BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79

Demirtaş'tan cemaat iddiası!

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Taraf'ın haberi hakkında bir iddiayı dile getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
asi

Demokratikleşme paketinde Farklı dillerde eğitim serbest bırakıldı ve bir ay sonra dersaneler özel okul olacak diye erdoğanın inadı ? Herkes cemaat hükümet kavgası desin ama bu resmen doğuyu türkiyeye bağlayan hizmet hareketine bir darbedir.

xir tuj kürt

mgk kararlarini biz kürtler az cok biliriz,canli tanigiyiz.cemaat daha bunun bedelini ödememis,kararlar eyleme dönüsmemistir.ama yurtsever kürt halki canini malini ömrünü bu kararlar sonrasinda kaybetti.

iyisi kerim

birilerini haksiz yere savunmak ayri,gercekleri söylemek ayri seylerdir.mevzu kürtler ve kürt siyasetciler olunca icinizdeki irkcilik kabariyor.

iyisi kerim

birilerini haksiz yere savunmak ayri,gercekleri söylemek ayri seylerdir.mevzu kürtler ve kürt siyasetciler olunca icinizdeki irkcilik kabariyor.

dfgfgh

biraz Anadolu insani okuyup adam sınıfına kondu ya. bu olay emperyalistin zoruna gitti. şimdi dershaneleri kapatarak kaymak tabakasına rant veriyorlar yani eski ağalık dönem. Anadolu insan çalışır ağanın çocuğu özel okulda- ögretmenle okur adam olur diyorlar. tşk Ekrem bey

Yaren

Sana kadar düştümü cemaati konuşmak....

mehmet özbek

cemaat çok yanlış yapıyor diyordum artık yanlış yaptılar, yollarını sapıttılar,günlerce şok olarak izledik dinledik okuduk fakat artık o eskiden yaptıkları gönül bağı bile kalmadı yazık ettiler , kendilerine değil samimi bi şekilde cemaate gönül verenlere yazık oldu, tayyip erdoğan döneminde en rahat dönemlerini geçirdiler, dost olamadılar iyi gün arkadaşı oldular yazık olsun yazıklar olsun ..

vatandas2013

Bilse bile sabretmis olmali. Simdiye kadar yapilanlar ayyuka cikinca artik yeter demis olmalilar. Arti kim kimi savunuyor bi bakin. Basbakan kurdistan deyince arkadas savunma ihtiyaci hissetti herhalde. Bdp akp kirk yil dusunsem aklima gelmezdi.

mcakir

Demokrasi ile cumhuriyet ile yönetilen bir devletin iç işlerinde CEMAAT diye bir deyim var mı? Nerede Adalet nerede kalkınma? biz bunları daha önce kaldırmamış mıydık? acaba kime yazıklar olsun? tuh sizin sıfatınıza.

hkn

Sıra cemaate geldi.oda bitecek..adam gibi devlet olacak.

KARTAL BEY

Demirtaş doğru söylüyor. Kesinlikle biliyorlardi ama, post kavgasi ancak şimdi başladiği için bilmiyorlarmiş gibi rol kesiyorlar. şu ülkenin haline bakin. Bir cemaat devleti yönetenlere kafa tutuyor. devleti yönetenler de o cemaat sayesinde iktidarda duruyor. Ey ATATüRK; Sen ne büyük bir devlet adamiymişsin! Nur içinde yat emi....

Ahmet senih

Aktif Haber- Ekrem Dumanli'dan onemli aciklamalar. Mutlaka okuun...

yerbay

2004 yılı TÜRKİYEsinin MGK kararlarının hangi yapıdan çıkdığını kim bilmiyor 28 şubat kararlarını günün hükümeti hangi şartlarda imzaladı,fethullah gülen okulları çevik bire seve seve mi teklif etti????

ahıskalı

söyesinler yazsınlar anlatsınlar yalanları ile gök yüzünü nboyamaya kalksınlar..sorun değil.. bertaraf olmamak için taraf olan makarnacılarla ne kadar yol alacak cok merak ediyorum..ac karınlarını doyurmak için hırsıza biat edenlerle ne kadar yol alacak merak ediyorum..devletin malı deniz ama......:))

hsn

ekrem dumanli akp nin tozunu aldi, iki haftadir zaman gazetesinin manseti konusuluyor.

Ouz Donmez

Sevgili bışbıkınımızın yeni müttefiki bdpkk baskani gereken açıklamayi yapmıştır. Kendisinin ak partimize katilip g.baskan yard yapilmasini istiyoruz ak gençler olarak.

serdar

PKK-AKP ne ara dost oldular. Gariptir dersanelerin kapatılması gündeme gelince pek sıkı fıkı oldular

SELİM

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, basına yaptığı açıklamada, "Dersaneler KCK gibidir'' diyor. Bu söylem, Erdoğan'ın cemaat için kullandığı "paralel devlet'' nitelemesinin devamı aslında... Biliyorsunuz, KCK operasyonu, ''paralel devlet oluşturmak'' suçlamasıyla başlamıştı. AKP iktidarı, cemaate yönelik operasyonun zeminini bu sözlerle oluşturuyor.

SENER

Belgeyi yalanlayamayan AKP, "Evet imza attık ama uygulamadık'' demek zorunda kaldı. Böylece, bugün yüzlerce askerin içeriye atılma gerekçesi olarak sunulan belgenin asıl sahibinin de AKP olduğu ortaya çıktı. AKP o belgeye atılan imzaları, tabanına hiçbir şekilde anlatamaz. Hele hele, belgenin "ilk sivil MGK''da düzenlendiğinin ortaya çıkmasının ardından, AKP hiçbir gerekçenin arkasına sığınamaz!

SES

ıslak irtica eylem planı TARİH :2004 İMZA :RECEP TAYİP ERDOĞAN

realist

Bence bu açıklamaların bir önemi yok. Bilinen şeyler bunlar. Ayrıca gerçekten önemsiz. Vesayetin güçlü olduğu bir dönemden akp ye ne atfedeceksiniz. Cemaat ve akp elbet birleşecek bir noktada. Cemaatçi ne mhpye oy verir ne chpye nede bdp ye. Ayrılığa düştüler diye oy gelecek sanıyor bazıları

selim

sahte irtica belgesi ile insanlar cezaevinde,gerçek irtica belgesini imzalayanlar başbakan ve cumhurbaşkanı.yüce divan geliyor

şapka düştü kel göründü

Taraf... Zamanın öncü birliği... ABD panpişleri...

vtandaş

bence haklı bu adam

şener

yarınki taraf gazetesi akp lilerin ustası için çok üzülecek