu'nun soyadını doğru bilmiyorsun yanında yer aldım diyorsun. Ayıp bari birilerini kandıracaksan altyapını iyi hazırla, tarafında yer aldığını iddia edeceğin kişinin ismini bari doğru öğren de sonra propaganda için kullan.

vanlı

iyide vanda böyle bir parti yokki tabelasıda olsun

mustafa

tayyibi destekleseydi iyi güzel adamdı dimi,sizi gidi karalahanalar sizi:)))

YAZIKLAR OLSUN

DESTİCİ SEN HAYATININ YANLIŞ KARARINI VERDİN, BİTTİN SEN. SANA BUNDAN SONRA OY YOK BUNU BİL. DOĞRU OLAN SEÇMENİNİ SERBEST BIRAKMANDI. NE ERDOĞAN, NE EKMELEDDİN!

Emre Han

bu destici, gülen örgütüne ne kadar bağlı. onların sözcüsü gibi, cemaatçilik yapıp, partiyi fetullaha teslim etti.unutma kırık desti, bbp içinde gülen örgütünü sevmeyen insan da var. böyle giderse partiyi tarihe gömeceksin.

Emre Han

partisi dağılmış belediye başkanları ak partiye geçmiş, gençlik örgütü kazan kaldırmış. desticinin umurunda değil. sabah akşam fethullahın sözcüsü gibi yok, hizmet, yok.camia. bırak bu işleri fethullah bir verirse bin alır. bunu unutma.

HASAN

ABD SİZİN Gİ Bİ EŞEKLERİN .... ANLAMIŞINDIR...

lighthearted

destici samanyolu ile çok sıkı fıkı olduğunuzdan emaatçi olduğunuz şakadanank diye ortaya çıkıyor. erdoğanın normal olarak sizi adam yerine koymaması da çok doğal.

KADER

BBP DEMEK MUHSİN DEMEK MUHSİN DEMEK ERDOĞAN DEMEK GERİSİ DÖNEK

KADER

BBP DEMEK MUHSİN DEMEK MUHSİN DEMEK ERDOĞAN DEMEK GERİSİ DÖNEK

Yazıcıoğlu yaşasaydı

Hakan kardeş, yazdığının nesi doğru bilmiyorum. Ancak Sayın Yazıcıoğlu yaşasa idi bugün Başbakana oy vermezdi. AKP nin PKK ile anlaşmasını bilirdi, Başbakanın Yahudi Üstün Hizmet Madalyalı olduğunu,Bakanlarının bir kısmının hırsızlık ve yolsuzlukla suçlanmasınadn rahatsızlık duyardı. Bunun ötesinde uçaktan sağ kurtulduğu halde hükümetin yanlış yerde arama yaptırdığı ve Yazıcıoğlunun ölümüne neden olduğu şüpheleri herkesin kafasını karıştırıyor. Zira Telekomünükasyon uçağın düştüğü yerin koordinatlarını kaza sonrası hemen verdiğini açıkladı. Daha ne olsun...

yalan dolan şantaj

akp ve tayyip eşittir yalan dolan talan kul hakkı yemek ve hırsızlık yapmak yandaşlarını ihya etmek ve devletin tüm imkanlarını kullanmak üzere kurulmüstur

osman

Şu olaya yazacak cümle bulamıyorum.

Burdayiz.

Destici, Muhsin Yazıcıoğlu kendi doğrularını yapan ve halkın isteğine göre konuşan bir kişiydi, ama siz artık diğer muhalefetler gibi muhalefetklik için muhalefetsizniz ve sizin bitişiniz oldu.

Burdayiz.

CMHP nin başlattığı 13 partinin destisi çoktan kırıldı, su çekemez artık:):)

tepki

senden utanç duyuyorum ey sivhisar günyüzülü destici hemşerim

HAKAN

EMİN MUÇİR BBP VAN İL BAŞKANI.NEDEN GÖREVDEN ALINDI ACABA.

urfali

eee akepe pedinden kosarsan olacagi bu zaten

DÜZGÜN İNSAN

BUNLAR HERKESİ NUMAN KURTULMUŞ ZANNEDİYORLAR..VEYA NUMAN KURTULMUŞ GİBİ DAVRANMASINI BEKLİYORLAR...

aalperen

1999 da MHP nin sol partiyle ittifakından sonra rahmetli Muhsin yazıcının yanında yer aldım. Diyen şahıs,Muhsin başkanımın önce soyadını bilseydin keşke :(