BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11

Deniz Baykal'dan yeşil ışık! Erdoğan isterse...

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmek istemesi halinde memnuniyetle karşılayacağını ancak kendisinin bunu talep etmeyeceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
gb

şu lafı kim ne derse desin. doğrudur. %50 ye 50 anayasa mı olur

Gazipaşalı Esnaf Hüseyin

Peki neden görüşsünki RTE sizinle?Durup dururken ne diye böyle bir söz söylenir?Cevap Ben Deniz Baykal! içinde bulunduğum partim artık bir Atatürk yolunda ve cumhuriyet ilkelerine bağlı bir parti değildir.Benimde bazı şartlarımla isterseniz AKPARTİ ye katılabilirim. Mi demek istiyor? Alın size bir analiz.

Misafir

Defalarca söylenmesine veya farklı birçok kaynaktan edindiğimiz bilgilere rağmen haberlerinizin içeriğinde Kanun değişikliklerini , rejim değişikliği şeklinde haber yapmanız veya haber içeriğini rejim değişikliği algısı oluşturacak şekilde yorumlamanız kasıtlı ve iyi niyetli değildir .Haber editörlerinin bu konuda Ülkemiz lehine hassas konularda daha dikkatli olmasını temenni ediyorum.

Misafir

senin.son.kullanma.tarihin gecti.deniz.efendi.cekil kosene.neverdin.memlekete. kaostan.baska.azgururun.olsaydi kasetolayindan.sonra.istifa.ederdin chpden.al.birini.vur.otekine aynizihniyet

DELİMİNE

ALLAHIM BU NASIL İŞ, Hükümet adına devletin kurumlarına genel müdürün den çaycısına kadar atama yapan fetö..

Misafir

ben hep derim bu ülkede mualefet adam gibiş mert olsa tayyip ve akp barajı dahi aşamazdı bakın yakında baykal koşa koşa saraya gider

beyler beyi

bunlar zarf atmayı , çamur atmayı severler.

Misafir

meclis başkanlığı seçiminde de sattın

SIYASET

Nasil bir iliski bu?? BAYKAL ERDOGAN Kaseti MIT e yaptirdi diyor. Ayni baykal ERDOGANI yillar önce hapisde ziyaret ve cikaran isim oluyor.KIMIN ELI KIMIN CEBINDE??

vatandaş

yok öyle yağma aç tavuk kendini darı ambarında hissedirmiş zorla kendini davet ettiriyor memleketin önüne takoz olmaktan başka bir işe yaramayan hainler çağrır olumlu gibi dururlar ondan sonra kılçık atarlar bunlar böyle inandırıcı değiller hadi ordan

VİCDAN

SN. BAYKAL, "TEZKEREYE HAYIR" DİYEREK İNSANLIĞA HİZMET, BOP'A HIYANET ETTİN!

GİZLİ OLMASIN

DAHA ÖNCE KONUŞTUNUZDA NE OLDU,GİZLİ KONUŞMALARI BIRAKINDA NE SÖYLEYECEKSENİZ MİLLETİN ÖNÜNDE SÖYLEYİN,ONLARIN VEKİLLERİ İSENİZ,KAPALI KAPILARIN ARDINDAN BİR ŞEY ÇIKMAZ.!!

Farklı Bakış

REİS diyorlar da NEYİN REİSİ... Gazi diyorlar da NASIL GAZİ OLMUŞ. UYANIK diyorlar da KANDILMADIK YERİMİ KALMIŞ.

Misafir

valla adamın dibi ne varsa eskilerde var..

Misafir

Umarım ve bekleyelimki 2015 haziran seçimlerinden sonra ki hataya birdaha düşmisin. Kensinide partiyide kullandırmasın..

Mehmet

Fasülye'de Öyle söylüyor.

salhor

DEniz BEy, sizin aklınız ermez. Size kalsa, size yönelik kaset skandalının Pensilvanyayla alakası yoktu. Bu, sizin sözünüzdür. Hatırlayın ve "Benim kafam basmaz pek" deyin.

vatandaş

trt devletin kanalı ama meclis yayını yapmıyor neden acaba sansürmü var

vatandaş

trt devletin kanalı ama meclis yayını yapmıyor neden acaba sansürmü var

aktay00

mesele şu ki 15 yıl önce İMF borcunu tahsil etmek için Türkiyeden Kemal DERVİŞ e ekonomik sistemi kurdurdu. Milletin başınada çoban gerekti. Tayyip Erdoğanıda ondan getirdiler. Görevli görevini yaptı İMF ye borcu bitirdim diyen kişi zaten görevli olduğu işi yaptı. Mesele bundan ibaret. beraber yola çıktık derken bundan bahsediyor herhalde sayın Baykal...

CANO

ERDOĞANIN VE TÜRKİYENİN İNAN SANA İHTİYACI YOK BAYKAL BEY.

Misafir

bu ne demek şimdi,ben istemiyorum.çağırırsa koşarak giderim.bu ne menem bir söz anlayan beri gelsin.çağır ben gelirim.ama ben davet etmem Allah allah altından kalkamadım ben bu sözün.Cem yılmazın komik sözlerini de geçti bunlar.Yürüyen merdivene ters binmeler,tuhaf tuhaf açıklamalar üüüüf sıkıldım ben muhalefetten IQ larından şüphe etmeye başladım.CHP ye testle alıyorlar her halde bunları.

vatandaş

baykaldan akp ye ders anlayan anladı anlamayan kulagını tıkadı

VEYİS CAN

AHANDA BURAYA YAZIYOM. EĞER CUMHURBAŞKANI BAYKALI ÇAĞIRIP SARAHDA GÖRÜŞÜRSE, SARAY ÇIKIŞINDAKİ AÇIKLAMASI ŞU OLACAKTIR."IIIH SAYIN CUMHURBAŞKANIYLA ÇOK SAMİMİ BİR GÖRÜŞME YAPTIK IIIH IH AÇIKLAMALARI BENİ TATMİN ETTİ IIIH IH BU GÖRÜŞMEDEN SONRA İÇİM RAHATLADI IIH BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ VE BAŞKANLIK SİSİTEMİ İYİDİR IIIH IH MECLİSTEN VE REFERAMDUNDAN GEÇMELİDİR.IIIH IH TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR"

KAŞGARLI MAHMUT

YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ HIRSIZ VE HAYDUTLARIN DİKKATİNE Eyyyy… Yurtiçi ve Yurtdışındaki hırsız ve haydutlar, Eyyyyy Ortadoğu ve Afrika'yı yağmalayan Batılı hırsızlar siz hırsız olmayacaksınız, size meydan okuyan Sn.RECEP TAYYİP ERDOĞAN hırsız ve yolsuz olacak öyle mi. Eyyyy yurtiçindeki ulusalcılar elitler sosyete geçinen zavallı lar,sizler var ya o sokaktaki yobaz dediğiniz insanların bilgi,birikim ve deneyimlerinden bile yoksunsunuz. Sizlerin zihni batılılar tarafından işgal edildiği için, batı hayranı, aşağılık kompleksli insanlarsınız, ama farkında değilsiniz... Eyyyy yıllar önce içimize yerleşmiş virüs tabakaları sizlere bir şey söylimiiii, Şunu bilmenizi istiyoruz bizler Türk milleti olarak Uulu Önder Reisin sonuna kadar arkasındayız. Bizler o'nun sayesinde Türkiye'nin yüzünün değiştiğini gördük. Sizler o yüzden tüm platformlarda R.T.Erdoğana saldırıyorsunuz... ..Reise Sayğılar