BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Demirtaş'tan flaş çözüm süreci açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm süreci, HDP'nin kapatılması ve PKK'ya yapılan operasyonlar hakkında son dakika açıklamalar yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
Altan ULUTAŞ

Ben Av. Altan ULUTAŞ. Şehit ailelerinin avukatıyım. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

alp

terörist diyemezsin değil mi!!! uyuyan polisi öldürene, çarşıda gezen askere kurşun sıkana terörist diyemezsin! ağzın dilin varmaz değil mi! bu kadarsın işte! bir kere daha demokratik haktan söz etsene! hangi hakkı kullanamıyorsun bu ülkede! maşa!

la tahzen

oflu of dedirtme. senin oflu olma şansın hiç yok ya parelcisin ya pkk. Bu adamı barış sever sundunuz topluma; yaptığı bir açıklamada 6-7ekim olayları yaşandı kaç tane masum insan katledildi kimse konuşmuyor. eş başkanı açık açık nereye yaslandığını açıklıyor. birde her açıklamaları kandilden düzeltiliyor hizaya getiriliyor. çıkmış barış açıklaması yapıyor. Şu an kürt kardeşlerimizin neyi eksik? eskiden devlet bizi ihmal ediyor edebiyatınız vardı şimdi o da yok??? ama hala silah bırakma sonra çık barışdan sz et. hadi len der millet sana...

badem bıyık

selocan aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor. sana tavsiyem vaktin varken abinin yanına kaç

satılmış medya

bir kişi de şu adama sormuyor ki : aga sen daha önce pkk'ya yapılan saldırılardan rahatsızdın hatta hala oradakilere sivil adı altında savunuyorsun, şimdi nasıl oluyor da barış'tan bahsedebiliyorsun.

oflu

sayın demirtaş çok haklı.ben bir Türk olarak sonuna kadar bu şahsı destekliyorum

osman

Isidin silaha ihtiyaci yok. Adamlarin elinde zaaten son model Amerikan silahlari var. Türk silahlari olsaydi belli olurdu. Seri nunmarasi üzerinde. Silahlar basbakanliktan aciklandi ve türkmen cepesine gidiyordu. Ama demirtas terrör saldirilarini hic kinamadi PKK baris sürecinde korucu tehtit etti, arac yakti polisi ensesinden vurdu. bu mu baris. Ben basinda dedim PKK ile masaya otumak zaaten sehit aylelerine ihanet. Türk milleti korkak olmus yoksa bu savas 40 sene sürmezdi.

Alp AK.

Afyon'da patlayan cephanelik iyi soruşturulursa AKP derhal kapatılır.

Alp A.

AKP'nin seçim harcamaları mercek altına alınmalı ve kaynağı sorgulanmalı.

görüşüm

Merhametten maraz hasıl oldu. Bunlar temizleneck . PKK ve yandaşları saldırmasa kim ölür banu bir anlatsın Bu HDP

DOGRUSUNU SÖYLEMEK

İYİDE İŞİDE GİDEN SİLAHLARDA NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYORDU KİM GÖNDERİYORDU BU SİLAHLARI AKP DEGİLMİ DEVLET DEGİLMİ TOPLUM TEPKİ KOYACAK SOKAGA ÇIKACAK ÖYLEMİ BİR ÇIK BAKALIM AKP POLİSİ BAK TOMALARLA GAZLAR BAŞINA NASIL YAGIYOR BU ÜLKE ARTIK AKP NİN TEK ELİNDEDİR ÖNCELİKLE BU PARTİDEN BU ÜLKENİN KURTULMASI LAZIM

AbC

Bu olaylar neden ak partiye indirgeniyor anlamadım... vatan bu işin neresinde kalıyor... partiler bu gün var yarın yok... ben konuşması gerekenler neden susuyor... bu yakıp yıkmalar devlete yapılan saldırılar... sivil toplum örgütleri nerdesiniz... çıkıpta neden konuşmuyorsunuz... bu ülke hepimize yeter... avuçlarını ovuşturanları görmüyormusunuz...

Tüm Dertleri Başkanlık Sistemi

Olayların başlangıcı seçimlerde biraz daha milliyetçi oyları alabilmek uğruna birlikte kameralar önünde Dolmabahçede açıklanan mutabakat metnini tanımıyorum demekle başladı.Israrla HDP'yi baraj altında bırakıp doğudan alacağı 50 milletvekilin peşine düşmeyle başladı.Ve seçim süresince başkanlık politikasına HDP'nin seni başkan yaptırmayacağız siyasetiyle başladı.Yani kısacası seçimlerde başkan olamamanın verdiği kızgınlıkla gözler körerdi ve iktidar uğruna masalar devrildi, mutabakatlar yırtıldı,gençler ateşe atıldı,ocaklar yandı,özellikle doğuda görev yapan,memur,asker ve polis ile onların aileleri diken üstünde yaşamaya birkez daha mahkum edildi.Eğer HDP baraj altında kalıp AKP de başkanlık sistemini getirecek kadar milletvekili çıkarsaydı bunların hiçbiri yaşanmayacaktı değil mi. Peki tüm bunlardan sonra bugüne gelinmesinden kim sorumlu??

akıfe cevap

akiff susssss susssss

akif

seni başkan yaptırmayacağız dedi ya, tamamen hdp'yi silelim doğudaki milletvekilleri yine bizden olsun, apo iyi çünkü başkanlığı destekliyor..dün analar ağlamasın diyenler bugün ne değişti de evlatlarımızı feda etmeye hazırız diyor,önce sen evladını gönder sonra millet gönderiri

son

Kandil de siviller ölüyormuş, bu ülkede kim ölüyor. çok istiyorsan sen de git kandile..

tozuttu tozuttu

iyice cozuttu bu ne yapacağını şaşırdı

hadi

Nişantaşına gitsene..

meb

Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz. Biz sizi çok iyi biliriz. Elinizde tek bir silah kalmayıncaya kadar asla size güvenmeyeceğiz. Derdiniz ne, neyiniz eksik. yeter artık.

misafir

sen ne saçmalıyorsun. güneydoğuda bir sürü türk varmış bunlara zarar verilmiyormuş. onca ölen öğretmen, doktor, mühendis kürtmüydü. devlet dediğin kimden oluşuyor. tc askeri tc polisi diye öldürülmüyormu?

Emre

PKK ilimle fikirle ezilmediği müddetçe HDP ve Demirtaş üzerindeki baskı ortadan kalkmaz.

Oğlum

PKK çok akılsızca bir sistem içinde. Ortadoğu komünist olmaz.Bundan vazgeçsinler.

bizam arif

Güneydoğuda bir sürü Türk yaşıyor ve kendisine zarar verilmemiştir. İnanmıyorsan güneydoğuda kaç devlet memuru var devlete sor. Kürlerle Türkler arasında bir sorun yok. Sorun Devletle PKK arasında

batmanlı

sırtımızı mehmetcige yaslamazsak durumumuz vahimdir bu pegegeliler insan deyildir 30 yıldır kan agıtıyurler doymadıler.

Asalet Sancakdaroglu

Adamin kafasinda Komunist sistemi kurmak oldugundan, tabiki mevcut rejimin yikilmasi gerekiyor ona göre, AKP kapanmasi gerekiyor, asker silah birakmasi gerekiyor. Demirtas ve bunun gibiler bu tasdevri düsüncelerinden neden kurtulamiyorlar?