BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,12

Denge Araştırma son seçim anketini açıkladı

Denge Araştırma 2015 genel seçimleri son seçim anketini açıkladı. Mevcut tabloya göre AK Parti tek başına iktidar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 112 Adet Yorum
muhamed rojat

En sağlam HDP dir çünkü hep bariş diyorlar Muhamed rojat

berg songur

CHP yi destekleyen vatandaşlara söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu SSK yı batıran şahısdır CHP ye oy verecek vatandaşlar iyi düşünsün

beykozbfb

Hep ayni yalan nerde anket yapmışlar ????? Millet AKP den yaka silkiyor benim ve bir çok tanidigimin oyu MHP ye

Sevgili vatandaş...

Her seçim öncesi aynısını dersiniz. Seçim sonunda sus pus olursunuz. Bu 9 mu olacak 10 mu bilmiorum ama her seçimde ak parti açık ara önde ezip geçiyor.

VATANDAŞ

KİME SORMUŞLAR AKSARAYIN İÇİNDEMİ ANKET YAPMIŞLAR.SİZİN BU YAZDIKLARINIZIN HEPSİ PALAVRADAN İBARET.VATANDAŞ ARTIK BUNLARI YEMİYOR.YALAN SÖYLEMEYİN.HDP VE MHP EN ÇOK OYUPOTANSİYELİ YÜKSELEN PARTİLERDİR.KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK YANDAŞLAR.NE YAPARSANIZ YAPIN OYUN BOZULMAYACAK.MHP%28 HDP%17 OY ALACAK PARTİLERDİR.

emekli

anketler algı operasyonundan başka bir şey değil

emekli

bak kardeşim biz emekliyiz artık emeklemiyeceğiz

Bir Şans

MHP ye bir şans daha vereceğim.

Murat

Ellerinin sağlık durumu umurumuzda değil de, AKP'nin gitmesi lazım temennisi gerçekten acınası bir durumda olduğunu gösteriyor. Senin biraz gerçeklerle yüzleşmen lazım.

hasan hassan

bu anket şirketi neye göre MHP oyları düştü diyor. bir önceki ayın anketine göre yani nisa ayında yaptıkları araştırmaya göre düşmüş olması gerekmez mi? bu firmanın nisan araştırmasında akp %47 MHP%14 mayıs arştırması akp%45 MHP %15 kim düşüyor kim yükseliyor.

vatandaş

yeni şafakta yayınlanmışsa külliyen yalan mhp ve hdp yükselişte olduğu için bunlar algı operasyonu yapıyorlar

Kanuni

İTTİFAK yine 2.5 gösterilmiş. Demekki %15 olarak gerçekleşecek. Anahtar parti olacak.

fenomen69

muhahahahahaaaaaa komiksin mhp ve korkmak

fenomen69

aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş akp 45-48 arası 335 m.vekili

cello

sen öyle zannet.artık akp nin gitmesi lazım.hiç ankete falan gerek yok.benim anketim bana yeter.bir daha oy verirsem ellerim kırılsın.

mesut

Cahil ve ayrimci nesin sen

Halil beyler

HDP barajı aşarsa akp % 42 oy da alsa tek başına iktidar olmak için 276 vekili bulamaz AKP nin Buseçim dağılışı Olabilir AKP çıkarlar partisidir iktidar olamazsa parça parça bölünür

ÜFÜRÜKCÜ İŞBAŞI

ALGI YA DEVAM ,PEKİ OYLAR KİME..MİLLET NANKÖR DEĞİLDİR..KİMİN YEDİĞİNİ BİLİYOR..ŞİŞLİ,İSKİ, BAYINDIRLIK İHALELERİ DÖNEMİNİ MİLLET UNUTMADI..ÜFÜRMEYELİM..MULEFET SEÇİMDEN SONRA EKMEK KAÇ LİRA OLACAK, İLAVE VERGİ VAR MI ONLARIN SÖZÜNÜ ŞİMDİ VERSİN, ÜFÜRMESİN

Kendiniz seçin

Denge tamamen AKP ye çalışan bir anket şirketi olup hükümete özel olarak anket yapan bir şirkettir. Anket şirketleri asla dikkate alınmamalı .Halk oyunu kendi belirlemelidir.

EKMEK KAÇ LİRA

VAADEDEN PARTİLER DUYURU...SEÇİM ÖNCESİ ESİP SAVURUYORSUNUZ DA EKMEĞİ KAÇA YİYECEĞİZ, ENFLASYON KAÇ OLACAK, İLAVE VERGİ VERMI??? AÇIKLAYIN SEÇİMDEN ÖNCE LÜTFEN..

MEHMET

AKP %35 CHP %25 MHP %20 HDP %13 DİĞERLERİ %7 DİR BUNUN LAMİ CİMİ YOKTUR.

Eragnili

Mitingler herşeyi çok güzel anlatıyor. Bırakın algı yönetimini.

GERÇEKLER

AKSARAYA NE KADAR PARA HARCANDI TOKİ AÇIKLAYAMADI AÇIKLARSAM KİŞİLER KURULUŞLAR ZARAR GÖRÜR DEDİ AKSARAYIN GÜNÜLK ELEKTİRİK FATURASI 40.000 TL KIRKMİLYAR ALINAN UÇAKLAR MAKAM ARAÇLARI NERELERDE BUNLARA PARA VAR DA ASGARİ ÜCRETLİLERE PARA YOK DEĞİL Mİ.PEYGAMBER EFENDİMİZ KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR DİYE EMREDİYOR.

Ferman

Bitsin artık bu güce tapınma. Halkımın gerçekleri görmesini diliyorum artık. İktidar ikinci seçimini kazandığından beri değişe değişe kendini inkar eder hale gelmiştir. Artık yalancının yolsuzluk yapanın yanına kar kaldığı, hukukun ve adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Oy gücü kimseyi yasaların üstünde tutmamalı. Sorun kendinize, nasıl bir ülkede yaşamak istiyorsunuz? Bu ülkede öteden beri gücü (devleti) arkasına alan, öteki saydığını hukuksuzca ezmiş, eziyor. Şimdi bir de bizden, bu gücün tek kişide toplanabileceği bir sisteme geçmemiz isteniyor. Hadi şimdi seçilecek kişi sütten çıkma ak kaşık diyelim, bir sonrakinin bu gücü kötüye kullanmayacağı ne malum? Ben iktidarın değil, bu düzenin değişmesini istiyorum. Asgari ücreti de olsam, ultra zengin de olsam, yasaların ve hukukun aynı işleyeceği bir ülkede yaşamak istiyorum. Bana bu vaadlerle kim gelirse oyum onun.

eyle dümdük

sizin gibi meczuplar anca işi siyasete döker işte.Asgari ücret bir işçiye verilebilecek en düşük ücrettir patronu isterse 100.000 verir kimse bişey diyemez.Asgari ücretin artması demek üretim yapacak patronun maliyetlerini doğrudan etkileyecek bir durumdur.Asgari ücreti artırırsan patronu ya kaçak adam çalıştırmaya yani güvencesiz çalıştırmaya yada mevcut işçileri işten çıkarıp en az işçiyle en çok işi yapmaya yönlendirirsin.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sizler cahil cahil konuşursunuz anca trol misali size ezberletilenleri yazar alır paranızı oturursunuz.