BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83

Derdi Olanın Projesi Olur

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Antalya’da partililere hitap etti. Haliyle muhtelif konulara değindi. Benim özellikle dikkatimi çeken husus proje başlığı oldu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Andimizin kaldrilmasi,TC ibarelerinin levhalardan kasten cikarilmasi,Milli bayramlarda surekli hasta olunmasi bunlar neyin projesi acaba?

rab bana yar hep bana

ne güzel devletin uçağına bin,paraları devlet ödesin,rakiplerine salon bile verdirme,tvlerde her gün boy göster,anında görüntü, sen parti toplantısı yap ve seçim kazan bunu da islam ile hak ile hukuk ile izah et.ve buna inanan insanlarda kendilerine ben müslümanım desin?

Erol Baron

Cennete kapağı atmak için gece gündüz çalışıyor adamlar, bundan iyi proje mi olur.

hep şikayet

gerçekçi bakış açısı ile olaylara yaklaşmak budur akılcı düşünce bu yolu takip eder derdi olan çözüm konusunda da fikir üretmesi gerekir derdimden içiyorum diyenler dert ten kurtulamaz

genç bayan

Bir kısımda haklısınız da; elinde projesiyle bakanlıkları aşındıran o kadar çok genç-yaşlı tanıyorum ki, hepsi de şu lanet soruyla karışılaştığını söylüyor: ''Kimin ismiyle geliyorsun?'' Bununla alakalı da bir yazı yazmanız temennisi ve saygılarımla.! (yaş 24)

  • 1