BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65

Deniz Baykal neden korkuyor?

Deniz Baykal, defalarca çağrılmasına rağmen neden savcılığa gidip ifade vermiyor? Neden gitmediğini ben size anlatayım. Çünkü yeni kasetlerin ortalığa saçılmasından korkuyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

AGİT raporu varmış, dünya gülüyormuş filan umurları değil. - Niye olsun?

i.a

temcid pilavına devam ediyorsun... muhalefet kalmasın tek parti ve tek adam yolunu açasınız.. tek parti ve tek adamda sizin takılmayacağınız ipinin çekileceği günleri sade sana diliyoruz...

gaba dokyalı

Yazar bildiklerini belge bilgi ve delillere dayandırarak yazmış. Bu husus normal bir boz adam için olsaydı elbette kimseyi ilgilendirmezdi. Ama konu bir partinin genel başkanı, niçin niye ve kime hizmet için kumpas kurulmuş ve baykal paketlenmiş. Şimdi bu konu sorgulanırken, bazı yorumcular kimin bir taraflarını yelliyor. Hayret ya ne kadar vatan haini kriptocu varmış. sizi gidi vatikancılar sizi.

Hakan ERDEM

"Varan2", Varan3", Kasetten daha derin bir komplo da olabilir. Korkması normal. Ama yine de bütün bu komplo ihtimallerine karşı, ifade vermeye gitmesi gerekirdi. Korkuyla yaşanmaz. İnsanın er-geç korkularıyla yüzleşmesi gerek.

Misafir

Başparmağını avucunun içine yapışmış gibi yap... Dört parmak havada... Salla...başta Emre Belözoglu , Arkada Bilal. Demokrasi gelsin... Ama sakın DEmokrasi nedir diya falan oradakilere sorma!... Ya Döverler ...Ya da Sanduk falan derler,

Halil hal

Kasetler var suleyman abi hem d degisik kadinlarla ne azik ki deniz baykalin film koloksiyon var fetonun elinde boyle bir zatin istifa edecegine hala daha orada kaliyor kilicdarogluda baykalda fetonun oyuncagi oldu

Doğan Ünal

Bu bir iddia değil, aksine yüzde yüz emin olduğum bir gerçek! derken? Kanıt var mı kanıt?

ahmed

süleyman abicim bi yazınada şu fetö avaneleri üşüşmesse dişimi kıracam misafir fetöcümüz ne kadarda çokmuş ya sana bulaşıyolar yada reise iftira atıyolar e ne yaparsın cehenneme odun olmak kolay değil oda maharet istiyor.

Misafir

artık saklanacak ne kadı ki? olan olmuş... yeni kaset olsa ne olur olmasa ne olur... ama bir şey var... normal vatandaş böyle bir duruma düşerse sıradan oluyor da bilinen bir kişi olunca farklı değerlendiriliyor...İnsan değil mi ikisi de?

gencoglu

bu yazıya dahi karşı çıkanlar var yahu sizin aklınız nerden geliyor bence bir dna testi yaptırın kesin babanız veya dedeniz İngiliz olabilir yoksa bunun başka açıklaması olamaz çok basit deniz Baykal neden şikayetçi olmuyor neden ifade vermiyor fetocü olduğu aşikar olan yorumcularda fetocülerin millerin yatak odasını röntleyip şantaj yapmasına laf söylemeyip lafı kıvırıyorlar birazcık zerrecik insan olmaya çalışın da

Misafir

Herşeyi ve herkesi o kadar net bildiğine göre sende bu işin içindesin demektir.

Misafir

birileri tarafından kaydedin emriyle kaydelinen kasetin; önce erdoğan tarafından izlenip, sonra akp yandaş medyada yayınlanması,erdoğan ın mitinglerde'' bu özel değil, geneldir genel!'' naraları atıp,hiç sorumlu değilmiş numarası yaparak işi fetöcü dediklerinin üstüne yıkması rezalet ve kumpasın daniskasıdır.süleymen özışık ta yürek varsa, işin gerçek yüzü olan bunları ele alıp hesap sormaldır.

süleyman

barzani ye anında reis imizi satan eyüphan kaya yı burada yazmasına izin vererek ne yapmaya çalıştığınızı bize verdiği rahatsızlığı neden anlamak istemediğinizi burada islamcı bir kürt yazacaksa bunun eyüphan kaya olmaması gerektiği çok net belli değil mi.

haşmet

eyüp beye, kürt propagandanızdan savcıların haberi varmı diye yazdım 5 dakika sonra yazısı yok oldu bildiririm efendim, ilginç değilmi.

huriye çamlık

"Özel değil bu,genelll,genellll"diye bağırıp bu işin kaymağını yiyen adama lafın yok mu hacı?Yıllarca bir işlem yapmayın ama feto size kazık atınca yanınıza destekçi arayın.Beraber kurdunuz o kumpası.Sonucunda MHP 'yi bile yediniz.Siz feto ile beraber yargılanınca bu ülkeye demokrasi gelecek.Feto şerfesiz,feto alçak,buraya kadar doğru ama eksik kalan şu:Onları önemli yerlere getiren sizsiniz."Allah af etsin"diye sıyıramazsınız.Bunları da açıkla TGRT de mübarek günlerde af dile ,millete gerçekleri anlat.

haşmet

kardeşim süleyman, sanırım internet haber senin değilmi, ama yazarlarından bi habersin...kaç oldu eyüphan kaya yazarınız kürt propagandası yapıyor bizler türk milleti olarak rahatsısız, bugünkü yazısını okudunuzmu yoksa demokrasi var diye kulakmı tıkıyorsunuz anlamadım.

Mahmut

Feto bozuntusu Misafir kurbanına acıyan pislik bir canavarı andırıyorsun

süleyman

o rus uçağını düşürmeselerdi bu ülkede c.başkanına rağmen bu fetö 15 temmuz u yapar kendini bu kadar açık edermiydi? bu ülkenin uçurumun kenarından rus lar sayesin de döndüğünü sanıyorum.

casuslar savaşı

o rus uçağı düşmeseydi ruslar fetö den rahatsız olmasaydı c.başkanımız a rağmen bu ülkede dokunulmaz olan fetö darbe yapmaya ihtiyacı olmadan zaten devleti belkide şu anlarda ele geçirmişti.belki bir gün fetö den kurtulduğumuz için ruslara dua ederiz.

Misafir

Alabildiğine ışıksız karanlığın içinde debelenip duruyorsun.

doğulu

bak kardeşim, ben 63 yaşındayım vede bugüne kadar ne CHPyi nede deniz baykalı sevemedim...fakat senin bu yazıların doğruda olsa ramazana yakışmadı, bence birkaç hafta beklede sonra diğer kasetleri açık etolmazmı...ramazanda dedikodu olmaz eğer yalansada iftira olur büyük günaha girersin nedemek istediğimi anlatabildimmi kardeşim...

Misafir

Dün “anaların gözyaşlarını dindirmek” için yola çıktıklarını söyleyenler bugün öldürmekle, daha çok anaya gözyaşı döktürmekle övünür hale geldiler.

atabey

Süleyman Bey, rica etsek, Sn. Cumhurbaşkanımız referandum öncesi süprizim var diyordu. Bu konuyu Tayyip Bey'e soracak yürekli bir gazeteci arıyoruz ama bir türlü çıkmıyor. Bu konuyu gündeme taşır mısınız?

ayşe yiiğit

tabi gündemimiz bu. püffffff

Misafir

RTE'nin yeni korkusu?.......... Avrupa Birliği'nin (AB), Türkiye'ye sağlanan 2.19 milyar euronun nereye harcandığı soruluyor.....