BIST 9.619
DOLAR 32,60
EURO 34,88
ALTIN 2.497,73

Demirtaş'tan seçim sonrası ilk açıklama

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 30 mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
şırnaklı

bdp her zaman haklıdan yana mazlumdan yana tavır aldı.partimizle gururluyz.halkımızda ağaç bahanesiyle molotof atmıyr.11 yaşındaki çcuğu tarayıp terrist öldürdük diyen KARDEŞlersiniz

musa21

Sağa sola molotof atılmasaydı , daha çok oy alacaktı !.

makarnacı

devlet köstegi yoktu ama güneydoguda bdp köstegi uygulandı

Ahmet 1453

Ey benim milletim Türk'üm Özür Dilerim bu toprakları vatan yaptım suçluyum demeni bekliyorlar.Onların dilleri çatal tek dişi mızrak hiç bir çuvala sığmaz nereden nereye geldik inanılmaz... Türk'üm doğruyum yalnızım ama Allah benimledir de... Ahmet Şafak

Ahmet 1453

Kına yakın İstanbul'da Hdp Mhp'yi geçti diye, sokaklar Apo'cuların eline geçti artık mutlu olun Akp'liler...G.Doğu'da özerkliği ilan ediyorlar yarın İstanbul'da edecekler.Evet İstanbulda Kürt Apo'cular Türk Milliyetçilerini geçmiş durumda...Ne kadar kına varsa yakın bir yerlerinize...Barış Barış diye G.Doğu'yu veriyorsunuz ama Mhp %4 değil %1'de olsa kanının son damlasına kadar savaşacak...

entelektüel hamsi

'AKP’nin oylarını artırmasının nedeni AKP karşıtlığından başka vasfı olmayan cenahtır. Kasetler yerine halka bel bağlansa daha iyi sonuç alınırdı.'Demirtaş ve bdp'yi bu süreçte takdir ettim.yalnız bdp'yi başarılı bulmasına katılamayacağım.%40-50 oy almadıkça da katılmayacağım.başka partileri bir kısım insanları dışlamakla suçlarken kendileri bir mecraya sıkışıp kalmış,açılamıyorlar.sadece kürtleri değil bütün Türkiye'yi anlamaya çalışmaları ve milletin ekseriyetinin hislerine tercüman olmaları lazım.başarılı siyasetçi kendini halka anlatmaya çalışan değil,halkı anlamaya çalışandır.yine de Türkiye'nin soluna bdp chp'den daha çok yakışıyor.

nevra boztepe

gezi olayına destek verdi zaten verenleri gördük.akp nin karşısında geziyi destekleyen Türkiye nin sermayesi tüsiad ı hepsi vardı ne oldu?

vatansever

yinede kemal kilictaroglundan daha olumlu bir aciklama yapmis demirtas.

Ziyaretçi

Mhp gezi olaylarında hükümete destek verseydi şuan %45 olan o olurdu.Ayrıca başına başka biri gelmediği sürece ismi arşive kalkan partiler arasına girecek.

Toroslu

Katiliyorum. MHP milliyetci degildir artik, ayni BDP gibi kafasi bulanik irkci/faso dur. Eski MHP Turkiye'yi , butun anadolu musluman vatandaslari (Kurt'lerde var icinde) kapsayan bir partiydi , uyduruk kominizme karsiydi. Simdi kendini modern ulusalci sansin dursun ve tarihe karissin.

azo

bu bdp ülkeyi karıştırmasın yeter

Anti Pkk

Hadi orda, eger agababaniz pkk o milleti korkutmasaydi siz tunceliden baska diger yerlerde nal toplardiniz.

Gözlemci

BDP bile İSTANBULDA MHP DEN FAZLA ALDI. İstanbulda MHP % 4 alıyor, BDP % 4.4. alıyor. BDP İstanbulda MHP yi Geçiyor.REZALET ÖTESİ DURUM. MHP Ankarada da % 8.7, İzmirde de % 7.9 alıyor. Bu ne yaa. SEÇİMİN GALİBİ HALKTIR. HALK AKP NİN ARKASINDA DURDU. AKP % 46 ile KAZANDI. Çok can alıcı tespit olarak ANKARA İZMİR İSTANBULDA MHP % 10 un altında oy aldı. Yani MHP DİREKT CHP YE OY VERDİ. BAŞKA AÇIKLAMASI YOKTUR: MHP CHP NİN ALT PARTİSİ DURUMUNA DÜŞMÜŞ; İSLAMA YAKIN MİLLİYETÇİLİĞİ TERKETMİŞ VE CHP NİN SAVUNDUĞU ULUSALCI MİLLİYETÇİLİĞE GEÇMİŞTİR. BAHÇELİ MHP yi CHP ye SATMIŞTIR. MHP BİTMİŞTİR.

  • 1