BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38

Demirtaş: Devlet, IŞİD'le savaşan PKK'ya silah versin

HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş, IŞİD barbarlığına karşı PKK savaşıyor, silah yardımı neden olmasın.” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
İnceldiği yerden

Küfrettiğin kapıya muhtaç olmak olmayan kanına dokunmuyor mu, lanet bile size iltifattır, nemrudun torunları

ASLAN BEY

tabi tabi canım PKK ya silah verelim bizi vursun demı.yo İŞİD E VERİRİZ KOBANEYI BİTİRSİN.YAŞASIN İŞİD YAŞASIN İŞİD.ALLAHIN İZNİİLE İŞİD KOANEYI BİTİRECEK SİZDE GEBERİN YAHUDİ PKK TERÖRÜ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

polat

ısıde verdi birde size versin beraber vurursunuz artık ülkemizi.

musa21

O rehineler nasıl tutsak oldu sizce ?. Işid'le Akp'nin derin stratejik planı gereği , teslim edildi !.

HAK:

ne diyon satilmis zaza isinemi gelmiyor.

Semra

Isit tarafindan tutuklu vatandaslarin hayati herseyden önce gelir.Devletimizin kimseye silah verecegini zannetmiyorum.Devletimize sonsuz güveniyorum.

Uc HILAL

Demirtasin neden her firsatta CB yi alkisladigi da ortaya cikti. Dilinin altindaki baklayi cikardilar sonunda. PKK kahramman ilan edilmeye calisiyor. UYAN ey sehit oglu sehit. Dusun altinda binlerce kefensiz yatani!

DOĞRUCU

DÜNKÜ BİJİ HEVAL ŞEREF YOKSUNU SEN MİSİN.

DOĞRUCU

CEMİL BAYIK'IN FESTİVALLERDE KIZLARI ALIP ADANA'YA GÖTÜRÜP AFROAMERİKALILARA VERMES GİBİ GEĞİL Mİ.

EDEPLI OL

DOGRU DIYORSUN KATILYORUM TIPKI DEVLETIN ISIDE SILAH VERMESSI SENIN VE TUM YANINDAKILERININ TUM ORTADOGUDAKILERINE VERMESSI GIBI DEYILMI.ANCAK DOLDURURLAR SIZI

günay tascı

özerklik ve bölünme göstere göstere geliyor ne yazıkki

red

ne kadar yüzsüzsün selocan.

AYIKINCA TEKRAR GÖRÜŞELİM

DEVLETİN PKK YA SİLAH MÜHİMMAT VERMESİ, SENİN BANA VERMEN GİBİ BİR ŞEY..

AH ZAVALLI SELO AH

YAHU SELO SEN NE İÇTİN.. İYİDE PKK YA NİYE SİLAH VERELİM.-MEHMETÇİK VURSUN DİYE Mİ?-ŞANTİYE BASIP ARAÇ YAKSIN DİYE Mİ?-YOL KESSİN, TEDAŞI BASSIN DİYE Mİ? LAN OĞLUM IŞİD İÇİN NİYE VERSİN DEVLET SALAK KENDİ KURDUĞU ÖRGÜTÜ KENDİSİ Mİ YOK ETSİN..

zaza

sen o olmiyan aklini yorma len palulu devsirme zaza hemserimiz selahattin kargalar bile biliyorki 40 yildir pkkye turk devleti israil yunanistan ermenistan iran sadam amerika almanya ve daha niceleri silah veriyor hemde cani gonulden

GERÇEK ÜLKÜCÜ

SİZ NE İSTEDİNİZDE OLMADIKİ SÖZDE AÇILIM ALTINDA AKP SAYESİNDE ALMADIĞINIZ HAK KALMADI..

21 47

pardon da sen kimsin. senin etin ne butun ne.

insaf

demirtas galiba turkiyede yasamiyor olan bitenden haberi yok.isid hukumetimizin orgutu nasil sana silah verebilir insan kendi ordussunun dusmanina yardim edermi.

kenan

akpkklılar adam haklı sizin çözüm sürecinizin ürünü buuu silah ister karakolda

musa21

Akp TC , pyd'ye çelme takmasın başka ihsan istemez !. Bazen böyle komik şakalar yaparsın SeloCan :))

TÜRKMEN OĞLU

BESLE KARGAYI DA İLK SENİN GÖZÜNÜ OYSUN DEĞİL Mİ? HADİ ORADAN KENDİNİ UYANIK ZANNEDEN UKALA! ÇİNGENE YETKİ VERMİŞLER DE İLK BABASINI KESMİŞ. SİZE SİLAH VERENE, SİZ ŞEYİ DOĞRULMUŞ GİBİ SİLAH SIKARSINIZ.EKMEĞİNİ YEDİĞİMİN KILICINI SALLARIM DEMEZSİNİZ. KÜRTTEN OLMAZ EVLİYA, OLSA DA KOYMA AVLUYA DEMİŞLER. YA KİLİMİNİ ÇALAR YA DA HASIRINI DEMİŞ ATALARIMIZ. BAŞKA KAPIYA.

ALi

VAybe demek dağda en ad suçları işlemişler çıkacak inecek herneyse normal vatandaş yatacak gariban nerdeymiş böyle yasa.

kahraman

siz isteyin tayyip versin

ÖTÜKENLİKURT

BRAVO DEMİRTAŞ!!! Muhteşem bir teklif!!! Hatta şunu demeliydi; TSK ZATEN HA VAR HA YOK, ASLINDA BU HALİYLE DEVLETE YÜK BİLE SAYILIR, TSK LAĞVEDİLSİN, TÜM SİLAH VE CEPHANE PKK'YA VERİLSİN!!! Beyler hanımlar bazı şeyleri unutmayınız; Anayasa referandumunda ne demişti muktedir; "BİZ HALKIMIZA BUNLARI ALIŞTIRA ALIŞTIRA ÖZÜMSETEREK HAP HALİNE GETİREREK VERECEĞİZ" Açılım saçılım diyerek geldikleri noktada BEBEK KATİLLERİ SENDEN SİLAH İSTİYOR SİLAH!!! İstersen karşı çık bakalım, çık sokağa anında ÖRGÜT suçlamasıyla savcının karşısındasın!!! BİZİM SAVCI var şimdi!!! İşin zor efendi!!!Bunları oy verirken düşünecektin!!! Toprak vermekle de bitmeyecek bu serüven, daha senden neler isteyecekler neler!!!Bu beyanın asıl sahipleri DAVUTOĞLU ve hakan FİDAN'dır! Nerden mi çıktı bu düşünce; ONLAR SİNAN OĞAN BEYİN KÜRSÜDEN UYARMASINA RAĞMEN MUSUL KONSOLOSLUĞUNU BOŞALTMADILAR, ÖZEL TİME EMİR VERİP ESİR ETTİRDİLER DEVLETİN ELİ KOLU BAĞLANDI!Bebek katilleri silah istiyor devletten!ÇOK "İP" GEREKECEK ÇOK!!!

asasa

Işidi kuran örgütler belli kimler bunlar usa,israil,ingilizler tabii destekçileri almanya,italya,belçika el altından tabi fazlasıda var emin olun buna peki size bir soru pkk destekleyenler kim ? ben size yine söyleyim ışidi kuran ülkelerde aynı peki amaç ne amacıda söyleyim madem merak ettiniz asıl amaç türkiye ışid sayseinde pkkya amerika ve yandaşcıları almanya gibi silah desteği yapıyormuş gibi güçlü silahlar vermek aynen türkiyenin suriyede muhaliflere yaptığı gibi sonrada bu silahları türkiye karşı kullanmak bunların bütn amaçları bu türkiyeyi bitirmek ve herkez dikkatlice izlesin iyi seyirler size.