BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Demirtaş'tan Ahmet Hakan mesajı! Evimden kaçırıldım...

HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, "Tamam, esprilisiniz, anladık. Ama espriye de bu kadar abanılmaz ki! Esprinin de taşıyacağı bir yük vardır yani" diyen Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh

Misafir

adam Kandeharda dohgmadi herhalde o da senin gibi bu ulkenin insani..Ne demek ulkemden?

Burdayiz.

Nasıl tivit atar, hem teörist diyoruz hem propagandasını mı yapıyor, bu nasıl oluyor, yuh.

Ali varto

Fotografta gördüğünüz o bayan Demirtaş'ın eşi.. Yani karısı.. Bayan Demirtaş bir öğretmen. Milli eğitimde kadrolu bir öğretmen. Amma işe gitmeyen bir öğretmen. Yaklaşik 2.000 gün rapor alıp işe gitmeyen bir devlet memuru kendileri.. Maaş ve sosyal haklar tam tıkırında oysa.. Ulan var mi böyle bir ülke?.. Terorist diye içeri tiktiginiz adam istediği gibi interneti kullanıyor, karısi 2000 küsur gündür rapor alıp şehir sehir dolaşabiliyor, çocukları ozel kolejlerde eğitim alabiliyor.. Ne kadar utanılasi bir vaka.. bari adama terorist demeyelim ya.

Asım

Selahattin demirtaş nasıl tivit atıyor. Cezaevindeki bir tutuklu cep telefonu kullanabiliyor mu? yasak değil mi? Bilmediğim için soruyorum.

Misafir

teröristin kellesini almak nezamandan beridir faşistlik ollmuş be hey gafil terörist bu terörrist 53 kişinin katliam emrini verdi teröre alenen yardım ve yataklık yaptı

gencoglu

dünya üzerinde teröristlerin barış havarisi olarak pazarlandığı tek ülke Türkiye olmalı yahu bu adam 53 kişinin katliam emrini verdi bu adam pkk ya silah taşıdı destek verdi nasıl olurda savunursunuz nasıl olurda masum gösterirsiniz

Sarı Selim

bi bitmediniz selooooo... bi gidin, bi yok olun güzel ülkemden..

D.BAKIRLI HEVAL

ULAN DEYYÜS NE SUÇSUZU BENMİ EMİR VERDİM MİLLET SOKA ÇIKTI VE 50-55 VATANDAŞI KATLETTİ ULAN KATİL ULAN KANTDİLİN DÜMBÜGÜÜÜÜÜÜÜÜ SEN KİME YUTTURMAYA ÇALIŞIYOSUN YASİN BÜRÜYÜ EN AZ ON KERE ÖLDÜRDÜNÜZ ÖLDÜRDÜNÜZ BİR DAHA ÖLDÜRDÜNÜZ ÖLDÜRDÜNÜZ BİR DAHA ÖLDÜRDÜNÜZ NEYDİ BU KİNİNİZ SİZE BU ÜLKE TESLİM EDİLSE VARYA SİZ KONBOÇYADA OLDUĞU GİBİ SİZİN KIZIL MONTKEMERLER DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA NE KADAR KÜRT VARSA HEPSİNİ KURŞUNA DİZERSİNİZ.PARDON YALANMI DEDİN ULAN YAVŞAK ABD EMBİR VERDİ AFRİNDE AYNISINI YAPMADINIZMİ MÜMBÜÇTE HALEN AYNISINI DEVAM ETTİRİYORSUNUZ YALANMI.

yudeyuzmilli

Sucsuzmus alcak!!! Kobani olaylarinda ben demistim zaten cikin yakin yikin diye. 53 kisinin bizzat katilidir kendisi. Yasin Börü'nun hesabini vermek zorunda bu seref yoksunu!!! Bunlarin geleneginde vardir zaten coluk cocuk katletmek. Aa kendi cocuklari rahat ve huzurlu iste gel gorelimki...

Misafir

yalancı domuzz ulan hastane odası gibi ne hücresi televizyonu temiz yatağı masası var kitapları gazetesi ziyaretçisi birde bulunduğu yerden provakasyon yapıyor alçakk

Vatan

Hain seninkiler küçücük çocukları dağa kaçırıyorlarken, tecavüz edip, uyuşturucu hap manyağı yapıp, ölüme gönderirken bu kadar ağlamıyordun.

azerioğlu

suçum yok demek insanları aklıyla dalga geçmektir.senin elinde hemde kürt kanı var.senin elinde kürt yasin börünün kanı var.ne acayip demi Türkiyede diktatörlük var deniyor ama adamın elinde kan var c.başkanı adayı olabiliyor cezaevinden istediği kadar salya sallıyor.

Misafir7

Bu Ahmet hakan neden dışarda Feto temsilcisi Nazlı ile Pkk temsilcisi Seloya ittifak yapmaları için çok uğraştı çok buluşturdu

Faruk Tuna

SEN İLK ÖNCE BUNLARDAN AKLAN Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, terör örgütü üyesi olmak, silahlı terör örgütüne üye olmak, örgüt adına suç işlemek, Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen aşağılamak, terör örgütü propagandası yapmak, Türk milletini, Cumhuriyet'i ve TBMM'yi alenen aşağılamak, Cumhurbaşkanı'na hakaret, devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılamak, terör örgütü PKK propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret, 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'a muhalefet, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet, hakaret, suç işlemeye alenen tahrik, kanunlara uymamaya tahrik, kamu görevlisinin aleyhine iftira, suç işlemeye tahrik ve suç işlemeye azmettirme, devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya teşebbüs.

Misafir

Emekliye 3+3 zamma hemen evet diyen MEMUR SEN BAŞKANI EMEKLİYE İHANETTEN YARGILANMALIDIR.

ali

iktidar yalakası ahmet hakan

bozan

melek görünümlü şeytan bonundaki ip kimimin elinde

Misafir

önce senin gibi faşislerin kellesini almak lazım

yorumcu

Tam lafi gedigine oturtmus FIRILDAK Ahmet anlarsa

yuceatam

Devletin ne olduğunu bilmeyen Sn.Demirtaş, "...kaçırıldım" cümlesinin içerisine neredeyse "haydutlar tarafından" ifadesini ekleyecek. Bu kafa tam bir şizofren. Donkişot misali, yel değirmeniyle savaşan bir tip. Tutuklanmayla ile kaçırılma, devlet ile haydut arasındaki farkı çok iyi bildiği gibi halkı kışkırtma, sokağa dökme, musluktan kan akıtma konusunda da bir o kadar uzman. Rahmetli Sn.Hasan Celal GÜZEL' in de, "Ben halkımızın ferasetine güveniyorum." dediği gibi. Halkın ferasetlisi artık bunları yemiyor. Yiyene de "Allah yardım etsin. Geçmiş olsun." demekten başka da bir şey gelmiyor içimden.

VATANSEVER

SANA GÜLMEK Mİ, AĞLAMAK BİLE HARAM TERÖRİST. SEN DUA ET BEN DEVLETİN BAŞINDA DEĞİLİM, LAKİN ÖYLE OLSAYDIN SENİN KELLEN BAŞINDA OLMAYACAKTI.

Misafir

Nasıl bir hücre ise artık hertürlü olanaklara sahip maaşallah.bebek katilleri masum katilleri

ömer

Terörist başı sen önce masum insanları katletmenin hesabını ver. abdullah öcalanın aday gösterilmesiyle senin aday gösterilmen arasında bir fark yok. Katilsiniz teröristsiniz.

  • 1