BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.478,99

Deniz Çakır ve Elif Gürbüz'ün örtüsüne uzanan kirli el!

Kadın hakları denilince bir değil, bir kaç adım öne fırlayan Ayşe Arman başta olmak üzere kadın yazarların kalemi ateş saçmaz mıydı? Ya kadın haklarına duyarlı erkek kalemler... Neredesiniz birader?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 89 Adet Yorum
Misafir

Rabia...Hadi Deniz Çakır içti çakırlaştı.O başörtülülerin o meyhanede ne işi var diye soramıyorsun kendine değil mi?

Misafir

1400 yıldır ise o Müslümanlık Ortadoğuyu ne hale getirdi. Müslüman ülkelerin hali ortada.Hepsi kendini ABD ve İsraele teslim etti..

Misafir

oklar bir yerine saplanmış olabilir.Ama sor bakalım ''bu müselman ve başörtülü kızlar meyhanede ne arıyorlardı acaba'' diye?

Ahmet yüksel

100 yıldır CHP SULTASI laiklik diye diye müslümanı başsız 5816 ile de dilsiz yaptı.müslümana dönük CHP nin 6 ok-u bu ülkeden yok olmadıkça daha çook eziliriz.

Misafir

Dinde zorlama yoksa neden Zorunlu Din dersi var?Neden çocuklar daha buluğa ermeden TURGEV benzeri kurumlara alınıp kafalarına takke-türban geçirilip kamplara toplanıp beyinleri yıkanıyor?

Misafir

Açacak olsalar çoktan dava açarlardı.Ama sadece ifadeler alındı o kadar.Maksat Türban haberi çıksın.

Misafir

Yönetmenin de çok tımındaydı sanki..

Misafir

kabataş olayından sonra bizim malleye inanasım gelmyor.ben mahalleyi terk ettm.karşı mahalleyede güvenmiyorum o yüzden tarafız mahalledeyim artık

farkındayız....

elhamdülilah müslümanız... da insana sormazlar mı.. senin alkol tüketilen kafede ne işin var...pisliğin içinde olacaksın ve üzerine pislik sıçrayınca feryadı basacaksın.. yemezler... pisliğin içindeysen sende pisliksin... sakın dinimizi ve başörtümüzü siyasi ahlaksızlığınıza alet etmeyin.. lütfen...

Misafir

dr.enver ören bildiğim kadarıyla herkezin parasını ödemiştir ve ihlas sistemini kimlerin neden hedef aldığı ve çökertiğini sizler bizlerden daha iyi bilirsiniz diye düşünüyorum

Derya

Hadi oradan,yarin bu Kadin hakli ciktiginda kul hakki yediklerinize bir celtik daha atarsin.Mahkemeyi bekleseydiniz keske..

Taksici

Balat'tan arabaya Türbanla örtüyle binip arabada soyunup saçını makyajını yapıp Beşiktaş'ta Dar kot yarım bluz ve makyajla inen nicelerini bilirim..

Misafir

camide içki içtiler başörtülü bacıma saldırdılar palavrasından sonrada bu olay yerseniz.

Misafir

İzleyenin başı döndü: Deniz Çakır'ı linç eden Akit bir anda yan çizdi, kez yön değiştirdi. ...‘Kendinize gelin, hem tesettür, hem de içkili kafe ne demek oluyor’

Misafir

Ece Erken dediginiz bir numarali AKP yandasi ama helal olsun gercegi söylüyor..

Yakındır Duymamız

''Benim başörtülü bacılarııım eğlenmek için PuB'a gidiyoor,orada içki servisi yapılıyormuş,kardeşlerim de buna itiraz ediyooor ve bir sanatçı bozuntusuu çıkıııp''

Atakan TÜRK

SÖZCÜ gazetesindeki " İhlaszadeler" dizisini bu köşende yaz...Sen ,yiğit insansın HADİ bey !

acaba

Kirli el mii yoksa içkili PUB BAR'a gidip de içki sevisi yapılmasından rahatsız olan başörtülü hanımın oyunu mu? ne dersin Hadi'cim?

Aklın sesi

İnsanın bir kafası,bir kafatası ve bir beyni vardır.Niçin insan beyni ile ilgilenmezsiniz?Kafanın neyle örtüldüğü yada örtülmediğinin Bilim,Fen ve Teknoloji ile ilgili bir yanı yoktur.Kadını kapatmaya çalışmak onu yok saymaktır.Kadını köleleştirmek demektir.

sevcan

Kimse de demiyor '' Başörtülü ablanın barda ne işi varmış?'' diye

Misafir

Kim diyor başörtülülere saldırın da pirim yapalım diye... İnsan olun da yaptırmayın.

Misafir

Türkiye böylesini görmemiş...Giresun'a ÇOTANAK stadı yapılıyormuş...Şehirlerimize stad değil fabrika lazım,istihdam lazım...BÖYLE SAÇMALIKLARI HABER YAPMAYIN!

mısafır gorus

Hadı Ozısık bey sızın bu yaptıgınız yorum yada elestırı degıl dupeduz hakaret bır sanatcı ya bu sekılde hıtap edemezsınız yok ruh hastası yok aklı dengesı yokmus yapılan dogruysa kımse zaten tasvıp etmez ama dogruysada bu sekılde hıtap etme hakkınıda vermez sızın o degındınız ınsanlardan farkınız nerde kaldı

Misafir

SENDE LAGA LUGA YAPMA!

Misafir

DEMAGOJI YAPMA!.. FILMLERI BIZLER DE SEYRETTIK SENIN GÖRDÜKLERINI GÖRMEDIK...